På förmiddagen klippte jag pappa, sen blev det bus o lek med Sigrids kusiner, min syster o mamsen :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er 😊😊 Idag gick vi upp lite tidigare. Så jag har redan hunnit med att träna lite, duscha och laga mat. Just nu ligger Sigrid och käkar, sen efter det blir det nog en promenad :)

Likes

Comments

Idag började vi dagen som vanligt med en promenad :) hittills i mars har vi gått 40,9 kilometer 👍🏼😀

Sen senare under efm kom Isabell, Gerda och Frida o hälsade på oss :)

Likes

Comments

Idag har vi haft besök av Sara med sambo, sen tog jag en promenad i solen, sen senare på eftermiddagen kom även Elin o Isabell på besök :) :)

Likes

Comments

Idag är det fredag. Känns helt konstigt, man har verkligen inte koll på dagarna längre 😅 idag brukar egentligen Jocke vara ledig, men idag är han på utbildning. Jag och Sigrid började dagen med en promenad. Det fick bli i skogen idag så det blåste mycket.. inget vidare roligt med kalla vindar.. men vi tog igenom oss denna promenaden också.

Nu när hon ändå sover har jag passat på o sorterat in räkningar i pärmar o även hennes papper i en egen pärm :) nu blir det lite kaffe!

Likes

Comments

Idag har jag haft fullt upp 😅 har haft flera bra nätter nu vilket jag är såååå tacksam för :) hon är så snäll! Idag besiktigade jag bilen vid 11 i Hylte. Den gick igenom 👍🏼😀 men hade nästan räknat med det eftersom den är ifrån 2014, hade varit tokigt annars 👍🏼

Idag har jag tvättat jääätte mycket! Blivit en hel del nerspytt 🤣 och är det inte spya så är det kiss eller bajs. Småbarnslivet you know 😅 tur man har tvättmaskin.

Nu har jag även hunnit göra mat o dammsugit huset. Allt tack vare bärsjalen. Den är sååå toppen, hon älskar att sova i den :) lite extra träning för mig skadar ju inte heller 👌🏼💪🏻

Likes

Comments

Likes

Comments

Min lilla böna ligger just nu i bärsjalen, så jag har passat på att plocka iordning lite här hemma och satt igång en maskin tvätt. Har nu satt mig ner för att fortsätta fylla i hennes bok :) så himla fin bok som jag fick på min babyshower av mina underbara tjejkompisar 💕

Likes

Comments