Fredagen bestod av festligheter. Hade så himla roligt i fredags, träffade massor av gamla vänner och nya vänner! Vi var i Karlshamn på Brooklyn där det var ''glow in the dark night''. Men det var super roligt iallafall!

Imorgon ska jag till läkaren och undersöka magen, hoppas dom hittar felet nu..


Och såklart hamnade jag på några bilder!

Likes

Comments

Jaha, då var det en till i familjen Hällsten som skulle ha glasögon och det var min tur nu! Jätte nöjd med glasögonen iallafall, köpte dom på Smart Eyes i Karlshamn. Rekommenderar verkligen dom, så himla trevlig personal där!

Några bilder på hur jag kommer få se ut nu i resten av livet, trivs i dom jätte bra!

Likes

Comments

WOW säger jag bara till denna produkten! Kollat på den ett tag men varit väldigt skeptisk att den fungerar men herregud, älskar den! Så himla bra om man inte hunnit eller vill färga håret mera. Jag använder denna lite då och då för jag försöker spara ut min naturliga hårfärg för orkar inte hålla på att färga håret varje månad. Använder den vid lite mer festliga tillfällen eller då man vill se lite fräschare ut eller snyggare!

Det är ett spray som man sprayar där utväxten är, jag sprayade där man ser mest. Och det blev sån sjuk skillnad! Sprayet kostar ca 100 kr och finns på vissa matbutiker så som Ica, finns även på H&M osv.

WOW ALLTSÅ! Helt borta på 10 minuter!


Och här är den magiska produkten! Magic Retouch från loreal paris. Jag har i färgen svart! Älskar den!

Likes

Comments

Har verkligen stått tomt ett bra tag här på min blogg nu. Har haft fullt upp med mig själv, mår inte så bra för tillfället. Sjukhus in och ut, läkar besök hit och dit hela tiden känns det som men måste man så måste man helt enkelt! Och det är för min egna skull såklart! Kan förklara mer i ett annat inlägg om vad det är som händer med mig om ni vill det!

Men iallafall så här är lite tips på hur man kan få sitt rum/lägenhet/hus se lite mer hemtrevligt ut och städat ut om man inte orkar städa... Mitt rum är ganska kaos för det ligger kläder överallt hela tiden, men egentligen är det bara att plocka upp kläderna? Men det är man för lat för.

Så för att mitt rum ska se lite mer städat och hemtrevligt ut så bäddar jag oftast sängen, älskar att ha filtar och massa annat fint på sängen för det ser stilrent ut! Har även en liten ''äpple låda'' med filt, pläd och kuddar i för det ger en mysig känsla i rummet! Har ljusslingor lite överallt, doft ljus, citat på tavlor och lite sådant för det ska bli mer hemtrevligt! Här är några bilder från hur mitt rum ser ut nu. Hade en säng himmel innan, men den plockade jag ner.. Kanske sätter upp den i framtiden igen...


Likes

Comments

Förra helgen var jag ute med några vänner och min bror + hans tjej. Jag hade riktigt riktigt roligt och fastnade på några bilder, dock inte så himla snygg men måste dela med mig för det var en av dom roligaste kvällarna på länge!

Likes

Comments