Header

Lek och stoj på Funland :)

Likes

Comments

idag packade vi med oss bullar frukt och en fotboll för att åka på utflykt till Attard. Vi har aldrig varit där förut men blev positivt överraskade av naturen som fanns. På hemvägen stannade vi till för en pizza. Resten av kvällen blir det soffläge och självklart Melodifestivalen!

Likes

Comments

Fredag och restaurangbesök med Björn. Vi sågs efter jobbet för en drink och sen hade Björn bokat taxi till en restaurang nära Mdina. God mat, godare dricka och fint sällskap. Det är första gången vi tar en kväll för oss själva sedan Rebecka flyttade in med oss. Vi har två helgkvällar med barnvakt varje månad så nu passade vi på. Det ger mycket energi att få tid att vara ensamma. Vi rensade luften, pratade och fnittrade oss hem vid 23 tiden. Perfekt.

Likes

Comments

En gammal bild, men HUR söt är inte Melker i sitt långa svall? Jag smälter!

Likes

Comments

Vi funderar på att flytta när vårt kontrakt går ut om en månad. Vi trivs bra men vi är sugna på något större. Jag tycker det är skönt att kunna gå till jobbet, det tar mig bara 10-15 minuter idag. Björn är sugen på trädgård och då måste man antagligen flytta längre bort. Trädgård med pool hade varit det absolut bästa, men ska man ha pool får man antingen betala en megahyra eller flytta långt långt bort från de området som vi bor i nu.. så det känns inte aktuellt. 

Likes

Comments

Alla hjärtans dag. Vi fick Lyxfika på jobbet och när jag kom hem bjöd Björn på smarrig middag. Vi hade bokat bord på restaurang men jag var så trött och bad Björn laga något gott hemma istället (Björns mat är ändå godast).

Melker som varit sjuk en hel vecka är inte ett dugg sugen på att gå tillbaka till skolan imorgon. Rebecka har gjort pannkakor som han ska ha med sig så förhoppningsvis hjälper det.

Hoppas ni också haft en fin dag!

Likes

Comments

Söndagen bjöd på solsken och fler långpromenader. Vi hittade en hundinhägnad som dock ligger lite dumt till, man måste gå via en gata utan trottoarer vilket inte känns alls bra. Däremot kan man gå dit och släppa Kajsa när barnen inte är med. :)

Likes

Comments

Helg.

Vi kom precis hem efter en långpromenad och ett restaurangbesök. Varit en skön dag, slutade förstås inte lika härligt som den började. Kände på restaurangen att det luktade bajsblöja. Glömt blöjor hemma. AJA, vi skulle ändå gå hem. Melker hade somnat i Björns famn och jag föreslår den briljanta idén att Melker kan ta vagnen så bär vi Sture istället. Björn tar Sture på axlarna och efter en bit märker vi att Sture bajsat ner både hans byxor och Björns helt nya jacka. Björn blir överlycklig och jag bär Sture resten av vägen.... jag hade en vit tröja och den var INTE vit när jag kom hem... Fyfan.

Lagom till både jag och Sture duschat sket Sture ner sig igen, men efter en andra dusch somnade han gott.


Nu kollar Björn fotboll och jag ska ha Mellomys :)Likes

Comments

Äntligen ny telefon. Nu ska jag bara lära mig hantera Samsung istället för iPhone, spännande!

Eftersom jag varken sms:ar eller ringer från min mobil längre så vill jag testa Samsung som sägs ha bättre kamera. Det är i princip Instagram och skype jag använder via mobiltelefonen.

Jag hittar ingenting på mobilen just nu, men det ska man väl lära sig det också!

Likes

Comments