Festen i lördags var helt galet, precis som alla andra fester på Malta. Innan den var vi en kort stund på vår svenska kompis födelsedagsfest och där har jag träffat massa andra som jag inte sett på länge, det var så kul att träffa de alla. 

På söndan vaknade jag upp och var jätteförkyld. Och är det fortfarande fast jag mår bra i princip men det rinner från näsan och massa slem i halsen så jag inte kan gå ut pga det. Är sjukt uttråkad! Skulle egentligen börjat skolan igår, men var tvungen att stanna hemma.

Men imorgon måste jag iaf komma ut hemifrån för jag ska prova kläder inför modevisningen på lördag. Sen ska vi även köpa grejer hem som bäddmadrass, kuddar osv.. de som vi har här är sjukt obekvämma. Är egentligen inte så nöjd med denna lägenhet pga störiga grannar men vi ska leta efter en ny penthouse eller ett hus som ska vara mycket bättre. Men det är tyvärr svårt att hitta nåt bra under sommaren för alt bra är redan uthyrt..

Här kommer bilder från White party, drack lite för mycket då pga min ryska killkompis som gav mig ren vodka men jag trodde det var en drink och drack det, usch! 

 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments