Igår och idag var det riktig sommarväder här, folk både solar och badar! Vi låg själva på stranden och stekte efter att ha sprungit på La Croisette ända till Palm beach.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det blev en lång blogg paus medans jag var 3 veckor i kalla Sverige. Nu är jag tillbaka i mitt paradis-Cannes och det är soligt och varmt här som vanligt! :)

Likes

Comments

Hello, hur har ni haft det? Själv hade jag en oförglömlig nyårsafton. Vi åt middag hos Manus mamma och sen kollade vi på fyrverkerier med massa andra människor på La Croisette. Efteråt drog vi till Baoli och mötte upp våra vänner där. Sen blev allt dimmigt och vi var hemma kl 7 på morgonen.. Tog mig 2 dagar att återhämta sig, jag har alltså sovit 2 dagar i streck!
Nu är det min franska kurs som gäller igen innan jag åker till Stockholm den 14:e. Ser faktiskt fram emot snö ovädret, det är mysigt :)

Likes

Comments

Hur var eran jul? Jag har firat med Manu och hans mamma som har lagat massa god mat och gett oss fina julklappar :) Vi fick Nespresso kaffe maskin, en fin klocka till våran lägenhet och jag fick ett paket med Nuxe Paris ansikts, hår och kroppsvård. Det var fint väder här alla dagar så vi njöt av solen på stranden. Vi vet inte än vad vi ska göra på nyårsafton men det kommer bli jättekul känner jag!

Likes

Comments

Mitt hjärta har varit hos mig i Cannes i en vecka, och vi har haft det helt underbart! Synd hon inte kunde stannat längre bara. Vi har även besökt Monaco och varit på Village de Noel, som var så mysig! Sen har vi spenderat tid på stranden osv.. Har så mycket bilder så kommer dela upp det här inlägget i 2 delar.

Likes

Comments

Hej på er! Försöker uppdatera mer än en gång i veckan nu, så jag kommer ihåg vad jag har gjort! I helgen var jag ute med min svenska tjejkompis Kajsa, vi gick all-in och vart ute till 5 på morgonen! Var riktigt länge sen jag var ute till så sent, men vi hade sjukt kul! Dagen efter sov jag hela dagen, och bara gått upp för o äta. Fy för såna dagar, tur att det har iaf regnat den dagen! Vi hade så kul med Kajsa att jag inte ens kommit på att ta bilder så det blev en utgång helt utan bilder, första gången nånsin typ!
Igår hade jag min franska kurs och jag hade en uppgift att skriva en uppsats på 180 ord så där fick man sitta länge och försöka komma på så mycket som möjligt!
Idag åkte vi på en liten utflykt till St Tropez och St Maxime. Det var helt dött i St Tropez dock, verkligen fel tid att åka dit nu men jag fick se iallafall hur det ser ut där.

Likes

Comments

Jag är verkligen sämst på att fatta beslut. Kan inte bestämma mig om jag ska lägga ner bloggen eller fortsätta. Känns som alla följer nu folk på instagram och inte bloggar. Men tycker att bloggen är mycket mer personlig än Insta. Insta är väldigt ytlig och fake då man bara väljer de bästa bilder att lägga upp. Så jag fortsätter att blogga ändå fast mycket mer sällan nu.
Blir dock jobbigt att komma ihåg allt man gjort när man bloggar så sällan. Så slänger ihop nu massa bilder, det är ändå mer intressant att titta på bilder än att läsa massa text antar jag ;)

Likes

Comments

Hej på er! Förra helgen gjorde vi ett litet utflykt till Cap d'ail som ligger nära Monaco. Det är ett helt sagolikt ställe. Vi har gått en lång promenad där och njutit av det fina vädret.
Den här veckan har jag pluggat och tagit det lugnt. Några dagar sen fick jag utbrott på mitt hår för det var solblekt och jag ville ha mörkt hår så jag gick och färgade det svart! Blev jättenöjd! Fick jättefin komplimang av några främmande människor dagen efter så antar att jag passar bättre i mörkt hår hehe.
Idag gjorde jag läxor över ett par glas vin med Kajsa, min svenska tjejkompis som jag pluggar tillsammans med.
Vi funderar även att börja träna tillsammans. Jag har gått upp i vikt, så måste komma i form igen!
Vad händer i Sverige? Hörde om att de har öppnat en ny shopping centrum som är den största i Skandinavien. Det kommer jag o besöka när jag är i Stockholm nästa gång. Mycket snack om terrorister också och folk verkar vara jätte rädda. Så himla jobbigt! Sverige som brukade vara så trygg förut verkar inte alls vara trygg längre..

Likes

Comments

1 345316 Next

Better Blogging Nouw