Jag heter då Evelina och är en 16-årig hästtjej som brinner för Islandshästar och dess ridning - jag tävlar och tränar två av våra sex Islandshästar här hemma men pluggar också första året på hästutbildningen på Realgymnasiet och tycker att det är superroligt. Jag driver även bloggen nouw.com/islandshäst där jag skriver om min tid på gymnasiet och om min ridning på Islandshäst, men även om mitt liv på en hästgård.

På min fritid så gillar jag att rida och åka iväg på tävlingar/träningar då jag gärna vill utvecklas mycket inom min ridning men också för att se resultat, vara ute i naturen och t.ex. fotografera och träna då jag alltid har haft intresse för fotografering och jag älskar att vara ute och springa, cyklar samt promenera med min hund, vara med kompisar då jag vill hinna med dem lite också, men också att läsa och skriva då det får mig att slappna av och tänka bättre. Musik är också något som jag tycker är roligt då jag blir glad och peppad av det och arbetar mycket bättre med musik.

Tanken med denna blogg är att jag ska skriva om min ridning och utveckling inom Islandsridningen, tävlingar och träningar, men även om min APL samt utlandspraktik i tvåan och trean​. Jag bloggar även på min blogg: nouw.com/islandshäst där jag skriver om min ridning och min tid på gymnasiet - men också mycket om mina tankar och åsikter, så gå gärna in och läs. Ni kommer säkert få se bilder från min andra blogg också, men det är för att det är jag som bloggar på dessa två bloggar.

Hoppas att ni vill läsa min blogg och att ni tycker att det är intressant - hade tänkt starta upp denna blogg ordentligt hösten 2016 men kommer att skriva lite då och då fram tills dess. Vid kontakt eller samarbete: Evelina.blogg@​Hotmail.com eller Islandshäst@​Hotmail.com.

OBS! Alla bilder på denna blogg är tagna av mig och får endast användas av mig eller om man hört av sig till mig och frågat om lov.

Likes

Comments