Haha väldigt random rubrik men min pojkvän hade handlat igår och då hade J handlat bland annat Nuggets (som rubriken säger ;)) det var faktiskt super gott, idag åt vi också kyckling, att det faktiskt kan vara så pass gott som det är, just nu känner jag faktiskt att jag skulle kunna äta hur mycket som helst av just de i olika vartianter, vet just du något Extra gott med kyckling så ge gärna tips 😍
Ännu mera tips? Just kring egna recept kring barnmat, har köttfärs och vill göra något som kan vara gott till min son, skulle vara kul och intressant men behöver tips!!!!

Liksom nog vill jag att min gulleplutt ska få bra mat? Skulle vara super spännande att lära sig göra barnmat!


IDAG!
Har vi inte gjort super mycket! Vaknade upp av underbart väder, var ute i 5 minuter och A fick sitta i vagnen och ha en liten mössa på sig och en mysig filt, är det lika fint väder imorgon ska jag tvinga upp J tidigare så att vi kan gå en promenad i det underbara soliga vädret!
Idag så har jag även storhandlat! Otroligt skönt var de att ha det bort gjort, har köpt det mesta till Adrian denna månad men det jag har kvar än antingen välling eller ersättning vet inte riktigt hur jag ska göra kring det ännu men jag får fråga på BVC. Vi ska på BVC på onsdag denna eller nästa vecka, så det blir super bra.
Kommer nog behöva köpa små saker då och då men man kan ju hoppas att jag inte behöver de när jag har så tight med pengar.. Har inte köpt dom (äckligt dyra) cigaretterna ännu.. Ska göra de den 1 som jag alltid brukar just så att jag kan hålla koll på budgeten och jag har satt upp ett eget mål för mig själv att jag får endast röka (en limpa) per månad då min ekonomi ser ut som den gör och för mig och min sons bästa såklart.
Känns verkligen tungt kring ekonomi då man måste se över varje köp man gör.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments