Presentation picture
ismylove
Susan, 27 år, Bromma
Välkommen till min blogg! Här får ni följa mitt spännande liv som modell och mamma i Franska rivieran!
Instagram: lovasusan

 

Gröna Lund!

Äntligen en solig dag i Stockholm och den spenderade vi på Gröna Lund! Varit där hela 6 timmar och Liza har åkt nästan alla karuseller :) Det bästa var att det inte var så mycket folk så man slapp stå i de långa köer. Men nu är vi riktigt trötta och ska sova snart!

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Likes

Comments

Fika och bio!

Fika med Sugarmommy och bio med sugarpiggy idag ;) Har inte mycket bilder att bjuda på för att vädret suger så blir inga fina bilder :(

 

Likes

Comments

Stockholm

Mys med min prinsessa i Stockholm

 

Likes

Comments

Yummi

Blev färska räkor med sallad till middag, sååå gott!

 

Likes

Comments

Ligger efter

Ligger lite efter med bloggen, nu är jag redan i Stockholm och jag är lite besviken över vädret det är ju alldeles för kallt! Igår var det helt fantastiskt väder i Cannes, havet hade en helt underbar turkost färg och stranden var full av folk.

 

Likes

Comments

Bilder från lördagens utgång

Lite sent men här kommer 3 bilder från lördagens utgång!

 

Likes

Comments

Stockholm imorgon!

Imorgon åker jag till Stockholm, ser fram emot att komma hem och vara med Liza och min mamma :) Älskar att vara i Stockholm så här års, det är så himla vackert när körsbärsträden blommar. Dessa två bilder har min lilla sötis tagit, hon börjar bli en bra fotograf och modell hehe ;)

 

Likes

Comments

Party

Jag mådde bättre igår kväll så vi drog ut med en kompis som kom till Cannes från Malta. Blev drinkar på 4 olika ställen så vi blev rätt så fulla till slut lol. Hade jättekul, skrattat och dansat massor! Men idag var det inte så kul att vakna med värsta huvudvärken dock. Höll verkligen på att dö. Lovat mig själv att aldrig dricka så mycket igen. Är verkligen helt onödigt det!

 

Likes

Comments

Sjuk

Hej på er! Jag har haft öroninflammation sen förra helgen men den var ganska mild så att säga så jag kunde gå till skolan och stranden ja leva livet så att säga och tog samtidigt öronproppar. Den ena örat har blivit bättre men nu har den andra blivit sjuk! Vi var på stranden igår men på kvällen gjorde det så ont så jag bara låg i sängen hela kvällen och hela dagen idag. Det gör inte så ont längre men jag känner mig inte helt frisk. Jag vill dock verkligen inte spendera en till kväll hemma liggandes i sängen så ska försöka muntra upp mig själv, göra mig i ordning och gå ut en sväng ikväll. Förra helgen satt jag ju hemma också, så himla trist!
Vad gör ni detta helg?

 

Likes

Comments

Bloggar eller instagram?

Ännu en underbar dag spenderat på stranden.. På tal om nåt annat, känns som det blivit mer inne att följa folk på instagram än att följa bloggar. Tror att bloggandet kommer bli mycket mindre populärt snart, om det inte redan blivit så. Jag läser nästan inga bloggar längre, däremot följer jag många på instagram.
Jag har bloggat så sjukt länge nu men kommer kanske nån gång övergå bara till instagram.. Vi får se!

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw