Header

Okej, nu på onsdag börjar alla festivaler! Är så himla taggad inför allihopa!! Detta kommer bli det sjukaste under hela sommaren! 

Denna veckan är det Killebom, en ganska liten(?) festival i Sölvesborg har artister, karuseller, mjölktält, öltält och så vidare! På fredagen spelar Medina på torget, ska självklart kolla på dom. Sen är de lite andra artister som ska dit som Sanna Nielsen, Elisa's, Stiftelsen 😍
På lördagen från 23.00-02.00 ska jag jobba i mjölktältet med några vänner, som belöning åker vi till Liseberg i september tror jag det är!
Kommer försöka blogga så mycket jag kan men kommer vara där nere för det mesta under dagarna och kvällarna.

Helgen efter de så är det Siesta, den ligger då i Hässleholm, festivalen är större och längtar så sjukt j'vla mycket dit! Abidaz, kartellen, syster sol, linda pira, stor, timbuktu, hoffmaestro och massa band ska dit! Kommer bli sjukaste 2 dagarna i mitt liv. Ska ha riktigt roligt och bara glömma allt över stunden och köra på! Och såklart tillbringar jag dom 2 dagarna med min bästavän. 

Och veckan efter det är de Östersjö festivalen som har funnits länge och är stor. Inte säkert ännu om jag ska dit men jag hoppas att jag ska dit, ligger bara 30 minuter från mig. Dom artister som ska dit är väll inte sådär jätte stora för mig, men ändå bra. Men har inte någon biljett till någon av dom. The Fooo och Nause ska då dit, tror nästan alla känner igen dom! Kommer nog bli en bra vecka.

Och självklart ska dessa festivalerna tillbringas med dom allra bästa! Kommer bli 3 riktigt sjuka och roliga veckor! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snygga träningskläder? Ja då blir det nog bättre!
Har suttit och kollat på massa träningskläder osv. Hittade några snygga jag skulle kunna tänka mig svettas i samtidigt som jag ser bra ut! 😄
Vem vill inte? 
Jag har börjat träna, jag kör på mag och rump övningar till en början. Senare ska jag börja med armar och ben hoppas jag! Imorgon ska jag lägga upp ett litet schema hur jag ska träna varje vecka. 
Och för er som inte vet hur ni ska börja, kolla på youtube och måste bara tipsa om appen Seven, där de är träning i 7 minuter, för mage. Den brukar jag göra om och om och om i ca 20-30 minuter, sen är jag helt slut! 
Men efter 1-2 månader kommer ni få se före och efter bild. Ska köra hårt, ska klara mitt mål till slut, träning ska bli min nya lilla hobby.
Kläderna är från
Footway, bubbleroom, ginatricot.
Likes

Comments

Taggade andra taggar där sakerna KAN finnas. Då jag inte hittade dom!
Kanske inte kväll, men kollade på detta och vill ha det så himla mycket. Finns dock andra saker jag vill ha mer, men detta var ur snyggt! 
Kläderna är från madlady och jfr även väskan. Parfymerna finns lite överallt! 
Shorts är alltid bra att ha så som mysbyxor, tröjan var bara lite tuff. Väskan var snygg, dock vill jag ha svart vit. 
Parfymerna är då nästan slut, har båda två men är slut när som. I need them again. 
Imorgon kommer ett inlägg om träning, vad jag tränar och hur, även vad jag tänkte beställa för träningskläder! Allt blir roligare och bättre med snygga kläder! 😉

Likes

Comments

Var bara tvungen att visa dessa kläderna, jag älskar trashed clothes. Så himla snyggt är det! 
Klädesplaggen är från One teaspoon, dom har riktigt snygga kläder. Kika in på deras sida. 
Förresten, om ni vill komma till Ray ban glasögonen direkt, klicka på dom! 

Likes

Comments

Dagen startade faktiskt bra, hade ställt klockan på 11.30 för jag skulle ut och springa och ville inte vakna för tidigt heller. Så tog en sovmorgon och sprang en runda, eller gick för de mesta! Så jag gick i 30 minuter sen gjorde jag några mag/rump övningar hemma! 

Känner verkligen träningsverken i magen efter igår, men det känns ändå bra. Vill nå mitt mål! 
Men idag vet jag inte alls vad som händer, kanske skulle hitta på något med Jennifer. Får se vad som händer! Inte så fint väder heller, men hoppas på att dagen har något att erbjuda i allafall! Ska springa ner och käka något litet nu sen hoppa in i duschen, så hörs vi! 

Likes

Comments