Nu är jag hos min sugarmommy och dricker lite drinkar innan utgång ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bästa medicin mot allt- det är att skratta!

Likes

Comments

Händer det ofta er att ni får fel första intryck av folk? Jag brukar ofta få det. Det man ofta lägger märke till är folks utseende och deras sätt att prata. Jag kan t.ex tycka det är jobbigt att umgås med folk som har ful/konstig röst eller dialekt. Eller om en person t.ex bär glasögon då tror jag att den personen är nörd. När jag träffade en av mina närmaste vänner tyckte jag först att hon hade en jättejobbig dialekt och ville automatiskt inte umgås med henne. Men när jag väl gjort det så visade det sig att hon hade en jättefin personlighet. Nu tänker jag inte alls på hennes dialekt. Folk får ofta fel första intryck av mig och Linda då vi inte är så sociala när vi går på fester utan umgås bara med varandra. Då tror folk automatiskt att vi är självupptagna divor. Men när de väl lärt känna oss tycker de att vi är världens snällaste tjejer.
Vad jag vill komma fram till är att man ska inte döma nån efter bara första intryck utan ge det tid och försöka lära känna en person innan man ska få rätt uppfattning om hur den personen är.
Man brukar också säga att ögon är själens spegel och det tycker jag verkligen stämmer. Vissa människor har en fantastisk utstrålning och det är viktigare än att t.ex vara snygg men inte ha en utstrålning.
Oj vad jag babblar på här nu haha ha en underbar kväll puss!

Likes

Comments


Likes

Comments

Lindas kille var med oss en stund igår, han hämtade champagne till oss så vi skulle ha det lite roligare he he. Efter en stund började jag och Linda busa och spela in roliga videos samt visade alla våra galna ljudinspelningar och videos för honom. Han tyckte att vi var helt knäppa haha! Men då tänkte jag hur kan man vara normal när man lever i en onormal värld? Ingen är normal helt enkelt. Tänk vad tråkigt det hade varit om vi varit normala!

Likes

Comments

Har gått och solat lite med min sugarmommy och ikväll ska vi mysa hemma hos henne! Har bara solat 10 min så det blev inte så mycket färg men bättre att ta det försiktigt när man är blek..

Likes

Comments

Idag fyllde Lizas kompis år och vi var där och firade henne. Barnen hade en fest på en bowling hall och sen fortsatte vi fira hemma hos de.
Likes

Comments

Igår hade jag min andra spelning på Orangeriet, det gick hur bra som helst och jag hade så kul! Min sugarmommy var med och stöttade mig, och jag spelade hennes favorit låtar :) Efter spelningen åkte vi till Miss voon, drack lite skumpa där och gick sen vidare till Sture. Sov över hos Linda och åt jättemysig frukost tillsammans.

Likes

Comments

Människor är ofta rädda att förändra sina liv och försöka att kliva ur sin komfort zon. Jag hade allt man kunde önska sig men det gav mig inte lycka längre eftersom jag kände att det var dags att förändra sitt liv och börja ett nytt. Jag var jätterädd att ta det steget men nu när jag väl gjort det är jag glad att jag vågade göra det. Jag är tacksam för allt jag har och älskar alla människor som är där och stöttar mig. Jag är stark och tror på mig själv. Jag kommer att uppnå alla mina drömmar oavsett vad. Våga leva livet och våga ta nya steg!
Natti natti på er ❤

Likes

Comments