Så, ny jobb i dag! Jeg landet som sagt ny jobb forrige torsdag og i dag startet jeg som Kommersiell rådgiver hos United Influencers :) Jeg tror jeg kommer til å trives supergodt, og gleder meg veldig til å komme skikkelig igang.

Ellers så gikk langhelgen min med til litt julegaveshopping, sosial hygge og å pynte leiligheten til jul. Dette er som sagt mitt første år med juletre i egen leilighet, stor stas!

Ellers er planene for uken jobb til og med torsdag, og så stikker jeg en langhelg til Dublin med kjæresten og noen venner, det blir utrolig hyggelig :)

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Siste dagen i november, siste dag på jobb hos Ticket... Og dagen jeg endelig fikk ny jobb 🙊🎉 Jeg er superhappy og kommer til å fortelle mer om hva den nye jobben min er når alt er signert, men jeg begynner allerede på mandag! Så den lange juleferien jeg så for meg forsvant plutselig, men det er helt i orden.
Nå ser desember veldig bra ut, med jobb og i tillegg en Dublintur med kjæreste og venner neste helg!

Jeg er så heldig som har hatt så snille kollegaer i Ticket som stilte opp med både kake, blomster og gavekort på favorittbutikken min <3

Ellers har uken gått med til jobbintervju, trening og en liten Pho-date med Benedicte i går. Sier det igjen; Viet Nam House er stedet! I dag skal jeg på Publiko med kjæresten, og så går helgen med til julepynting her hjemme og litt sosialt!

Likes

Comments

Da vi hadde besøk for noen uker siden lagde jeg en deilig gazpacho til mellomrett! Den ble superdigg, og det er en rett som passer veldig godt som enten forrett eller mellomrett siden den er så lett og frisk.

Jeg fulgte oppskriften til Trine, men spicet den opp litt mer med chili. Her er det veldig viktig å smake seg frem hele tiden til du treffer akkurat den smaken du vil ha!

gazpacho

INGREDIENSER

1 agurk, uten skall - 1 rød paprika - 2 solmodne tomater - 1 stilk stangselleri - 2 vårløk - 1 sjalottløk - 1/2 rød chili (smak til) - 3-4 hvitløkfedd - 1 boks hermetiske tomater, hakket - 1 ts tomatpuré - 1/2 dl extra virgin olivenolje - ca. 3 dl isvann - 1/2-1 lime, saften - litt eplesidereddik - ca 1 ts salt - pepper

FREMGANGSMÅTE

Del grønnsakene opp i grove biter og ha dem oppi en kjøkkenmaskin med kniver. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, olivenolje og mesteparten av vannet – og kjør grønnsakene til de blir helt most. Tilsett eventuelt mere vann og smak til med limesaft, eplesidereddik, salt og pepper. Sett suppen kaldt 2-3 timer før servering, slik at de gode smakene får satt seg.

Fordel suppen i små glass eller skåler og dryss litt frisk basilikum eller koriander over.

Oppskriften gir ca. 1 liter ferdig suppe, og rekker som middag til 3-4, forrett til ca. 8, eller til ca. 10 «shots» på en buffet.


ENJOY!


Likes

Comments

Ah, denne uken har gått i ett! Jobb, (litt) trening, en tur ut og ganske mye annet på planen, så dagene bare fløy forbi. I går hadde jeg hvertfall en kjempehyggelig dag sammen med to venninner! Vi lagde gløgg, bakte pepperkaker, spiste pizza og pyntet pepperkakene til slutt. Leiligheten til Karoline var allerede julepyntet med juletre, det var så koselig og julestemningen kom virkelig snikende :)

Neste uke blir min siste på jobb hos Ticket, og jeg vet faktisk ikke helt sikkert hva jeg skal gjøre videre enda, men jeg gleder meg til å gjøre noe nytt!

Likes

Comments

let it snow

Ny leilighet med større plass = endelig juletre! Så i år blir det juletre for første gang, og jeg gleder meg faktisk skikkelig til å kjøpe inn pynt og gjøre det fint. Det er så utrolig mange flotte juletrær og julepyntede hjem rundt omkring, så jeg har funnet frem litt juleinspo til meg selv! Kanskje noe du liker også? :)

Likes

Comments

Contains affiliate links

i samarbeid med Elsa and Rose

26% rabatt på ALLE bikinier og badedrakter fra elsaandrose.com (bortsett fra salgsvarer) med kode ISELINSFJELD26 💕

I fjor sommer kjøpte jeg min første bikini fra Elsa and Rose, og jeg elsker den så mye at jeg bestemte meg for å kjøpe bikini nummer to før sommeren i år! Da ble det denne svarte med blonder, og jeg er minst like fornøyd med den.

Derfor ble jeg SÅ glad når Elsa and Rose ville gjøre et samarbeid med meg, og jeg får gi dere en rabattkode med 26% rabatt på ALLE bikinier og badedrakter fra elsaandrose.com (bortsett fra salgsvarer). Bare bruk kode ISELINSFJELD26 når du betaler 💗 Den er gyldig frem til 13. desember!

