Hej jag tänkte presentera mig själv lite då jag tänkte börja blogga nu.
Ska bli spännande att se om jag lyckas ta tag inatt blogga, jag har tänkt skriva mycket om känslor och vad vi gör på dagarna!
Med VI så menar jag och min son som blir 10 HELA månader den 23;e helt sjukt vad tiden går snabbt 😱 vars tar den vägen??? Nyss föddes han ju? Jag vill lyckas ta mer vara på tiden som kommer och bara gosa,gosa, verkligen göra det bästa av allt! Verkligen lägga ALL tid och fokus på min älskade son men tänk om det vore så lätt? När man inte mår helt perfekt ? Hur lyckas man? Jag vill bara må bra och bo tillsammans med min pojkvän.

Men tänk om det vore så lätt??Så jag ska försöka blogga så jag kan få ut lite känslor och skriva av mig och faktiskt dela med mig om att allt inte alltid är så lätt alltid!


Jag är ung mamma på 19 år och älskar min son mest av allt! Jag har psykiskt ohälsa, jag får depressioner som kommer och går och kommer nog skriva mycket om det hoppas jag. Jag hade jätte gärna även vilja ha era åsikter också! Skulle vara super kul!

Imorgon kommer öppenvården och jag är ganska stressad över att jag har disk att diska sen så MÅSTE jag hinna dammsuga och även det stressar mig men jag kommer nog hinna det om jag inte är super trött, jag är oftast väldigt trött på morgonen, sen så är Adrian min son lite förkyld och mammig för tänderna hans tjorvar och kanske är därför han också är "förkyld" de vet jag inte så får se hur det går men man kan ju bara hoppas på det bästa!
Adrian brukar oftast vara snäll och låta mig göra saker men beror ju på hur mammig han är imorgon och hur trött jag är med tanke på att klockan just NU är 02:06 så lär jag nog vara gode trött.

Mitt självförtroende är ganska så lågt, finns knappt där, men idag kände jag mig faktiskt fin och bekväm med mig själv.
Så otroligt skön känsla 😍 har sen jag var cirka 10-12 år (minns ej exakt ålder) haft komplex över min mage ända gången jag "accepterat" min mage är när jag var gravid eller inte ätit och inte haft uppsvullen mage, men IDAG så kände jag mig bekväm och bra! Så tänkte faktiskt lägga upp bilder och är faktiskt osminkad också!

Idag har vi endast bara myst på hela dagen! Så otroligt skönt 😍

Likes

Comments

Hej idag har jag och lill killen haft lite äventyr haha.. de började med att jag försov mig på morgonen så jag blev sen å fick stress äta frukost och fixa han sen så kom jag på att jag skulle ta bussen som går 12;50 istället för 14;45 in till stan och 12;47 åkte vi hemmifrån med bilen så det var bara att skynda ut med vagnen ur bilen och när vi väl är ute och klara så kommer bussen och vi är egentligen påväg till stan och träffa en kompis som jag inte träffat på extremt länge så de var super kul för hon är gravid så då kunde vi ju prata lite om det och de var spännande och höra vad hon har för tankar angående det.

Farmor och min pojkvän kom och hämtade mig och Adrian.

Vi åkte till affären och handlade lite gott som jag och min underbara pojkvän ska gotta oss med. Nu sover Adrian, nu ska jag och Jonte försöka vila oss, bara ligga och mysa framför en film.

Har tyvärr totalt vänt på dygnet så lär inte somna förens på morgonkvisten, hoppas jag snart kan lyckas vänta tillbaka dygnet för är ganska jobbigt. Det sliter ganska mycket på mig. Natti

Likes

Comments