Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har varit min första dag i skolan, kändes så konstigt att sitta vid skolbänken igen. Förresten så är det B2B säljarutbildning som jag ska läsa. Kommer plugga det mesta av tiden nu, men självklart ska jag fortsätta leva livet med :) Har redan sagt att jag kommer va bortrest den 21 till 23 sept. och de sa att det var ok. Ni kan lätt gissa vart jag ska åka då, Ibiza såklart!

I lördags blev det utgång med Halida, Christoffer och Tim. Först har jag o C suttit på en skön uteservering på strandvägen och druckit rose. Sen gick vi vidare o tog några drinkar på fridays. Efter det blev det hotellet, efter hotellet blev det soli och till slut labbet. Kan säga att det var en ganska galen kväll, jag o Halida hade skit kul som vanligt :)

blev inge bra på bilden, men bjuder på det ändå ;)

Likes

Comments

Fredagen har jag bestämt mig att spendera hemma o bara ta det lugnt o mysa. Kommer bli så skönt o vakna imorgon o inte vara bakis. Fast imorgon ska jag gå på fest, så på söndag kommer jag vara bakis ändå.

Har för första gången läst Natachas Peyres blogg o till min stora förvåning gillade jag den jätte mycket! Hon verkar vara en riktigt skön tjej! Dock blev jag väldigt förvånad när jag läste att hon var från Ibiza? Trodde hela tiden att hon var från Latino Amerika. Men det var iallafall väldigt intressant o läsa hennes blogg.

Förresten så känner jag hennes lille bror Josef, vi träffades helt spontant på en strand i Ibiza nu i somras. Jag låg med tjejerna o solade, vi pratade om allt möjligt o Josef låg nära oss. Helt plötsligt frågade han oss om vi var från Sverige, så började vi prata o då sa han att han kände igen mig. Efteråt frågade han vad jag hette i efternamn, o jag frågade honom detsamma. När jag hörde att han hette Peyre i efternamn, tänkte jag direkt på Natacha. Så visade det sig att han var hennes lille bror. Väldigt gullig o trevlig kille han är, o hans syster verkar vara likadan :)

Likes

Comments

Thu,
3 Sep Tradgarden
Tradgarden Götenborg Sweden

Mon,
21 Sep Privlege
Ibiza Residency - Closing Night San Rafael - Ibiza Spain

Likes

Comments

Likes

Comments


Likes

Comments

Juste, glömde o berätta! Nästa torsdag åker jag till Göteborg med tjejerna på Tiestos show! Kommer bli as kul o få festa med hans gäng o träffa min favvo dj för andra gången efter Ibiza. Wiiie :D

Likes

Comments

Hello sweethearts! Hoppas allt bra med er! Igår gick vi på bio o såg "Inglorious bastards", säger bara WOW, vilken film! Kan lätt säga att det var en av de bästa filmer jag nånsin sett! Den var mycket spännande, chokerande o rolig. Rekommenderar alla att se den!

Likes

Comments

Det regnar i Stockholm o jag börjar bli deprimerad. Mitt humör är nämligen mycket beroende av vädret..not good :( Vill till Spanien, längtar så oerhört mycket att åka till Ibiza igen....hur ska jag överleva när säsongen i Ibiza kommer ta slut? :(((

Likes

Comments