Veckorna har bara gått i ett och jag har hunnit tagit studenten, flyttat hem och börjat jobba. Att flytta hem till Västerås från ljusdal har varit en omställning tror egentligen inte att jag riktigt förstår än att efter sommaren så kommer jag inte åka upp till ljusdal igen man har ju ändå bott där i 3 år. Det är dags för att skapa ett nytt kapitel i livet helt enkelt! Först är det jobb pp grönan som gäller sen får vi se vart vindarna bär än!
Ha en fin dagoch njut av livet och tillvaron ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Är ett datum som vi alla kommer bära med oss, det som hände i Stockholm är ofattbart! All tanke går till de drabbade och ta hand om er!

Fredagen för övrigt blev bra, vart bubbel med @elinamren och sedan bowling med några fler och allt avslutades med någon timme på dansgolvet!
Idag vart det pannkaksfrukost och nu plugg. Vad kvällen och så erbjuder får vi se, ha en fortsatt fin lördag och var rädd om er! Kram I❤

Likes

Comments

Toppen man kan leva i när man är hemma! Älskar att byta om till detta efter en skoldag eller jobb, eller bara strosa runt i det på helgen!
Ha en fin fredag,kram I❤

Likes

Comments

Här kommer ett tips! Chokladbollar som passar bra som mellanmål eller kvällsfika!

2 Mogna bananer
3 dl havregryn
Kakao ta så mycket du vill
3 msk kaffe

Kokos eller som jag tog mandlar att ha på!
Mosa bananen och blanda sedan resten,rulla de ti bollar och sedan i kokosen! Låt stå en stund i kylskåpen!
Ha en fortsatt trevlig tisdag kväll kram I❤

Likes

Comments

Helgen började med bubbel, sedan vidare på första SM finalen. Fortsatte kvällen på söders hjärta där vi träffade Ulrik Munther, sedan flöt kvällen bara på!

Lördagen bjöd på strålande sol så vad passade inte bättre då men toast Skagen och bubbel mellan dam och herr finalen? Helgen fick sluta på topp på dansgolvet med ännu mer vänner!
Hoppas att ni har haft en lika bra helg och har fått en bra start på veckan!
Kram I❤

Likes

Comments

Solen lyser och det är fredag! Sitter just nu på tåget mot Stockholm där det väntas bandy,bubbel,middag och mys med barndomsvännen! Väldigt spontant men sånt behövs! Ha en fortsatt fin fredag 🍷

Likes

Comments

Att gå runt i olika inredningsbutiker och drömma sig bort och tänka hur man vill ha det i sitt hus/lägenhet är något jag egentligen skulle kunna göra i timmar! Hur mysigt är inte det egentligen?
Det handlar bara om att ta tid till sånt som man tycker om och bara få drömma är viktigt i livet
Kram I

Likes

Comments

Tvåhärliga bilder från helgen! Hur mysigt är det inte att man ibland kan sitta ute och ta en kaffe! Längtar verkligen tills man kan ta en drink ute i solen med bästisen!

Men nu är det dags för ny vecka och planerna för den är:

Tisdag till torsdag är det skola och träning som gäller.
Fredag: blir det en tur till Stockholm för att se bandyfinalerna och bo på hotell!
Lördag: Bandy och utgång med vänner!
Helt perfekt vecka om ni frågar migNi får ha det så bra, kram I❤

Likes

Comments

med sovmorgon och endast en lektion så vart det fika på ljusdal mysigaste fik matstället med Anna,Moa och Karin! Helt perfekt eftermiddag om ni frågar mig! Kvällen har spenderats med att skriva klart svenskan och sedan haft kvalitets tid med massage och musik och prat med bästisen! Hoppas att ni har haft en lina bra dag som jag! Kram❤

Likes

Comments

Inget är som en dans på rosor, livet går upp och ner, så kommer det alltid vara. Ibland har man mer svackor. Just nu är det en sån period för mig, trött på skolan, trött på att ens försöka hitta motivationen, om jag bara kunde så skulle jag ta ett gäng kompisar och åka utomlands och glömma allt här, men så lätt är det tyvärr inte. och det blir inte lättare bara för att man försöker glömma bort eller försöka springa ifrån det jobbiga, det är då det är viktigt att ta vara på det ljusa och roliga, tänka tillbaka på något bra, eller blicka framåt och se vad man har för nya äventyr framför sig., men var aldrig rädd att hamna i svackor det är då man växer som person och kommer tillbaka ännu stackare. Va stolt över det gör och ta vara på allt. För du har alltid vänner eller familj som finns där vara bara ärlig mot dig själv och andra så kommer allt lösa sig. Kram I <3

Likes

Comments