God mandag morgen! Håper alle har hatt en fin helg :) Min har vært veldig bra, startet med god middag og Cats i Oslo Spektrum på fredag sammen med venninner. Jeg har sett forestillingen i London for maaange år siden, men den var absolutt like bra i Spektrum! På lørdag startet jeg dagen med PT-time på Barry's etterfulgt av lunsj på Sumo og litt shopping.

Søndag startet vi (litt sent) med en tur bort til Maschmanns Matmarked på Skøyen for å kjøpe frokost. Vi tok kanskje litt av, men fy søren så godt det var! Vi kjøpte med oss litt forskjellig spekemat, oster, hjemmerørt syltetøy, ferskt grovbrød og juice. Perfekt søndagsfrokost!

I dag er planen etter jobb en time på Barry's, ellers en veldig rolig mandag!

#food #barrysbootcamp #maschmanns #sundays

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

1. How tall are you?

168 cm!

2. What do you do to relax?

Legger meg i senga og scroller gjennom Instagram, eller setter på John Mayer på full guffe.

3. Whats your favorite junk food?

Åh, vanskelig, Pizza, burger, kebab? Alt!

4. Whats your favorite city?

Miami! Ingen over, ingen ved siden av!

5. Describe yourself with three words?

Morsom (synes jeg selv, vet at ikke alle setter like stor pris på den tørre humoren min som meg), lojal og snill

6. Do you have a pet?

Ja, jeg har en hund, en Nova Scotia Duck Tolling Retriever (toller) på 4 år som heter Scott :)

Scott 


7. Whats your favorite movie?

Notting Hill, The Holiday og Shutter Island.

8. If you could only drink one beverage for rest of your life, what would it be?

Vin! Eller kanskje vann. Eller Pepsi Max..

9. Whats your current relationship status?

Samboer :)

10. What year are you born?

1991

11. 3 things that annoy me easily?

1. Folk som ikke tør å si hva de mener eller stå for det de sier og mener.
2. Folk på flyplasser/reise generelt. Som bruker et år i sikkerhetskontrollen, som står midt i flyet i 10 minutter for å legge opp håndbagasjen sin mens 100 stykker står i kø for å sette seg...
3. Kjæresten min som legger fra seg brukte snus OVERALT i leiligheten.

12. A song you would want to sing on karaoke?

Noe av John Mayer.

13. Where have you lived before?

Jeg er oppvokst i Asker og har også bodd en periode i Miami før jeg flyttet til Oslo der jeg bor nå,


14. One thing you are really bad at and one thing you are really good at?

Hmm. Jeg er veldig god på å lære meg ting fort om jeg bestemmer meg for det! Også er jeg skikkelig, skikkelig dårlig i matte og med tall generelt.

15. If you could be any age, what age would you be?

18-19-20!

16. Whats your favorite candle scent?

Ah, det meste fra Voluspa. Panjore Lychee mest kanskje?

17. Favorite holiday destination?

Herregud, så vanskelig! Jeg elsker å reise og oppleve nye ting, men her må jeg nok si Florida og Miami, samt London og New York.

18. If you have a nickname, what is it?

Stort sett ingen som bruker det, men noen få kaller meg Isse.

19. Do you take any pills or medication daily?

Nei!

20. The last three emojis you used?

😊😍👌

Likes

Comments

Iom at vi nylig har flyttet inn i ny leilighet kommer det til å postes noen innlegg med hvordan det har blitt hjemme hos oss i de forskjellige rommene, og her noen bilder av hvordan stuen vår ser ut! Jeg er relativt fornøyd med hvordan det har blitt, men det er fortsatt småting som må fikses, som litt ledninger her og der og et bilde på veggen over sofaen 😌

FØR
ETTER

Likes

Comments

Her om dagen lagde jeg en av de beste tacosalatene jeg har spist noensinne! Synes den fortjente å deles, så her kommer oppskrift:

it's taconight

Du trenger:

Blandet salat - agurk - mais - tomat - rødløk - spirer - koriander - kjøttdeig - tacokrydder - tortillachips - salsa - avocado - hvitløk -

creme fraiche - lime

Fremgangsmåte:

Ha salaten i en bolle sammen med mais, spirer og oppkuttet agurk, løk og tomater. Riv koriander i biter over. Bland alt godt sammen. Stek kjøttdeig sammen med tacokrydder og la det avkjøle seg litt før du blander det sammen med resten av salaten. I mellomtiden kan du lage guacamole av most avocado, presset hvitløk, limejuice og eventuelt litt oppkuttet rødløk og tomat i småbiter. Knus tortillachipsen over salaten, og topp med guac, creme fraiche og salsa!

Enjoy!

