Godkväll fina läsare!
Konstig rubrik, va? Som ni sett har jag använt denna (##) tecken flesta gånger som rubrik på mina inlägg. Gillar den, kan inte hjälpa det. Det blir snyggt när man använder den som rubrik och sedan har den med ett passande stil. Förstår ni vad jag menar?! Alltså stilen på rubriken gör det hela. ( Kolla på rubrikens stil så för ni!)

Kort inlägg idag, ledsen!Likes

Comments

Shaa:**

Inte bloggat under helgen och igår, min data gick sönder så bloggar ifrån mobilen just nu.

Vi hörs mer över imorgon, är upptagen hela imorgon. Sorry!

Likes

Comments

Godkväll kära läsare!
De här senaste dagarna och framåt har det vart/kommer att bli många studentfirande. Här har ni några fina studentklänningar från BubblerRoom.
Chiara Forthi Vanity Dress 499:-
Aéryn Naia Dress 599:-
Sisters Point Nyls Dress 599:-
Stylein Malvella Dess 2 999:-
Chiara Forthi Biscuit Dress 399:-
Model Behaviour Ida Dress 299:-


Likes

Comments

Shaa:** allesammans
Fick en fråga häromdagen. Och den lyder " Vad fick dig och börja blogga"?
Joo, det som fick mig att börja blogga vet jag faktiskt inte. Jag kände på mig att det var något jag ville hålla på med, och så skaffa jag bloggen. Självklart bruka jag läsa andras blogg och finna inspiration där, men det var inte den största anledningen. Jag har tidigare inte haft nån blogg, så ville helt enkelt se om det var något som passa mig.

Att testa på nya saker är alltid kul. Nu så kanske ni tänker "du har ju inte gjort nån inlägg på flera månader,så det är en klarhet att det inte är din grej"? Nja,precis har inte bloggat på flera månader och så är jag plötsligt tbx. Det är en klarhet på att det är min grej och att jag saknat det.

Självklart har man i åtanken att få bra med läsare. Att skriva allt i onödan, där ingen läser alla inlägg är trist förstås. Men jag ligger bra till, med många läsare och ångrar att ha skaffat denna blogg.

Likes

Comments

Shaa:** allesammans

Som några av er vet så var det Eurovision Song Contest (ESC) under lördagen. Sverige vann med 365p, där Måns Z sjöng med bidraget Heroes.

Denna låt (Heroes) har vart mycket inom media. Folk säger att låten är ungefär som en annan känd låt och andra massa saker. Har hört den låten och kan klart och tydligt säga att de inte är lika ett dugg.

Men nog om det nu. Är det bara jag som tycker att det är ett måste att ha ESC i Sthlm nästa år? Malmö. Om jag minns rätt så är Sthlm huvudstaden och befolkning är mer i Sthlm. Det finns Friends Arena som jag tror för två år sedan när det var ESC år 2013 var icke upptagen.

Men, men hoppas verkligen det är i Sthlm nästa år. Är verkligen taggad inför det!

Själv trodde jag att Australien skulle ta hem segern. Artisten där heter Guy Sebastian och låten han sjöng heter tonight again. Låten var sjukt bra, det ska bli veckans låt som jag ska publicera någon gång denna vecka.

Hoppas ni gilla inlägget! Ha en fortsatt trevlig kväll:**

Likes

Comments

Shaa :*** igen
Idag har det bara rullat på. Plugget,läxor och bara vart hemma. Vädret var fint ett tag idag, men det ändrades snabbt på det.
Just nu så chillar jag i soffan med kakor. Hjälper samt min kusin med hennes läxor. En gymnasieelever kommer till mig för hjälp, nu inser jag att jag är jävligt duktig.

Likes

Comments

Shaa:**

Vet, det var ett bra tag sen jag blogga. Flera månader faktiskt. Som ni ser på den senaste inlägget jag gjorde före denna så vare senast september, förra året.

Skulle egentligen ta paus en månad och komma tbx oktober men nää, så blev det inte. Sorry,helt enkelt. Inget mer jag kan göra åt saken. Ska ta denna blogg på allvar framöver.

Ett inlägg kommer senare idag,puss till dess:**

Likes

Comments