View tracker

Igår hälsade vi på min syster eftersom hon fick sin lille pojk förra söndagen :) mysigt 💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 60 readers

Likes

Comments

View tracker

Varit ganska tyst här i några dagar nu :) Veckan har rullat på som vanligt. I torsdags var vi på 80 års kalas efter jobbet, fredags var jag på baby/mammaträff med lite kollegor hos Julia och igår var vi på 50 års kalas :) Fullt upp helt enkelt!

Graviditeten börjar kännas lite tyngre.. men mår för övrigt väldigt bra :) Bebisen är livlig och sparkar för fullt..

  • 129 readers

Likes

Comments

View tracker

Helt fantastiska 😍 aldrig fått så fluffiga och fin bullar! Recept finns på http://tessanbakar.se/saffranssnurror/.

  • 187 readers

Likes

Comments

Igår blev det en vända till Gekås :) Kände att vi hade lite kvar att köpa till bebisen.. blev bl.a. En temperaturställbar vattenkokare (perfekt till vällingen sen), en köksstol, nappar, nappflaskor, krämer etc.. :) känns skönt att ha det gjort! Även beställt hem lite "komma hem paket mamma & bebis" från Apoteket. Så nu är vi officiellt färdiga med all inhandling..

  • 229 readers

Likes

Comments

Idag har Jocke bytt bil :) Blev en vit XC60 👍🏼

  • 320 readers

Likes

Comments

  • 319 readers

Likes

Comments

Igår blev det en vända till Halmstad. Köpte bl.a. lite vårlökar som de reade ut på 70%, ser verkligen fram emot våren och en ny odlingssäsong 😍 så himla kul det är när man har en egen trädgård.

Sen köpte jag även en ny klösställning till mina 2 vilddjur. Deras klösträd gick av på mitten när Harald lekte lite för häftigt XD Så Jocke har fått laga det provisoriskt. Här har de iallafall 3 olika höjder att sova i :) och hela "tunnan" är täckt av sånt där som dem klöser på.. så blir nog bra.

  • 343 readers

Likes

Comments