Imorgon är det äntligen dags att åka till Marrakech! De sista två dagar har vi checkat in på ett hotell i Cannes för o lyxa till det. Igår åt vi middag med några vänner och sen blev det många drinkar och shots hihi.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Manu är ledig nu så vi njuter av livet för fullt :) Idag blev det lunch på en strand restaurang, och efter det stekte vi lite på stranden.

Likes

Comments

Hej på er! Inte uppdaterat på ett tag här nu.
Det är fortfarande fint väder här och idag var vi på stranden.
Igår jobbade jag på en modevisning, det var länge sen jag gjort det sist och det var min första modevisning i Frankrike. Det var kul att göra det igen.
Om 9 dagar åker jag och Manu till Marrakech. Jag ser verkligen fram emot det. Har aldrig varit där förut därför känns det så spännande. Efter Marrakech åker vi till Malta för att hälsa på våra kompisar. Sen åker jag till Stockholm.
Så det är vad som händer i mitt liv nu :)
Hoppas ni har det bra <3

Likes

Comments

Nu har min sugarmommy varit hos oss i 2 dagar och vi har haft det jättemysigt. Igår var vi på stranden och idag blev det shopping och matlagning hemma. Jag köpte en to-die-for klänning som jag visar sen. Vi lagade en jättegod pastarätt hemma och alla var så nöjda så vi sa att vi kommer laga mat hemma tillsammans varje dag :)

Likes

Comments

Hej på er, jag har blivit dålig på att uppdatera här och det vill jag ändra på. Min blogg har varit en viktig del av mitt liv och jag vill att det förblir så.
De senaste dagar har vi varit på stranden, varit på bio och ätit ute. Igår har Manus mamma bjudit oss på middag på en mysig restaurang i gamla staden Le Suquet. Maten och vinet var på topp och vi hade det jättetrevligt och skrattat massor.
Idag kommer min Sugarmommy till Cannes och stannar hos oss i 10 dagar. Allt är bara bra just nu men jag saknar som vanligt min lilla gris och min mamma.

Likes

Comments