Og hvis ikke du trenger nye bikini selv så er det en perfekt julegave 🌴 Jeg skal hvertfall benytte meg av rabatten! Fortell meg gjerne om dette var et tilbud du likte, så kanskje det dukker opp flere rabattkoder :)

Likes

Comments

Vi serverte disse til dessert da vi hadde besøk forrige uke, og de falt virkelig i smak! Oppskriften på red velvet cake med cream cheese frosting er lånt fra Det søte liv, men ideén og komposisjonen er min egen :)

INGREDIENSER

Holder til 8 små kaker

Kakebunn

100 g smør - 3 dl sukker - 2 store egg - 2 dl surmelk - 1 ts vaniljeessens - 1 ss kakao - 1 ts eddik - 1 ts natron - 4,5 dl hvetemel - 4 ss rød konditorfarge (her bør du bruke den veldig konsentrerte typen fra f.eks. Cacas)

Cream cheese frosting

400 g kremost - 200 g smør - 2 ts vaniljesukker - 750 g melis

Sjokoladekant

300 gram 70% sjokolade

Du trenger også:

1 kakering i valgfri størrelse (jeg brukte en med 9 cm i diameter) - sprøytepose - bakepapir - 125 gram bringebær (ferske)

FREMGANGSMÅTE

1. Pisk sammen mykt smør og sukker. Pisk inn eggene til en kremete smørkrem. Rør i surmelk, vaniljeekstrakt og kakao. Rør ut natron i eddik. Ha dette i deigen. Bland så i hvetemel til du får en glatt og klumpfri deig (bruk gjerne elektrisk håndmikser i et par minutter). Pisk til slutt inn den røde konditorfargen.

2. Hell deigen i en langpanne (den typen som følger med stekeovnen) med bakepapir i bunnen. Stek kakebunnen midt i ovnen ved 180°C i ca 15 min (sjekk med kakenål at kakebunnen er gjennomstekt). Avkjøl kaken på rist..

3. Klipp til strimler av bakepapir i den størrelsen kanten din skal være. Her var den 9 cm rundt, og ca 2,5 cm høy. Jeg trengte da 8 strimler som jeg la utover. Det er lurt å legge de på et helt stykke bakepapir eller en fjøl, da det blir litt søl. Smelt sjokoladen i vannbad, og hell den deretter i en sprøyteposeplastpose. Klipp til et hull på ca 3-4 mm og sprøyt utover strimmelen av bakepapir som på bildet under. Bruk gjerne en tannpirker/gaffel til å blande sjokoladen så den henger bedre sammen. La den stivne i ca 45 min, men følg med så den ikke stivner for mye, den skal være akkurat sånn at du får bøyd den uten at den knekker.

4. Til ostekremen piskes romtemperert kremost sammen med mykt, romtemperert smør. Tilsett vaniljesukker og melisen litt om gangen. Pisk til du får en luftig ostekrem.

5. Ta kakeringen og trykk ut 16 runde biter av kakebunnen når den er avkjølt. Så plasserer du kakeringen på tallerkenen du skal bruke til kake nr 1, og legger en av kakebitene oppi. Ha på et lag med ostekrem og 3-4 bringebær før du legger en kakebit til oppå. Hold forsiktig på toppen av kaken mens du drar av kakeringen. Topp med ostekrem i valgfri form, jeg blandet halvparten av ostekremen med litt rød konditorfarge og sprøytet på toppen med sprøytepose, men det kan også bare smøres på. Så tar du en av sjokoladekantene (med bakepapir) og bretter den forsiktig rundt kaken. Den kan "festes" med litt ostekrem i skjøten. Om den er nok stivnet kan du dra av bakepapiret med en gang.

ENJOY!

Likes

Comments

Forrige uke fylte verdens beste venn 4 år! Jeg tenker fortsatt på han som en valp, han har liksom aldri vokst fra seg valpefjeset (eller valpeøynene når han vil ha noe...). Uansett, gullet mitt fortjente en skikkelig feiring og fikk både ballong (yay) og leverposteikake med klementiner, det aller beste han vet :)

it's a pawty 🐾

Gratulerer med dagen verdens beste Scott! Du fortjener alle godbitene i hele verden 💙

Likes

Comments

For en deilig søndagsmorgen! Vi startet dagen med smoothie, kesam og kaffe i senga, helt uten stress :) På fredag hadde vi gjester på besøk og serverte 4-retters middag; kamskjell, gazpacho, lammecarré og mini red velvet-cakes. Tenkte å dele oppskriften på 3 av rettene med dere i løpet av uken!

I går var forsåvidt også rolig, og det har vært veldig lite trening denne uken for min del, så etterpå skal jeg på Barry's en tur! Neste uke står det mye spennende og hyggelig på planen, men jeg skal prøve å få presset inn både trening og blogg innimellom alt.

Ha en fortsatt god søndag!

Likes

Comments

God fredag! Noe av det beste jeg vet på fredager er å høre på musikk mens jeg jobber, og tenkte jeg skulle dele noen fredagsfavoritter med dere :) Det er ingen hemmelighet at min absolutte favorittartist er John Mayer, og jeg kan høre på sangene i timesvis. Helst de gamle gode, men jeg elsker alt. Jeg begynte å høre mye på musikken hans når jeg jobbet på Eplehuset på videregående, og vi startet alltid morgenene der med å sette på Mayer på alle høyttalerne mens vi drakk kaffe. Gode minner!

Friday playlist:

Ed Sheeran ft. John Mayer - Thinking out loud

Ed Sheeran ft. John mayer - Don't

John Mayer - Slow Dancing In A Burning Room (Live in LA)

John Mayer - In Your Atmosphere

John Mayer - Covered in rain

John Mayer - Edge of Desire (Live. Ikke en god versjon av låten, men talen han holder på begynnelsen er fantastisk. Goosebump alert!)

Cause life is just too short to keep playing the game

Likes

Comments