Funderar på, Frågor

😒

Ja som rubriken lyder här då så undrar jag vad fan man ska skriva om för att få flera Likes på sina inlägg som alla andra har liksom ??!!

Det är så orättvist som fan att andra får men inte jag å jag skriver inte tråkigare inlägg än dom ju så what a fuck ??!!

Jag kanske fokuserar fel på vissa saker i mitt Liv då men nu äre så !!!

👇👀👇

SÅ HAR NI TIPPS PÅ INLÄGG SOM NI VILL LÄSA OM ??!!

🙌

Hoppas inte ni kommer skriva att jag ska köpa massa jädra väskor och kläder för flera tusenlappar å visa upp här sen å massa sånna grejer för det går då inte för jag har inte råd och så har jag inte sånt värst intresse i det !!! :) hehe

Och jag hopps heller inte att ni kommer skriva att ni tycker jag ska vara mer djup i mitt sätt att skriva om min Psykiska ohälsa för jag är fab Värdelös på det och vet ju inte hur man gör ??!!

Likes

Comments

Lite Smarta Ord

🙌

Hittade denna bild med text nyss på Fb och tänkte ja men detta var väl vackra ord men fattade inte vad det handlade om först sen fick jag se av en slump en översättning bredvid bilden så nu fattar jag lite mer !!! :) hihi

👇🙏👇

Likes

Comments

Lite kul typ, Lite Smarta Ord

😁

Detta kallas för Billys Panpizza och den köpte Mamma åt mig häromdagen för den som inte visste det och jag värmde för länge då så den blev hård som sten på kanterna men jag försökte tugga i mig det mesta ändå men hade jag tagit det sista biten då hade tänderna lossnat tror jag !!!

Likes

Comments

Lite kul typ

😜

Ja men se där ja nu är ju himlen blå för i hellskotta det var väl inte en dag för sent nu efter alla grå Dagar med Regn och rusk !!! :)

Så får la se hur länge det varar nu där ute ja jag ska inte ut i alla fall men man kan ju titta ut genom Fönstret här i min Lägenhet det är ju nåt i alla fall men tror inte man får D vitaminer av det då men men :) hehe

Tänkte ju lite förut att jag skulle ut å slänga soporna i alla fall med nya kläderna å grejer som jag fått av familjen men men !!!

😝

​HAR  NI VART UTE NÅT I DAG ÄN TYP PROMENALR SLÄNGT SOPORNA ??!!

Likes

Comments

Lite kul typ, Tv-Program

😜

Del

1 av 8

Vem är du utan dina prylar ??!!

Under 30 dagar får fyra personer prova på att leva utan sina saker.

Varje dag får de välja ut en sak som de får tillbaka.

Torun, Mohamed, Emir och Fredrika ser på medan deras hem töms på allt de äger.

Till slut står de i sina tomma lägenheter utan en tråd på kroppen.

Det är dags för första natten i experimentet.

http://www.svtplay.se/video/10757423/naken/naken-sasong-1-avsnitt-1?info=visa

😰

Asså OMG detta är ju ett perfekt kul program för mig det är just sånthäringa som man saknat på tvn det kommer jag älska varje gång det kommer nytt Avsnitt tror jag !!! LOL.

😳

Ska ni kolla lr ??!!

Likes

Comments