Ibland hinner jag inte ens tänka innan jag reagerar. Jag känner mig lurad av min ätstörning. Den kan få mig att tro att allt är bra och jag har kontroll men på en sekund trycka ner mig. Just sådana dagar​ vill jag bara ge upp men jag vet att det kommer att bli bättre, måste tänka så. Efter regn kommer solsken sägs det eller? Hur gör ni för att hålla er motiverade och undvika att få återfall?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag måste påminna mig själv om detta varje dag, om inte även varje timme.
I mina tankar hur jag ska, bör och vill göra känns så himla enkelt, men lättare sagt än gjort. Jag kommer fortsätta känna mig misslyckad, svag, hopplös och att livet inte har någon mening för mig längre. Såhär har jag känt i flera år men ännu än idag står jag på mina ben och har inte gett upp. Man får fortsätta kämpa och hitta olika lösningar tills det är något som passar än själv. Det kommer ta tid och det är OK! Fastän det verkligen känns att ingenting är OK just nu.


Likes

Comments

Då va detta mitt första inlägg, lite svårt det där med hur man ska börja.
Jag heter Daniella, 24 år från Göteborg. Jag bestämt mig för att skriva här för att dels skriva av mig och dela med mig av min resa, ett liv utan ätstörning. Jag har kämpat väldigt länge för att bli frisk men att ha vart sjuk så länge sedan 2008 är det inte lätt att bryta vanan, det är ju ett beroende för mig precis som t.ex. för en alkoholist. Mat är ju en sån social grej, allt handlar ju om mat och handlar det inte om mat är det ju utseendet. Det har gått ungefär 2 år nu sedan jag erkände för mig själv att jag är ätstörd sjuk, har ett sjukt förhållande till mat och min kropp och det var även då jag berättade för min familj och närmsta vänner. Har alltså levt i lögn väldigt länge och trott på min egna lögn.
Jag kommer vara väldigt öppen och ärlig. Detta är min öppna dagbok där jag ska skriva av mig och motivera mig själv och kanske andra att det går att bli frisk.
I CAN I WILL. <3

Likes

Comments