Presentation picture
ismylove
Susan, 27 år, Bromma
Välkommen till min blogg! Här får ni följa mitt spännande liv som modell och mamma i Franska rivieran!
Instagram: lovasusan

 

Sista dagen i Cannes

Igår har det varit hela 19 grader här och strålande sol, folk låg och solade på stranden, några få badade.. Jag var däremot "tvungen" att gå till skolan men som tur ligger College International precis vid stranden så jag tar alltid en promenad längst den på väg till skolan så på det sättet hinner jag få lite sol. Efter skolan gick vi till vår favorit Milkshake ställe Steak and Shake ( de har världens bästa hamburgare och pommes för den delen med). Sen blev det en promenad längst La Croisette som igår fast vi gick lite längre idag. Var helst slut när vi kom hem! Vi tog massa bilder som vanligt och kunde inte bestämma vilka skulle laddas upp för det var så många så vi hade beslutsångest lol. Det är såna i lands problem vi har här haha.
Idag är det sista dagen i Cannes innan jag åker till Sverige och stannar där i 10 dagar...

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Hello spring

Bonsoir! Ännu en fin dag har vi haft här. Vart lite blåsigt men soligt och varmt. Jag var i skolan och efter det gick vi och fikade på uteservering med min amour och promenerade på La Croisette. Hoppas ni haft en bra måndag ni med! :)

 

Likes

Comments

Sunday

Idag var det Manus mammas födelsedag så vi firade henne på en härlig lunch i solen. Sen tog vi bilen och åkte till ett annat ställe och fikade där. Efter det åkte vi upp på ett berg där man hade ett fantastiskt utsikt över Cannes. Bra dag! Hade dock lite otur med magen, fick jätteont efter nån timma efter jag ätit och mådde sisådär... Men det var en bra dag iaf! :)

 

Likes

Comments

Happy sunday

Önskar er alla en fin söndag!

 

Likes

Comments

Happy!

Min finaste bästa mamma har förlovar sig! Är så glad för hennes skull! Älskar dig så mycket mamma ❤️


 

Likes

Comments

Lyckan

Att älska och vara älskad är den sanna lyckan ❤️
Foto: Jonas Wahlin


 

Likes

Comments

Glad

Många glada nyheter ikväll, ser så mycket fram emot de kommande månader! Krävs verkligen inte så mycket för man ska vara lycklig. Det viktigaste är att ha en rätt person vid din sida <3


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw