Vart har jag varit? Vet jag knappt själv tänkte jag. Men har jobbat, sökt jobb, varit i Karlshamn i en månad, varit på Ikea osv osv. Verkligen bara levt livet ett tag!

För några månader sen skrev jag ett inlägg om min framtid där jag skrev att jag inte visste vad jag ville bli eller vad jag ville jobba med, och ja jag står kvar på samma ruta än idag. Vill jag jobba på restaurang? Klädbutik? Hemmakväll? Smyckes affär? Jag vet inte, men lutar just nu åt restaurang hållet! Så får se vad jag ger mig in på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Helgens roligheter bestod av grillning, vin & cider även lite kubb spel! Hade en super mysig kväll med våra vänner☀️ Har varit perfekt väder också så varit riktigt skönt. Inatt sov E här och idag åkte han iväg, träffar inte han förens 1 juni 😢 Hoppas det går snabbt. ❣️

Har nyss duschat, just nu ligger jag bara i sängen och tar det lugnt. Har jätte ont i magen men det går nog över!

Likes

Comments

Igår hade jag bara en mysig dag. Var på stan lite sen hos min syster en liten stund! Senare på kvällen hämtade E upp mig hemma, åkte vi till Hällevik & gick en mysig runda. Pratade lite skit sedan åkte vi hem till mig och bara myste, pratade ❣️ Sedan på natten åkte han hem för han skulle på arbetsintervju tidigt idag.

Senare idag ska vi klippa oss & umgås resten av dagen! 😍

Likes

Comments

Logiken i Sveriges rättsystem? Nej just de, finns ingen logik i det. Kontrasten är bara sjuk, detta är sjukt.
Förstår verkligen inte, inte ens rimligt!!!

Likes

Comments