Likes

Comments

Leiligheten vår inneholder et walk-in closet som vi fremdeles ikke har gjort så mye med. Jeg har omrokkert litt på hyller og skuffer, men føler vi ikke er helt i mål enda. Leter fortsatt etter et teppe for eksempel, likt det på bildet med lav floss, med bredde 120/110 cm og lengde 2-3 meter, og det er ikke så lett :) I tillegg ønsker jeg meg en benk eller puff der inne, men siden det er ganske smalt må jeg finne en med rette mål. Her er uansett litt inspo til hvordan jeg ønsker at det skal se ut der etterhvert, hyl gjerne ut om du sitter på et fantastisk tips til walk-in closet, enten det er oppbevaring, dekorasjon eller andre ting!


Likes

Comments

I juni flyttet vi inn i ny leilighet, og jeg har siden det hatt det som mitt prosjekt å gjøre den så fin som mulig! Leiligheten er en ganske spesiell studioleilighet på 80 kvm med hele 4,8 meter takhøyde. Den inneholder i 1.etasje en stor gang, walk-in garderobe, bad, og en åpen stue/kjøkken/spisestueløsning. I 2. etasje har vi soverom og walk-in closet.

Vi synes ikke at potensialet i leiligheten var i nærheten av godt nok utnyttet, og bestemte oss veldig fort for at kjøkkenet måtte byttes ut. I tillegg har vi fikset noen småting og laget bedre løsninger, og nå begynner vi endelig å komme i mål. Fremdeles er det ting som står på "to do"-listen, men her er noen før- og etterbilder av spisestuen.


FØR
ETTER

Stoler Kartell - Bord Chili.no - Lykter Ellos - Bilder Yellowkorner/Milla Boutique

Likes

Comments

God mandag!

Hele forrige uke hadde jeg så sinnsykt lyst på en skikkelig god kanelbolle, og i går fikk jeg endelig tid til å bake. Skuffet ikke, for å si det sånn, de ble sinnsykt gode! Oppskriften er hentet fra Ida's Fristelser.


INGREDIENSER

DEIG:

Hvetemel 450g

Sukker 50 g

Fersk gjaer 25 g

Kardemomme 3 ts

1 klype salt

Melk 2 dl

1 stort egg

Vaniljestang 1 stk

Romtemp smor i terninger 75 g

1 stk egg til penslingFYLL:

Mykt smor 100 g

Brunt sukker 75 g

Kanel 3 ss

Hakket melkesjokolade 75 g

FREMGANGSMÅTE

I en kjøkkenmaskinbolle har du mel, sukker, gjær, salt, frø fra vaniljestang og kardemomme.

Hell melk/eggblandingen sammen med de tørre ingrediensene og elt med eltekrok i 10 minutter på lav hastighet til deigen slipper bollen. Jeg brukte hastighet 2 på min kjøkkenmaskin. Når det har gått 10 minutter så tilsetter du smør i terninger. Jeg pleier å dra ned deig fra eltekroken før jeg tilsetter smør slik at alt fordeler seg fint i deigen. Det vil være ganske klissete til å starte med, men når deigen har fått eltet en stund så får du en smidig og blank deig som slipper bollen. Når du har tilsatt alt så skal deigen elte i 15 minutter på hastighet 2. De siste 5 minuttene satt jeg hastigheten litt opp til hastighet 4 (medium). Det er altså alfa omega at gjærbakst får elte lenge, da får du en god deig!

Velt deigen ut på kjøkkenbenken og bruk hendene til å elte deigen litt ekstra så den blir skikkelig smidig. Form deigen til en stram ball.

Smør en bolle med litt olje og ha deigen i. Dekk med plastfolie og la heve til dobbel størrelse.

Tar ca. 1 time. Sett bollen gjerne et lunt sted, da tar heveprosessen litt kortere tid. Det er vanskelig å si eksakt hevetid siden det kommer an på hvor varmt det er hjemme hos deg. Det viktigste er at deigen skal ha doblet seg når den er ferdig. Velt deigen ut på en lettmelet kjøkkenbenk og kjevle ut en stor rektangel.

Bland sammen mykt smør, brunt sukker og kanel. Smør det utover. Strø hakket sjokolade over. (Ja, det er mye fyll) Rull deigen sammen til en stor og stram pølse og kutt i 12 emner. Plasser snurrene i en form som er ca. 30 x 20 cm (min er 33 x 22,9 cm).

Dekk med plastfolie og la etterheve i ca. 30-40 minnutter eller til du ser at snurrene har blitt store og fine.

Pensle med egg. Stek på 180 grader i ca. 14-15 minutter.

Når snurrene har fått avkjølt seg litt så kan du smøre et lag med melisglasur på.

Likes

Comments

Du trenger:

2 bananer - 3 dl havregryn - 1,5 dl melk - 2 ts bakepulver - 1 ts vaniljesukker - litt salt - 3 egg

Miks alt sammen med en stavmikser og la røren svelle i 15 minutter. Stek på middels varme.

Den perfekte frokosten med nok energi og proteiner. Smaker ekstra godt med ferske blåbær, jordbærskiver og honning/sirup :)

Likes

Comments