Header

Det här mina vänner, det här är  'Knäpp på tv:n och sätt på "klappa händerna" annars river jag huset!' - blicken.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Intensiv tisdag med lämning hämtning och tonvis med saker att ta itu med på jobbet.

Blev en fin kväll dock, jag har precis läst en bok för Melker och därefter blev det för tungt att lämna sängen. Jag kan tycka det är super skönt att bara få ligga i sängen och vila. Släppa alla måsten för en liten stund.

Likes

Comments

Rebecka (aupair) var sjuk idag vilket betyder att vi fick ta hand om våra egna barn ;)

Jag och mitt busfrö Sture hade en mysig eftermiddag tillsammans. Sture hällde ut mjölk som jag torkade upp, Sture drog ner tvätt som jag hängde på tork. Sture kastade tomater / gröt / gafflar och min mobil genom köket. Varje gång han gjort något som han inte får säger han "Oh my God!"

Sista  halvtimmen innan läggdags fick jag äntligen lite kram och gos. Men generellt är han svårflörtad vår Sture.

Melker som slutar skolan tidigt om dagarna fick följa med pappa på jobbet idag, men det var inga problem:)

Likes

Comments

Idag tog vi båten till Valletta för att äta en 5 timmars lunch med Björns kollegor. Det var trevligt, även om vi tjejer var trötta efter gårdagens utekväll:)

Likes

Comments

Jag kom precis hem och är super trött! AW med kollegerna för att sedan möta upp Björn och hans kollegor på Hilton. Därefter åt vi middag på thairestaurang och sen var jag slut som artist. Slukade två Caffelatte men inte ens det hjälpte.

Godnatt!

Likes

Comments

Jobbet erbjuder yoga på kontorets takterrass en gång i veckan. Jag testade igår och kommer definitivt gå på det igen. :)

Likes

Comments

I fredags hade familjen extra lyxigt fredagsmys med disco och godis eftersom jag och Melker varit i Sverige följt av att Björn jobbat i Riga. I lördags hade vi lekplatshäng innan vänner kom på middag. Sen kväll men tidig morgon :)

Söndagen har jag och kidsen spenderat på terrassen, 19 grader sol - Härligt!

Likes

Comments

Nu har även jag fastnat i SKAM träsket. Första säsongen är avklarad och jag känner mig helt wild and crazy som varit uppe till över elva, en vardag!

Likes

Comments