Idag var planen att gå till Gröna Lund med Liza, Juliana och hennes familj men det var uthyrt till nån stort företag så vanliga gäster får inte komma in. Så vi gick till Skansen istället och spenderat nästan hela dagen. Vi njöt av det fina vädret, kollade på djuren och tog massa bilder.
Likes

Comments

Denna helg ska jag bara ta det lugnt och förbereda min flytt till Malta.
Plåtningen som skulle äga rum ikväll har tyvärr blivit inställd, så synd!
Alla är ute och röjer men jag kan inte ens tänka mig att gå ut.


Likes

Comments

Det är så underbart i Stockholm nu är glad att vara här men saknar en viss person :(
Ikväll ska jag plåta på en kyrkogård det är ett jättevackert ställe och bilderna kommer bli jättefina tror jag.


Likes

Comments

Inatt landade vi i Stockholm och idag njöt vi av det fina vädret här. Det har blivit så grönt och fint här nu. Det har hänt en jättestor grej när jag var på Malta nu. Vet inte hur länge ni följt min blogg men ni som följt den länge vet att jag varit förlovad med Martin. Men saker och ting funkade inte så bra mellan oss den senaste året och i vintras gjorde vi slut. När jag var på Malta nu träffade jag en kille som jag blev väldigt kär i och han blev kär i mig. Det går inte och förklara här men det känns verkligen rätt och det är så underbart att ha en sån känsla. Jag kommer flytta till Malta nästa vecka och det blir slut på mina fram och tillbaka resor är trött på det nu vill bara settle down, skaffa jobb osv.
Likes

Comments

Njut av livet varje ögonblick för ingen vet när livet kan ta slut det finns ingen garanti att vi ska leva imorgon därför ska man inte slösa en enda minut tänk positivt följ ditt hjärta så finner du ditt inre lycka <3
Idag var vi som vanligt i poolen det var dock mycket blåsigt så jag solade inte.


Likes

Comments

Hade en supermiddag hos Endi hade sjukt kul som vanligt!
Likes

Comments