Någon läsare ville att jag skulle skriva lite mer om Malta så nu tänkte jag göra det :) Jag åkte till Malta för första gången för drygt 2 år sen och blev kär i det här landet direkt. Det finns fler anledningar till det.

Som ni redan vet är det en mycket varm klimat här och solen skiner nästan året runt. Eftersom det är en liten ö så har man oftast havet väldigt nära sig, vattnet är kristallklart och är medelhavets klaraste vatten.

En annan viktig faktor är folket. De mest trevligaste och snällaste människor jag träffat har jag träffat här på Malta. Det är väldigt mycket som händer här året runt, men sommaren är självklart den mest roligaste perioden. Man blir ofta bjuden på pool och grillfester samt det kommer många stora DJ's och spelar här så det blir aldrig tråkigt.

Sen är det mycket enkelt att leva här för man känner så mycket folk och de alltid hjälper en med det mesta. T.ex. när jag flyttat hit förra året då tipsade en kompis mig att mejla mina bilder till en kvinna som äger största modellagenturen här. Och jag blev kontaktad av henne omedelbart och ca en månad efter har vi signat kontrakt. Jag är väldigt nöjd med henne för hon är verkligen mycket proffesionell och erbjuder många jobb. Så det var lätt som en plätt för mig att bli modell här.

En till viktig faktor är trygghet. Det är mycket låg kriminalitet och man kan verkligen alltid känna sig trygg här. 

Kommer skriva lite mer om Malta i fortsättningen, om det är nåt speciellt ni undrar över är det bara att fråga! 

 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments