Dagen igår bestod av en riktig sovmorgon, en grym båttur och en utbildning med jobbet.

Vart spontant bjuden på en båttur, jag som inte ens vågar sladda lite lätt om det inte är ja som sitter vid ratten. Men det var bland det roligaste (äckligaste även) jag gjort. Kissade på mig typ fyra gånger under tiden.

Kom dit i samma kläder som jag skulle ha på utbildningen, vill säga vit jeans o en vit kofta. Antog ju att de var perfekt att ha under en sådan båttur. Som tur är fick jag låna någon typ av overall o en välbehövlig mössa.

Fick lära mig massa om hur man följer alla kartor osv. Samt nästan ramla i vattnet när båten stod på sidan. Håll i hatten men kul var det.

😻😿😹🙀😸

Fem av fem katter.Sedan åkte jag iväg på utbildning med jobbet, den höll till på scandic på stan. Var ganska otaggad men var ju grymt med trevliga människor go mat och dryck. Efter utbildningen åkte vi på Interpool och satt där långt inne på små timmarna vilket gör att gå upp till jobbet idag inte kändes allt för lockande.

Men lärde mig otroligt mycket så det är bara att fortsättsa sattsningen på Sveriges bästa säljare. Here er go.

😺😸🙀😼
Fyra av fem👌🏼


"Man kan ju inte köra på safe cards hela livet"


  • 31 Readers

Likes

Comments

Äntligen, livet har flygit på snabt under de senaste åren. Jag har hunnit flyttat från den lilla byn jag är uppväxt i, till ett hus i Järbo, sedan vidare till Sandviken och nu sitter jag här nere i sovrummet i min nya tvåa här på Brynäs.

Jag har bott här i Gävle i två månader och även om jag tidigare gått gymnasiet i den här staden har jag träffat mer nya människor under dessa två månaderna än va jag tidigare gjort på flera år.


Jag har hunnit ramlat på toan på harrys, sjungit fulsång på bilagan. haft både röjj fest och lugna vinkvällar. sprungit i bikini mellan lägenheten och bastun.

Jag har även hunnit skaffa mig ett gymkort solat soalrium och lärt mig dansa bugg.

För er som inte känner mig är jag en glad och sprallig tjej på 21 sommrar som mer eller mindre jobbar äter sover, låter kanske inte så intresant men mellan dessa oundvikliga planer så är jag väldigt spontan och tänker gärna inte mycket längre än vad näsan räcker innan jag ska hitta på något tok. 

Helgen har varit fullspäckad med fart och fläkt, och under både fredagsnattens små timmar och lördagen så fick harrys känna på både mina och vänners klackar som slog i taket. 

Eller nu när jag tänkter efter så var det bara lördag som jag kom så långt, fredagen spenderades med fina människor men krogen hann jag aldrig till iaf. 

Under gårdagen sov jag nog extremt mycket mer timmar  än planerat, och när man väl skulle till skott och lägga sig i sängen och vänta på john blund, var det några vänner som skulle komma förbi på en cigg, fem timmar tog det innan jag fick krypa ner i sängen igen och inom fem minuter slockna jag.


Ikväll är det dax och rycka upp sig, det vankas utbildning på jobbet.


"livet leker, passa på att lek med det innan leken är slut"

Likes

Comments