En viktig sak. En sak som drabbar många kvinnor i världen. Bröstcancer, stöd bröstcancer fonden genom att köpa denna fina saken som bara kostar 30kr eller skänk pengar via annat sätt så som att köpa en rosa produkt genom deras sponsorer, bli månadsgivare eller starta en egen insamling.
Det är viktigt ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min storasyster är det bästa jag har i livet. Har aldrig haft en bättre människa som står mig så nära! Att kunna prata om allt mellan himmel och jord med dig gör mig så glad, att vi kan göra allt tillsammans och att vi ställer upp för varandra gör mig så himla lycklig. Kommer aldrig någonsin få en bättre människa i mitt liv, även om jag hittar killen som jag gifter mig med, skaffar familj med och hus så kommer du alltid vara nummer 1 i mitt liv.
​Världens bästa människa, jag älskar dig storasyster. ❤

''Storasyster
Orkar inte du, orkar jag för två.''

Likes

Comments

Min älskade lilla prinsessa, min systers barn fyller redan 1 år idag! Tiden går såååå fort!!! Blev så glad när hon föddes och hon är världens bästa och sötaste unge.

Moster kommer göra allt för att du ska må bra, aldrig någonsin ska killar, vänner eller någon få göra dig illa
❤️❤️

Likes

Comments

En ny favorit parfym, har en absolut favorit men denna ligger 2a. För att den är billig & kostar 50kr + att den luktar ganska tungt, gott och håller länge! Billigt och bra!
Tavlan är bara en text som gör att man tänker och får lite push i livet ❤️

Min säng & säng himmel som jag och pappa fixade ihop själva! Är jätte nöjd och det är så himla mysigt!!!! ❣️
Och såklart sist men absolut inte minst, min Justin Bieber biljett jag fick av underbara bästa Ronja som är inramad, självklart!!😍

Likes

Comments

Instagram @isabellahallsten