Hei
Da jeg våknet var jeg helt tett i nesen jeg tenkte at det bare var pollen som tok kverken på meg men tydelig vis ikke. Vi hadde fyst 2 timer på skolen og der etter gikk vi til grønnes med klassen og var der til kl.1 det var veldig greit helt til jeg ble så tett i nesen og helt hes i halsen og rett og slett ikke følte meg noe bra.
Da vi var på vei hjemover sprang vi for og rekke bussen og det var ett min før den gikk vi rakk den heldig vis men da jeg kom på bussen sa jeg til han som kjørte at jeg hadde glemt busskortet hjem og da sa han at DÅ MÅ DU BETALE! Og jeg sa MEN JEG HAR IKKE PENGER! Og da kastet han meg ut av bussen da han sa at jeg måtte ut da fristet det veldig og si "KAN IKKE DU FÅ DEG ET LIV!OG FÅ DEG ET SMIL I FJESET. Den buss mannen er alltid så sur (det va derfor jeg ville si det) Og jeg ble veldig lei meg for jeg hadde gledet meg til og komme hjem for og ta en Paracet for jeg følte meg jo ikke go. Og jeg ble så lei meg at jeg fikk tårer i øynene (jeg vet at man trenger ikke og gråte av og ikke bli me bussen det går jo flere) men jeg var bare helt utav meg. Da jeg vimset rund i byen( på senteret) fikk jeg øye på søskenbarnet mitt og jeg ble så gla at jeg gikk bort til henne og sa har du penger? Og ho svarte ja og da ble jeg så gla og så takknemlig for at jeg kunne låne penger for og komme meg hjem og tatt den Paraceten og slappe av hjemme.

Så tusen takk du er bare en helt fantastisk person og jeg er veldig glad i deg❤️

Sjekk ut bloggen hennes ---> mammadicte eller Benedicte Loug 💎

Klem-Iselin

Bare og føle meg på insta (iselinloug)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 19 lesere

Likes

Comments

Hei
I dag har jeg vert i kirken for og være kirkevert på grunn av at jeg er konfirmant og vi må være noen ganger i kirken for og hjelpe til. Senere da jeg kom hjem fikk jeg beskjed om at vi skulle gå og bowle.

Her er noen bilder

Da vi kom hjem gikk jeg til en venninne for og gjør ferdig en presentasjon som vi har jobbet med 2 uker eller litt mindre, vi valgte og ha presentasjon om narkotika for vi har om ANT altså (alkohol, narkotika og tobakk) og vi tenkte at det var den enkleste tingen og skrive om . Vi ble endelig ferdig og på vei hei tok jeg dette blide som er nedenfor og jeg synst det var så fint at jeg måtte ta blide det er det i miten og så slengte jeg med noen andre randome bilder. Hehe

Hva har du gjort i dag?

Klem-Iselin

  • 18 lesere

Likes

Comments

Hei unnskyld for jeg ikke har skrevet så mye denne helgen og grunn til det er at jeg har funnet på så mye gøy at al tiden har forsvunnet i løse lufta .og det er derfor jeg legger ut innlegg då sent for da kommer jeg på det hehe

Her er det noen bilder fra lørdag og søndag--->

Det kommer et blogginnlegg i mårra bare og glede seg😂😂👏🏻


-Iselin

  • 40 lesere

Likes

Comments

Hei
I dag skal vi inn til byen og vi har bestilt time hos Adam og Eva frisørsalong for og sette på vippe extensions men det er engangs men det er jo gøy og prøve uansett<3 så jeg gleder meg til det.

Det bli bilder av byturen sener her på bloggen:-)

Dette va noen bilder fra i går for jeg ikke har tatt noen bilder enda haha.

Hva skal du gjøre i dag?

-Iselin

  • 48 lesere

Likes

Comments

Hei alle sammen
Hei alle sammen i dag måtte jeg våkne opp kl 6 for og rekke toget som gikk halv 9 fra Sira. Da vi kom oss på toget måtte jeg sitte med en jeg ikke kjente og liksom han bare satt der og gjemte seg i hjørnet og han var litt ekkel Hahah . Da jeg kom fram gikk vi på butikken for og kjøpe mat for jeg hadde ikke spist siden halv 7 så jeg var bitte litt sulten hehe.

Da jeg kom hjem til Nora ga jeg henne en kjempe stor klem og jeg ble drit glad for og se henne i gjen. Etter hvert kom det en som Nora kjente som me va med og hoppet på trampolinen og gikk eter hvert til butikken og kjøpte is og drikke og satte oss på fotball banen og spiste og spilte litt fotball men jeg er ikke akkurat den flinkeste så nå må dere tenke hvordan det gikk hehe.

Senere på kvelden gikk vi på ungdomsmøte som jeg synst var spennende og være på for de sang og det var veldig fint og høre på for de var kjempe flinke. Etter på gikk vi og spiste pizza for jeg var jo ny så jeg fikk 2 gratis. Ellers gjorde vi ikke så mye mere spennende en og snakke men det var en veldig grei dag.

Håper alle har hatt en fin fredag<3

Hva har du gjort i dag?
Hva liker du og gjøre i helgene?

Instagram: hidrajenta
Snap: Iselin.lo

-Iselin

  • 48 lesere

Likes

Comments