Header

har gjort en ny blogg bara för skojjs skull. in o läs o följ den istället för här kommer jag inte va social längre 

http://nouw.com/heavenismyplace

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hej på er, nu har jag inte ont i halsen längre och det är så hiiimla skönt, har dock lite hosta kvar men den försvinner nog snart får jag väll hoppas.

men idag kanske det blir att dra till stallet för att rida fiina Fagur. men det beror på om natta ska dit eller inte. hehe 

har också fått reda på att min pappa kommer ner till oss och firar jul i år. det ska bli så kul :)

sitter just nu och kollar på tv och skriver lite här på datorn, finns ju som sagt inte så mycket och göra när man är sjuk. men det kanske ni redan visste. 

​snälla söta rara människor, va sociala på kik och snapchat? vore jättesnällt

kik- lisastrid

snapchat-lliisaaa

​ha en underbar dag nu!! pusshej

Likes

Comments

Det var ju en härlig tisdag, som spenderas hemma eftersom jag fortfarande inte mår så bra..
Idag har jag bara kollat på film och sovit, sånt man gör när man inte mår så bra!

Likes

Comments

hej på er, det är verkligen inte kul att vara sjuk. Har knappt sovit någonting inatt! åkte till skolan som vanligt men bussen var sen så fick stå ute o frysa i 10 minuter ungefär. Men iallafall jag kom till skolan och hade ont i magen och ont i halsen. Så jag bestämde mig för att ta 11.30 bussen hem för att vila och ta det lugnt.

men nog om det, igår färgade jag mitt hår brunt och det blev väll bra antar jag. Bild kommer komma upp senare för har bara bilder på mobilen.


​imorgon vet jag inte om jag ska till skolan eller inte. Beror på om jag mår bättre. 

ni får väldigt gärna ​vara sociala på kik och snapchat osv...

kik - lisastrid 

snapchat - lliisaaa

puss på er 😚

Likes

Comments

godmorgon på er, somnade sent igår och vaknade tidigt idag... så jobbigt när man är så himla trött men inte kan somna om. men iallafall, jag ligger och kollar på film, ni vet dom där vampyrfilmerna. hehe! 

mamma åkte nyss iväg till nått '' ljusparty'' och när hon kommer hem skulle hon ha köpt hårfärg till mig. det blir att färga tillbaks till ljusbrunt. för jag trivdes inte alls i blont. så brunt får det bli... 😉

sen kanske Jennifer skulle komma hit men hon visste inte helt säkert än! men vi får väll se och i så fall kommer det väll fler blogg inlägg senare också eftersom vi inte brukar göra nått speciellt när vi är här i vena för det finns verkligen inget att göra här. 

vi kanske tar lite kort, vem vet. 😊

Likes

Comments