Att liva upp hösten med både varma och ljusa färger är perfekt, något som verkligen har fastnat i mitt hjärta och ögon är just vinrött hur snyggt är inte det? Men även när det är som gråast ute varför inte liva upp med ett par blommiga byxor? Kappan är från #lager157 de vinröda byxorna kommer ifrån #veromoda och de blommiga kommer ifrån #nellycom
Kram I

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni vet när man drömmer om något man verkligen vill göra men inte riktigt vågar släppa taget om det trygga? Så är det nog för många, och tyvärr går nog många runt och tänker " detta kommer jag aldrig klara" "varför skulle jag klara detta?" Man går runt och jämför sig med andra, hur de har och vad de uppnår. Alla är olika det måste vi komma ihåg, att du är undvik som du är. Att försöka uppnå det man drömmer om är något som du som person inte kommer ångra, om man inte når hela vägen är inte det ett misslyckande utan det är en styrka, en styrka som kommer göra så att du växer som person och ändra dina vägar, det är du och ingen annan som bestämmer din väg, så våga! Men känn inge krav utan våga gå din väg och våga vara unik, för det är du!
Kram I

Likes

Comments

Godmorgon! Måndag idag och för många betyder det jobb och vardag, men för mig är det en ledig dag, inga planer men tänkte dela med mih med ett recept som kan vara till helgens frukost eller varför inte lyxa till det i vardagen med pain chocolat? Tar ca 25 min!
Recept:
1 rulle kyld smördeg
100 g mörk choklad med apelsinsmak
1 ägg
50 g mandelflarn


Sätt ugnen på 200°C.
Rulla ut den kylda smördegsplattan. Dela i 8 rektanglar (för 8 port).
Fördela chokladen i ena kortänden på varje smördegsbit.
Rulla ihop och lägg på bakpapper på en plåt. Pensla med uppvispat ägg och strö över flagad mandel.
Grädda i ca 20 minuter.
Enkelt och relativt fort går det, så hoppas att ni får en fin måndag!

Likes

Comments

Hej!

var ett bra tag sen sist, men vad gör det? Sommaren har gått och jag har hunnit med att jobba på grönan, haft mysiga drink kvällar och myskvällar med vänner, har även hunnit börjat jobba med

Men nu är det dags och välkomna hösten och de nya utmaningarna som kommer att komma. så jag hoppas att ni kommer gilla det som kommer komma upp här! och om det är något ni speciellt vill ska komma upp eller har någon fråga är det bara att skriva!

kram ida

Likes

Comments

Veckorna har bara gått i ett och jag har hunnit tagit studenten, flyttat hem och börjat jobba. Att flytta hem till Västerås från ljusdal har varit en omställning tror egentligen inte att jag riktigt förstår än att efter sommaren så kommer jag inte åka upp till ljusdal igen man har ju ändå bott där i 3 år. Det är dags för att skapa ett nytt kapitel i livet helt enkelt! Först är det jobb pp grönan som gäller sen får vi se vart vindarna bär än!
Ha en fin dagoch njut av livet och tillvaron ❤️

Likes

Comments

Är ett datum som vi alla kommer bära med oss, det som hände i Stockholm är ofattbart! All tanke går till de drabbade och ta hand om er!

Fredagen för övrigt blev bra, vart bubbel med @elinamren och sedan bowling med några fler och allt avslutades med någon timme på dansgolvet!
Idag vart det pannkaksfrukost och nu plugg. Vad kvällen och så erbjuder får vi se, ha en fortsatt fin lördag och var rädd om er! Kram I❤

Likes

Comments

Toppen man kan leva i när man är hemma! Älskar att byta om till detta efter en skoldag eller jobb, eller bara strosa runt i det på helgen!
Ha en fin fredag,kram I❤

Likes

Comments

Här kommer ett tips! Chokladbollar som passar bra som mellanmål eller kvällsfika!

2 Mogna bananer
3 dl havregryn
Kakao ta så mycket du vill
3 msk kaffe

Kokos eller som jag tog mandlar att ha på!
Mosa bananen och blanda sedan resten,rulla de ti bollar och sedan i kokosen! Låt stå en stund i kylskåpen!
Ha en fortsatt trevlig tisdag kväll kram I❤

Likes

Comments

Helgen började med bubbel, sedan vidare på första SM finalen. Fortsatte kvällen på söders hjärta där vi träffade Ulrik Munther, sedan flöt kvällen bara på!

Lördagen bjöd på strålande sol så vad passade inte bättre då men toast Skagen och bubbel mellan dam och herr finalen? Helgen fick sluta på topp på dansgolvet med ännu mer vänner!
Hoppas att ni har haft en lika bra helg och har fått en bra start på veckan!
Kram I❤

Likes

Comments

Solen lyser och det är fredag! Sitter just nu på tåget mot Stockholm där det väntas bandy,bubbel,middag och mys med barndomsvännen! Väldigt spontant men sånt behövs! Ha en fortsatt fin fredag 🍷

Likes

Comments