Min första utgång ikväll sen jag kommit hem från Ibiza! Nattlivet i Sthlm suger jämfört med nattlivet därborta, men man får ta det man får än så länge i alla fall.

Jag o Halida har bestämt oss att åka till St Petersburg på våran kära Tiestos show den 28 augusti, kommer bli as kul!

Ikväll ska vi till soap och rose, c u there maybe :P

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon sötnosar! Idag verkar det vara fint väder, så jag ska passa på o spendera dagen ute så mycket som möjligt.

För övrigt har jag blivit erbjuden att vara med i en musik video för bandet mamakin. Jag vet inte ännu vilken roll i videon jag kommer ha, men det kan bli allt från dansande/snygg tjej till helt skruvad tokig/skrämmande brud. Temat på musikvideon påminner om filmen fear and loathing in Las Vegas med Johny Depp, alltså mycket skruvad hehe.

Hörs sen, chao xoxo

 

 

 


 


Likes

Comments

Hahahaha kan inte sluta skratta när jag kollar på de här bilderna! Jag var på så konstig humör när vi var på Space, har bitit stackars Helena till o med!

Offer:Helena, Skyldig: Super shy and kind Susan....

Jag fått nog lite för mycket sol den dan lol :)

Likes

Comments

Så här kändes det när jag vaknat  imorse, kan fortfarande inte acceptera tanken att jag är hemma. Har träffat en gammal kompis Mariana idag, hon bor nämligen i Dublin o är här för att hennes pojkvän bor här. Precis som jag, vill hon bara bort härifrån. Igentligen planerar jag att stanna här ett tag till pga plugget, men är inte säker på om jag kommer överleva. Snart kommer den deppiga perioden då alla kommer sitta hemma o träffas bara på helger för att supa ihjäl sig o på så sätt glömma om den trista vardagen. Den perioden är jag jävligt rädd för o kommer göra allt för att undvika den.

Likes

Comments

Ola guapas! Idag har jag varit ledsen hela dagen, för allt som jag planerat har gått åt skogen...så kvällen har man påbörjat med att dricka lite gin&tonic för att slappna av lite efter en så stressig dag. Har haft massa negativa tankar i mitt huvud o massa ångest med, men efter gin&tonic har allting suddats bort! Låter kanske som en alkis, men nej, det är jag inte! Att dricka hjälper inte lösa sina problem, men Gud vad det hjälper till o slappna av.

Nu har jag ätit upp halva chips förpackningen o tagit slut på gin&tonic, så jag fortsätter med vodka green aple o apelsin juice! Trodde det skulle smaka äckligt, men det smakar jävligt bra faktiskt! Efter det ska jag gå o lägga mig. Hoppas jag mår bättre imorgon.

Natti natti

chao x x

Likes

Comments

En liten pojke kommer in på stadens bordell släpandes på en död groda i ett koppel. Bordellmamman frågade snällt, vad kan en sådan ung man vilja? Pojken tog fram sin portmonä, o tömmer ut alla pengarna på bordet o säger - jag vill ha det luder som bär på den värsta könssjukdomen som finns! Bordelmamman undrar - varför vill du det min pojk? Pojken svarar, om jag får knulla med ett luder som bär en hemsk könssjukdom, så får jag den med! På fredag ska mamma o pappa ut o äta, då kommer barnflickan hem till oss. Hon brukar vara pilsk o sätta på mig! Då får hon också sjukdomen o pappa brukar köra hem henne samtidigt ge henne ett nyp i bilen!När han sen kommer hem hoppar han i säng med mamma, på måndag när han går till jobbet kommer brevbäraren, då brukar han o mamma ha sex...Då blir brevbäraren sjuk! OCH DET ÄR DEN JÄVELN JAG VILL ÅT, FÖR DET ÄR HAN SOM KÖRT ÖVER MIN GRODA! 

Likes

Comments

Opium, Barcelona

Kilometer 5, Tiesto och vi

Backstage på Privilege med Tiesto

Hemma hos Tiesto

Parasailing!

Backstage

Likes

Comments

Amnesia tyckte jag var en av dem bästa klubbar i Ibiza, och absolut den roligaste! Vi var där i söndags när de hade foam party, det var helt galet där! Som tur stog vi backstage med dj's, för om vi skulle varit där nere med all folk så skulle vi förmodligen drunkna i all skum! Kommer ihåg att jag blev helt vild i slutet när de började skjuta skum på folk, då började jag hoppa som en galning tillsammans med dj's, en fotograf har filmat mig haha hoppas de lägger inte ut videon på deras hemsida bara!

 


Likes

Comments

Likes

Comments