Contains affiliate links

Når mini ligger å sover og kjæresten er på trening blir det fort litt shopping på meg. Så da benyttet jeg muligheten på å shoppe hjem noe jeg har siklet på lenge. På Island er det veldig populært med utendørs basseng faktisk hele året. De fleste har værtfall hørt om den blue lagunen. Gleder meg helt sykt til jeg skal teste ut den i den nye bikinien min fra Calvin Klein! Åsså disse skoene da! Du kan faktisk bruke de til nesten alle antrekk! GLEDER meg til de dumper ned i postkassen min.

Når du bor alene på Island er det ikke så alt for mye å finne på, så da går mye av tiden min til å shoppe eller vindusshoppe! Så det blir nok brukt en del penger på shopping dette året her, hehe...

Klem fra meg

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Jeg har kjent i mange dager nå at jeg verket veldig i puppene igjen. Men har egentlig bare blokket ut tanken på at det kanskje kunne være brystbetennelse. Jeg fikk brystbetennelse bare dager etter fødselen, og det varte i hele 6 uker.. Jeg hadde over 40 i feber, og brennende smerte i begge puppene. Jeg hadde feberfantasi som ingen kan tenke seg. Så de første ukene i W sitt liv var rett og slett et helvette. Jeg gikk på 3 antibitoika kurer, men ingenting hjalp. Så den siste utveien var egentlig å slutte å amme. Noe som var en helt forferdelig tanke for meg. For selvfølgelig hadde jeg lyst å fortsette å amme lille gullet mitt. Det var jo våres lille kosestund. Så jeg begynte å grine bare av tanken. Men akkurat der å da så var det ikke verdt det. Men så leste jeg på nettet om en nesespray som skulle løse opp melkeklumpene. Og allerede noen dager etter jeg begynte på den, så gikk brystbetennelsen over i begge puppene!

Nå har det gått 7 mnd og i går kom feberen tilbake. Jeg verker i ene puppen, og sliter med å amme. Nå bor jo jeg på Island uten lege, og får derfor ikke tak i nesespray. Men tenker egentlig at det ikke er så krise å slutte å amme nå?

Når er det egentlig normalt å slutte å amme? Noen med tips?

Klem C & W

Likes

Comments

Endelig er det helg! Ikke at det er så veldig stor forskjell i våres hverdag, men denne helge følelsen er noe spesielt med uansett synst jeg. Det beste jeg vet er å rydde og vaske før helgen. Og kjøpe friske blomster etterpå. Så dette har jeg altså gjort i dag! Men vi var også på IKEA igjen, og en tur på lekebutikken. Der kjøpte vi verdens søteste Ole brum bil til lille W. Var ikke den søt vel??!


Men i dag fikk vi oss endelig treningskort her på Island, så nå begynner hardkjøret igjen! Og det gledes noe så voldsomt!! Nå har det gått 5 uker siden jeg har vært på et treningssenter, og det er alt for lenge. Så i dag fikk ho mor trimmet litt og fikk verdens beste samvittighet.. haha så da ble det rett på butikken å kjøpe en stor pose potetgull! Må bare le av meg selv. Men det er jo tross alt fredag og helg.

Håpe dokke får en fin start på helga! Klem C & W

Likes

Comments

God morgen alle sammen. Vi ligger en time bak dere i Norge, så klokken er rundt halv 10 her nå. I dag stod lille W opp halv 8. Noe som var veldig deilig. Han har mye mareritt om natten, så det er værtfall deilig at han sover lenge om morningen! Eller lenge og lenge da men.

Det som er viktig for meg når jeg må opp så tidlig er å ha noe å glede seg til.

Så da tar vi med oss dyna inn på stua

Setter på kaffetrakteren

Tar meg en bit kokesjokolade

Men i går fant jeg en hvit sjokolade med jordbær biter som var så sinnsykt god! Til og med uten tilsatt sukker. Så da kan du tro denne jenta strålte. Nå sover lille gull sin første blund, så da blir det vasking av leiligheten før helgen ringer inn! Tenker fortsatt på hva jeg skal lage meg til frokost i dag.. blir vel havregryn med sukrin og fryste blåbær i dag å :-)

Gjør dere noe for å få en god start på morningnen?


Klem C & W

Likes

Comments

Denne dagen har gått i skriking fra morgen til kveld desverre.. Mini er inne i et utviklingstrinn noe som er utrolig slitsomt for alle 3. Men vi kommer igjennom de selv hvor tøft det er der og da!

Mange tenker på det å vær "fotballfrue" som en dans på røde roser, men da tenkte jeg å komme med 8 negative sider med å være "fotballfrue".

