Har bakat semlor i hopp om att det ska sättas igång, men ingen bebis vill ut ännu 😟 goda blev dem iallafall!

  • 110 readers

Likes

Comments

Godmorgon! Idag skulle min kille jobba lite extra (han är vanligtvis ledig fredagar), men jag kunde inte somna om när han gick upp så jag gick också upp. Lagt mig i soffan med katterna :) Får la se om jag kan vila lite senare istället.

  • 93 readers

Likes

Comments

Sov dåligt inatt 😟 Vaknat väldigt ofta och haft lite ont.. Gick upp halv 8 för jag inte kunde sova mer. Nu blir det mys med Karin i soffan :)

  • 146 readers

Likes

Comments

Som ni kanske förstår är det inte jätte kul o gå hemma och vara höggravid. Speciellt inte med min energi ;) Jag blir ju så otroligt rastlös av att kolla på tv tex. Så idag packade jag ihop och åkte till mamsen direkt efter frukosten :) Vi virkade, käkade middag o drack kaffe :) så jag kom nästan precis hem 👌🏼 nu har jag startat en tvätt och ska strax börja på kvällsmaten innan min man kommer hem :)

Har testat på 2 olika virktyper och även olika breddar. Men det blir nog som den lila tänkte jag :) så nu har jag lärt mig att få en snygg o jämn fasthet plus att fästa clipset o oringen :) tänkte virka upp lite mer färger innan jag börjar på försäljningen. Meddelar på Facebook och instagram på "Bellas Babydesign" när försäljningen börjar :)

  • 140 readers

Likes

Comments

  • 194 readers

Likes

Comments

Träna träna träna :) känner väl att jag börjar komma in i det lite mer nu 👍🏼

  • 212 readers

Likes

Comments

Finns det något godare än egengjord varmchokladmjölk? Tycker det är så mysigt just nu o sitta inne o ta en varm kopp medans det är kallt ute ❄️🌨

Recept för 1 kopp
2 dl mjölk
1 dl grädde
3 tsk kakao
3 tsk socker

  • 205 readers

Likes

Comments

Tanken var ju egentligen att jag och mamma skulle träffats förra veckan redan, men hon åkte på en rejäl förkylning. Så idag har vi äntligen träffats! Det har blivit semlefika, virkkurs och Janssons frestelse med köttbullar o prinskorv 😍

  • 218 readers

Likes

Comments

Nu är det verkligen väntans tider. 6 dgr kvar till beräknad BF. När tror ni bebisen kommer? Mår fortf bra och känner inget konstigt.. Känns som en evighet tills det är dags. Idag har jag mest jobbat och sytt en hel del, sen har vi lagat chili con Carne och även kollat lite på tv.

Nu blir det lite mellis :)

  • 238 readers

Likes

Comments

Idag blev det en heldag i verkstaden :) Jag ville inte sitta hemma och tråka själv så följde med pojkarna som skulle hålla på med lastbilarna :) blev även semlefika och sen pizza! Mycket trevligt 😍

Idag är det bara en vecka kvar till BF :) Spännande!

  • 286 readers

Likes

Comments