Att se hur hur saker närmar sig kan både vara peppande och stressande, men man behöver livet peppande i livet för att ha motivation till att orka med allt, så boka upp lite roligheter så blir vardagen lättare! Ha en fin måndag kram

Likes

Comments

Personalmiddag, jobb och lördagsmys har denna helg erbjudit och dessutom fin väder. Nu laddar jag upp för en ny vecka sen väntas lov!
Ha en fin söndag
Kram idasofie

Likes

Comments

När orken tar slut och hela kroppen skriker efter vila, man finner inte motivationen till något och stressen smyger fram. Då är det inte alltid lätt och veta vad man ska göra, och alla får liknade perioder, då är det viktigt att få ha sin egna tid,hinna återhämta sig. Bara låta dagen eller dagarna gå i sin takt,äta gott och göra exakt det man känner för. För såna perioder påverkar än så extremt mycket! Sådär unna dig en dag till egentid! När jag har sådan period så är podd och lång promenad det bästa jag vet, eller åka skidor!
Kram

Likes

Comments

Att ha en riktig bandyhelg kan aldrig bli fel. Passade pp att filma lite till mitt gymnasiearbete då små tjejerna spelade. Har sedan haft egna matcher både igår och idag. Dessutom besök av föräldrarna som resulterade i go mat på Janus! Hoppas att ni har haft en bra helg!
Kram

Likes

Comments

Podd i öronen och frukost i sängen bestående av de som är på bilden! Ger en toppen start på dagen. Idag väntas match och mysmiddag med föräldrarna! Så ni får ha en bra lördag
Kram idasofie

Likes

Comments

Nystädat rum,ätit pizza och nu bandy och chips! Älskar dessa fredagar uppe i ljusdal, får andas,planera upp lite saker och tagga till match imorgon då även mamma och pappa kommer upp!
Ha en mysig kväll! Kram ida-Sofie

Likes

Comments

Har verkligen fått kärlek för röda läppar,hur snyggt är inte det? Behövs inte så mycket mer. Eller vad tycker ni?
Ha en fin fredag kram

Likes

Comments

Lite nytt till våren, älskar verkligen slitna jeans och enkla tröjor eller skjortor.sedan piffa till allt med en väska,läppstift eller smycke,helt enkelt det som passar bäst! Eller varför inte bara köra på en skön/chill outfit?

Hoppas att ni har haft en fin torsdag och får en mysig kväll

Kram idasofie

Likes

Comments

Vem tackar nej till denna väska? Passar perfekt nu till ljusare tider och sätta färgen i outfiten. Ni hittar den på Lindex för ett bra tips!

kram Ida-sofie

Likes

Comments

Bästa som finns när man inte är på topp, kolla på bra film och serier och dricka te,helt perfekt lördag om ni frågar mig dessutom är favorit mysdressen på och ikväll blire jobb

Ni får ha en fortsatt bra och mysig lördag
Kram Ida-Sofie

Likes

Comments