ansikt, hudpleie, kreativitet, skjønnhet, sminke, la roche-posay
GLAMGLOW SUPERMUD clearing treatment

Til jul fikk jeg et gavekort hos Kicks, men hva skulle det brukes på? Skulle jeg kjøpe meg en skikkelig god foundation, eller kanskje et nytt palette av noe slag? For å si det sånn, så er jeg svært glad for at jeg tok meg bryet til å vente, og for noen dager siden etter mye research fant jeg endelig produktet jeg trengte så sårt i livet, nemlig glamglow supermud clearing treatment.

Første påføring og det kiler, nesten på kanten til svie i huden, men dette hadde jeg lest om, og hadde på meg vidunderet i 5 minutter- oh boy, oh boy! Det føltes mykt, det føltes rent og for første gang på en lang, lang stund føltes det ut som det hadde roet ned huden. Masken er en leirmaske, for de som ikke kjenner til produktet, som drar "ut" hudormer og alt av skitt du har utsatt deg for. I tillegg til dette, vil den hjelpe på kviser, og er et produkt som du også kan bruke til spottreatment enkelte områder. Det er nå 3 dagen jeg har brukt masken, både som full ansiktsmaske og til spot, og det lyset i tunnelen som virket så fjernt, har nå kommet litt nærmere.

KICKS 460 ,- 50g

LA ROCHE-POSAY make-up remover micellar water gel 

Den første tiden hvor huden hadde eksplodert med utbrudd, blitt rødt, sensitivt (noe den aldri hadde vært før) og bare svært sårt, ante jeg virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg selv, og selv mannen kan vel underskrive på nettopp det. Det har vært mange tårer og mange mørke øyeblikk, men etter at jeg fikk hendene mine i denne saken har det vært som natt og dag.

Det tar jo noen bruk før du merker en forskjell, og enkelte kan nok merke at den gjør ansiktet litt stramt etter vask (kommer tilbake til denne) men med en hudkrem så er mye av det fikset. Den renser huden godt og etterlater en følelse av renhet. Passer fint for de med svært sensitiv hud der ute, og vil ikke gi deg nye utbrudd. (Det kan dog være at huden får en liten "purge" periode)

APOTEK1 125 ,-


LA ROCHE-POSAY TOLERAINE soothing protective skinscare

Denne lille saken, lite produkt men mye for pengene. Jeg bruker som regel en litt lettere hudkrem på dagtid, da denne fort kan gjøre at huden føles litt .. fett/oljete, men etter rensen som beskrevet over her, fungerer denne veldig godt! Den trekker seg fint og fort inn i huden, og passer perfekt igjen for de med sensitiv hud.

Jeg pleier å bruke denne som en nattkrem, selv om det står fint beskrevet som en dagkrem, så dersom du er meget tørr/fuktfattig tror jeg nok denne vil passe relativt godt som en dagkrem. Etterlater huden myk.

APOTEK1 169,-


ps; dette er ikke spons/annonse, men produkter som jeg har kjøpt selv, og er svært fornøyd med.


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

skjønnhet, sminke, ansikt, hudpleie
Fett og søtsaker er åsaken, eller kanskje dårlig hygiene? 
 

Selvfølgelig skal man ikke ymse av kviser, og for noen er kanskje nettopp et dårlig kosthold eller dårlig hygiene nettopp en av grunnene til at kvisene dukker opp, men hva om det er noe helt annet, noe som er utenfor den som er rammet sin kontroll?

Det er ikke gøy å gå utenfor inngangsdøren uten sminke, eller på butikken for du vet at folk vil stirre og tenke sine tanker; "kanskje hun bare må spise litt sunnere?" "hun burde rense ansiktet sitt oftere, fjerne sminken på kvelden?" men sannheten er som regel noe helt annet. Kan du tenke deg å gå fra en fullstendig feilfri hud til å våkne opp en uke senere med et ansikt som er rødt, sensitivt og plutselig dukker det opp flere og flere kviser for hver eneste dag? Nei, det kunne ikke jeg heller før det skjedde.

Når man får beskjed at det vil gå over, det er ikke alvorlig nok til at du ikke kan få antibiotika for det, du må bare rense ansiktet. 1000,- har jeg brukt på hudpleie den siste måneden, renser ansiktet morgen og kveld med svært milde produkter, produkter som skal hjelpe den hudtypen jeg har nå og forskjell ser jeg, men likevel våkner du opp med fire nye kviser hver dag.

Ingen vil ansette en med acne, spesielt i voksenalder - "klarer de ikke å ta vare på huden sin, hvordan skal de da klare å ta vare på butikken, snakke med kunder etc" så spiralen er tung. 6 år med erfaring fra butikk, deltid til ass.butikksjef, men likevel vil noen andre bli prioritert, og gjerne de som ikke sitter med mye erfaring. Selvfølgelig, det ligger nok mer bak, men tanken vil definitivt dukke opp.

Så, poenget; Voksenacne er ingen spøk, det å våkne opp en dag med et ansikt som ikke er ditt, du kjenner deg ikke igjen og hadde bare et håp om at kroppen skulle fungere, så får du dette tilbake. Ser du en som sliter med huden, tenk litt lenger enn de vanlige tankene, for som regel ligger det svært mye mer bak enn det du tror. Jeg prøver å holde motet oppe, og for øyeblikket er det ikke mer å få gjort.

Likes

Comments

skjønnhet, sminke, kreativitet

Produkter; Foundation - Maybelline fit me luminous and smooth, nyx pomade i blonde, nyx soft matte lip cream transylvania og hvit "halloween" sminke som liner.

Det å kunne få friheten til å leke fritt med sminke er alltid noe jeg har satt pris på, ikke bare for å bokstavelig talt skjule urenheter og fremheve, men det å få utslipp for litt kreativitet. Jeg har i en liten stund nå vært aktiv på instagram hvor jeg har lagt ut diverse sminkebilder, om man kan si det slik, og føler på en måte at det ikke var nok. Det har hvertfall vært en regnfull dag her i Arendal, og når hele huset er ryddet for visningen i går så må man finne på andre måter å underholde seg selv på.


Likes

Comments

Vi må bare prøve oss, må vi ikke? Velkommen skal du i hvertfall være! Hvor god denne bloggen blir ligger vel bare i mine egne hender, så får vi bare håpe og se hvordan det går.

På denne bloggen vil du finne litt av hvert, alt fra sminkebilder, hudpleie, litt personlig og en solid god miks av alt annet. Spennende å begynne på nytt, prøve å gjøre litt mer ut av det enn mine tidligere fiaskoer.

Vi kan jo begynne med å introdusere hvem jeg er, hvem er denne jenta bak denne bloggen? Vel, jeg heter Caroline og er oppvokst i Bærum, flyttet ned til Arendal i 2016, fikk aldri noe jobb og har nå innsett at jeg må få lov til å la kreativiteten skinne igjennom. Jeg ble ferdig utdannet fotograf i 2014 og la det egentlig litt på hyllen før jeg sprakk av å få dele det som interesserer meg, noe dette nå kommer til å bli et resultat av.

Så med det, håper jeg dere vil like det jeg har å dele!

Likes

Comments