1. Du bor som regel langt vekke fra familie
Jeg som er så familie skjær så er det alltid tungt å reise fra familie, og nå som vi har lille W er det enda tyngre! Vi har heller ingen som kan hjelpe oss om vi har en tung dag
2. Du må finne deg nye venner hele tiden
ikke at det er noe ille, men når du akkurat har fått deg noen å finne på ting med, må dere mest sannsynlig flytte igjen..
3. Ingen alene tid med mannen
Det å bo uten familie og venner gjør at det ikke er noe mulighet for å pleie kjærligheten noe særlig
4. Ensomhet
Mannen har alltid laget å finne på ting med, og du må alltid sitte hjemme med lille gullet. Akkurat dette kan bli ganske ensomt til tider.
5. Du har nesten ingenting du skulle sagt om hvor vi skal bo
Om han bare får et godt alternativ har ikke jeg så mye jeg skulle sagt om hvor vi ender. Fotball karrieren er ikke så lang, så om man har talent i noe så burde man satse når man kan.
6. Livet ditt blir satt på pause
Jeg startet på barnehagelinjen, og fullførte et år. Men så ble jeg gravid og flyttet til Island. Så mens livet mitt er på pause så lever vi drømmen til kjæresten istede. Gleder meg selvfølgelig til det er min tur å fullføre studie og komme i jobb. Gleder meg faktisk til et A4 liv.
7. Humøret ditt blir påvirket av kamp resultatet
Det kan gå mange dager etter kamp der humøret kan vær kjempe dårlig etter en dårlig kamp. Kanskje kjæresten skåret selvmål eller fikk rødt kort.. Eller selvfølgelig motsatt.
8. Kveldene går som oftest med på massasje
Det er ikke sjeldent at kjæresten kommer hjem med en skade. Så da må det masseres, kopping, teiping og ising til.

Og sist men ikke minst så er det ganske flaut å bli kaldt fotballfrue..:-)

Klem C &W

  • Familie

Likes

Comments

Hei alle fine! Ny leilighet betyr mange runde på IKEA for min del og uheldigvis for mannen så har de IKEA også her i Reykjavik! W derimot storkoset seg på handletur.

Vi fikk fikset endel småting til kjøkkenet, og badet. Vi kjøpte også ei ny barneseng til lille W. Og selvfølgelig litt duftlys osv...
Det eneste som mangla nå er litt planter og små pynt før jeg er fornøyd her hjemme! Det er veldig viktig for meg å trives i leiligheten siden jeg skal tilbringe såpass mye tid her hjemme.
Hva gjør dere for at leiligheten skal bli fin og hjemmekoselig?

Likes

Comments

God morgen! I dag våknet vi til et brak utenfor leiligheten.. Vi bor i et helt nytt leilighetkompleks, og de er ikke ferdig med resten av leilighetene enda. Men vi klager ikke, for vi er kjempe fornøyd med selve leiligheten. Så siden dagen startet litt ekstra tidlig i dag stod vi opp å begynte å lage rundstykker. Alltid godt å ha hjemmelaget rundstykker liggende i fryseren når du vil ha en ekstra deilig frokost. Spesielt i helgene! Og siden treningene til pappan ikke er før på ettermiddagen/kvelden så har vi nesten alltid morningene i lag, noe som er veldig koslig.

Men frokosten i dag var som nesten alle andre dager, havregrøt med sukrin og fryste blåbær. Nam! Ingenting er bedre enn å starte dagen med noe sunt og mettende.

Håpe dagen deres blir suuper! Klem fra C & W

Likes

Comments

Hei og god kveld! I dag stod mini opp kl 7 altså 6 i norsk tid. Veldig lenge siden han har stått opp så tidlig, så da tok vi med oss dyna og kaffe koppen opp i sofaen og så God morgen Norge! Ikke så værst morning altså. Mini elsker heldigvis å sitte på fanget om morningen sammens med mammaen sin og våkne sikkelig før det blir full rulle resten av dagen!

Mange lure nok på hvorfor i alle dage vi valgte å flytte til Island. Og grunnen for dette er at pappan til William spiller fortball og fikk et tilbud vi ikke kunne si nei til i Reykjavik. Og siden jeg allerede var i permisjon så var det ingen problem for oss. Vi ser på det som et eventyr vi ikke kunne si nei til. Det er jo ikke alle som får mulighet til å flytte til et annet land, så vi ser på oss selv som veldig heldig. Vi får jo tross alt både bil og leilighet av klubben, så vi har absolutt ingenting å klage over.

Sesongen er veldig kort på Island, så vi reiser hjem allerede i slutten av august for at mini skal begynne i barnehage, og jeg forhåpentligvis på skole. Så kommer pappan hjem allerede 1 mnd etter. Så da har han ferie helt til januar igjen. De har ikke det så værst dissa fotballspillerene altså ;-)

Ha en fortsatt fin kveld, klem C & W


Likes

Comments

Endelig har vi kommet oss til Reykjavik og har fått både bil og leilighet. Akkurat nå er livet perfekt! Kjempe glad for at vi endelig er to igjen med ansvaret om lille gutt. All ære til dere alene mødre! Så i går sov jeg til klokken nesten var 11. Noe jeg ikke har gjort på veldig veldig lenge.

Kjenner det er spesielt å flytte hit siden jeg aldri har vært på Island før. Men første inntrykket er veldig bra, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Den største forskjellen fra Norge er egentlig bare valutaen. Om du skal kjøpe deg ei brus koster det rundt 300,- islanske krone, så når vi handlet ukes handelen i dag ble det rundt 16000,-! haha, så det er litt forskjell i forhold til Norge.
Om noen har noen tips til hva vi kan gjør mens vi er her, tar jeg gledelig i mot!
Her er noen bilder av den første uken våres.


Likes

Comments