Nu jävlar gäller det!Imorgon bitti åker jag till Barcelona, det blir en lång resa för mig. Men när jag äntligen är framme i Ibiza på måndag, kommer jag vara överlycklig :)

Kommer sakna mina vänner o framför allt mitt hjärta...har aldrig varit ifrån henne så lång tid :(  ni som känner mig vet vem jag menar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till min dröm ö, så det är dags o packa! Eftersom jag ska åka med ryan air måste jag max ha 15 kilos bagage, annars måste man betala för övervikt. Har trykt in masssa kläder nu, finns ingen plats för skor o annat. Så det ska jag lägga i handbagage tillsammans med fön,plattång,smink,o massa annat skit.

Pratat med Marilyn Monroe på msn nu, jag lyckades faktiskt o fixa hennes look igår :P

Susan!:
hallå hallå, hur var det igår då
Halida:
hej gums
Halida:
det var kul )
Halida:
alla gissa direkt att jag var marilyn monroe
Susan!:
men såklart
Susan!:
vem annars liksom
Susan!:
o Helena var en rosa kanin
Halida:
haahah
Halida:
jaa alla ba är du en playboy bunny
Halida:
eller en pink lady )
 

Likes

Comments

Har fått besök av Halida nyss, skulle fixa hennes hår inför studentskivan. Hon ville ha frisyr som Marilyn Monroe, o jag har en grym locktång. Så blev resultatet :)

baby don't kill me for this, u look very sweet!:)

Likes

Comments

God morgon! Har precis vaknat, sista dagar har jag varit världens lataste människa :P Fast igår var jag o morsan i stan o shoppat massa. Massa underkläder rättare sagt :P För de som inte vet, så är jag sjuk angående underkläderna. Har typ världens störtsa samling av alla möjliga trosor o bh, nattlinne osv..

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag åker! På lördag natt ska jag åka till Barcelona, stanna där en dag hos babys kompis. Och på måndag ska man äntligen till Ibiza!

Här är en till bild som vi gjorde med Mikael. När jag kommer tillbaka från Ibiza, ska vi ha en plåtning till :)

Likes

Comments

Sista dagar man är i Sthlm, försöker njuta av livet här innan jag åker till Ibiza. Har ansökt till KY utbildning turism i storstad, är bara orolig över intervjun. För de har det nämligen i juni när jag komer vara bortrest. Har jag tur, kommer jag bli kallad på intervju nu på fredag. Hoppas hoppas!

Likes

Comments

What a beautiful day...det blev ingen grill, men massa mat som vi tog ut o ätit ute i solen :) sen har jag bara tagit lugnt hela dan...

Likes

Comments

God morgon sötisar :) Har ni sett att det snöar ute? Tycker verkligen synd om de som har pollen allergi!

Tänkte berätta lite om helgen. I fredags var jag hos tandläkaren o blev av med min tand. Den var helt förstörd(infektion i roten+den har delats på 2 delar) så jag hade inget val. Tur att det är näst sista tanden, så det kommer inte synas att den är borta även om jag ler jätte mycket. Men lite ledsen blev jag iallafall. Sen har jag haft plåtning med Mikael, han är nog den trevligaste o roligaste fotografen som finns :) På kvällen blev det utgång med Halida o Helena. Förfest på Hotellet o sen i amba.

Lördagen har jag spenderat liggande i min säng, mådde verkligen kasst. Fick dessutom näsblod av nån anledning, det var första gången i mitt liv som jag fick det.

Idag ska vi grilla med familjen o vänner om det går ( för det snöar ju ute) annars får vi sitta inne. Har massa god mat hemma, yummi :P

Vad tycks om den här bilden förresten? Den är rätt häftig tycker jag :)

 

 

Likes

Comments

Tjingeling!

Har fått några bilder från gårdagens plåtning, här är en av dem! Vad tycks? :)

Likes

Comments

Köpte den här bikini på H&M, sitter helt perfekt, LOVE IT :)

Nu ska jag dra på en tandläkarbesök, har nämligen jättestora problem med min tand:(

Senare ska jag träffa Mikael för en plåtning....

Ha en bra dag allihopa xoxo

 

Likes

Comments