Tjingeling :) Nu börjar äntligen de varma dagarna komma fram, o hoppet om att det ska bli vår. Vart ute idag med en fotograf, som tog prov bilder på mig. Det var mkt soligt o blåste, så bilderna blev ganska fina :)

Vad tycks?;)

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag var liten var jag mycket small o alla försökte övertyga mig om att jag var svag. Blev lätt förkyld, hade ett svagt hjärta, för smala händer o ben, som jag kunde när som helst bryta. Jag blev ofta sjukskriven från gympan, o behandlad på olika sätt.

Men däremot, i grundskolan kunde jag simma som en säl, 6 spår utan att stanna, men fick höra att det är enkelt o att vattnet "håller en". Visst, eller hur.

Har dansat vals, det gick hur bra som helst o jag fick vara med i tävlingar. Men när jag insåg att det var bara rika barn som kunde vinna, har jag tappat lusten o fortsätta med det.

I tonårsåldern började jag dansa break dance, har lärt mig att stå på huvudet o massa andraa tricks. Men efter en misslyckad övning har jag skadat ryggen o var tvungen o sluta med det.

Försökte lära mig att spela hockey, men har ramlat så pass många gånger, att jag valde att spela innebandy istället. Det var hur roligt som helst, höll på med det i ett halvt år, men slutade för jag behövde mera tid till mina studier.

Vad jag vill komma fram till är att även om de andra säger att man är för svag, eller dålig på nånting, så ska man inte lyssna på det. Vill man, så kan man. Det är bara o hitta sitt inre styrka, ingenting är omöjligt.

 

Likes

Comments

Igår gick jag o Halida till café opera som sagt, de skulle ha efterfest med lets dance, så vi trodde att det skulle bli roligt där. Men så blev det icke, det var bara massa gamla människor, speciellt gamla snubbar som kunde inte låta bli o glo på oss. Så efter en timmes vistelse där drog vi vidare till ambassadeur. Det har blivit vårt andra hem på sista tiden, det är alltid bra drag där. Träffade de andra tjejerna där o festade med dem.

Halida skulle skriva upp de andra på gästlistan, så hon skickade sms med denna text " HÄST KISTAN GÄLLER TILL KL 11"  Efter ambassadeur drog vi vidare till hells kitchen, o efter det ville vi festa vidare så vi åkte till nån stripp klubb. De hade stängt, så vi stog utanför o pratade ang vart vi skulle dra. En gubbjävel kom ut o började tjata om att vi stör honom o att han skulle ringa polisen. Så vi tog taxi o åkte till en annan stripp klubb. Där hade de öppet, men lät oss inte komma in. Så vi sa att vi skulle strippa grattis om de släpte in oss. Men de gav sig inte, men sa att vi kunde komma imorgon istället kl 9 o strippa. Besvikna åkte vi hem, jag somnade i min säng med kläderna på.

 

Likes

Comments

Ni som lyssnar på house, snälla skriv namn på de senaste  låtar. För jag vet aldrig vad mina favorita låtar heter! Vore jätte snällt :)

Likes

Comments

Hello there :) Har inte skrivit på 2 dagar för det hände inte så mkt i mitt liv, jag har bara sökt jobb, varit på intervjuer osv. Ska provjobba på en café nästa vecka, få se hur det kommer gå. Imorgon blir det utgång med Halida till Ambassadeur o Café Opera. Där ska de ha efterfest med let's dance, så jag tror det kommer bli väldigt roligt!

Ciao xx

Likes

Comments

Har ni läst gårdagens Metro tidning? Om ja, då har ni läst också om 10 löjligaste klagomål från semestrade svenskar. Måste bara säga att det verkligen är det löjligaste jag nånsin hört! "För många spanjorer i Spanien" hur löjligt är det inte?! Jag tycker att de flesta människor som bor i det här landet har det alldeles för bra, så de vet inte längre vad de ska klaga på.

Håller på o söker jobb just nu, har redan blivit kallad till 2 intervjuer imorgon, så ska hålla tummarna nu :)

Ciao

Likes

Comments

Jag måste bara veta om jag passar med uppsatt hår?! Har alltid varit tveksam ang det...:S

Likes

Comments

Tjejerna har redan bokat biljetter till Ibiza så de ska komma dit den 13 juli. Gissa hur kul vi kommer ha! Ryan air har jätte billiga biljetter till Barselona för bara 250 spänn! O därifrån till Ibiza för 300! Sjukt billigt ju!

Förresten en rolig grej som hände när jag var i Marseille är när vi var inne i vårat hotell lägenhet o rökte på så garvade jag hysteriskt. Då kom security 2 ggr o frågade om det var nån kvinna som höll på o gråta? Haha :)

Likes

Comments