Header
View tracker

Vi tog ett par nätter på hotell. Familjevänligt ställe med lekrum, minidisco och inomhuspool.

Barnen hade superkul och jag och Björn hade det gott vi med.

* Igår, efter lek och bad sov hela familjen middag i 2,5 timme.

* Framför hotellet fanns en restaurang med stor lekhörna + att de visade fotboll på tvn. Glada barn men gladast var nog Björn.

* Det var ett tillfälle då Melker var i lekrummet och Sture sov i vagnen, då satt jag och Björn stilla i vars en fåtölj.

* Imorse fick jag äta hotellfrukost, ensam. Efter att ha fått sovmorgon.

Fantastisk helg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 638 readers

Likes

Comments

View tracker

Blev en del shopping den här helgen - gardiner filtar, leksaker och påslakan. Hela helgen har i princip gått åt till att fixa hemma, samtidigt som vi försökt bli kvitt våra förkylningar. Tanken var att jag och Björn skulle ta helgen till att vila upp oss men det fungerar inte att kurera sig i sängen en hel helg när man har två vildungar att se efter (ni som är sjuka, ligger i sängen och kollar Netflix - för er startades uttrycket "living the dream")

Jag måste säga att jag är nöjd med vad jag hunnit med under dagen, ibland känns det som att det inte händer någonting när man ska dona... Dammsuger jag sitter en unge på dammsugaren och den andra drar ut sladden, bäddar jag hoppar båda barnen i sängen. Smiter man in i sovrummet för att städa häller barnen ut två liter jord på terrassen (ett steg fram två steg bak dansen).


Utvilade? -Nej. Friska? -Knappt. Men jag är glad. Även om pojkarna är intensiva är det roligt att spendera tid med dem!

Melker har bland annat invigt sin nya doktorsväska, Sture var självklart första patienten! Sture fick en egen sopkvast att leka med men den fick vi ta ifrån honom då den användes som slagträ på stackars Melker.

  • 1221 readers

Likes

Comments

View tracker

Vi började vår lördag med vattenlek! Nu sover Sture och resten av familjen njuter av lugnet.

När lillkillen vaknar ska vi köra ut och handla, jag är på shoppinghumör!  • 1303 readers

Likes

Comments

Inte bara barnen som firat Halloween, det blev en (sen) afterwork för mig i fredags!

  • 1502 readers

Likes

Comments

  • 1509 readers

Likes

Comments

Vi hade en riktigt lugn och härlig familjehelg. Vi har hittat en family park med lekplatser för alla åldrar och en stor hundinhägnad - gissa om vi kommer hänga där igen!

Dessvärre är det fortfarande lite för varmt för lekhäng, så efter vi hade besökt parken i lördags åkte vi direkt hem till plastpoolen på terassen.


Jag var också med på Melkers fotbollsträning för första gången den här helgen! Riktigt skön helg. Några vredesutbrott och bustrick från lilla Sturelito var det klart men mest var det härligt att få hänga tillsammans.


  • 1852 readers

Likes

Comments

Fredag jeans och en första tripp till little Sweden.

Little Sweden är en pytteliten butik sprängfylld med svenska godsaker som marabouchoklad, kaviar, saft och KRÄFTOR.

Jag och Björn blev heltokiga och köpte ... en del. Nackdelen är att det är dyrt som sjutton, men vad gör man inte för att ha en kräftskiva!

Det blir jag Björn och Anna (aupairen) som ska kränga kräftor imorgon... Gott!


Ikväll hade vi i vanlig ordning fredagsdisco med JeanBanan och popcorn, sen var hela familjen nerbäddad innn kl 22. 

Ha en fin helg!

Likes

Comments

Jag och Melker har varit och kollat Storks 3D på bio. Det är mysigt att få egentid med honom nu när hans lillebror kräver mycket uppmärksamhet.

Som vanligt var det tomt i biosalongen. Melker tyckte inte filmen var någon höjdare men popcornen däremot!

  • 2125 readers

Likes

Comments

Klarade att lämna sängen för att springa idag - highfive!

  • 2152 readers

Likes

Comments


Dag två på Gozo (ö som tillhör Malta)
​Så sjukt osmidigt det är att ta sig runt med två små kids. Bilbarnstolen som passar från 13 kg och uppåt ska oftast borras ner i bilen (typ) och är helt omöjlig att flytta när den väl är på plats. Ännu värre blir det att förflytta sig när man befinner sig på en ö där bussar är enda alternativet, och de går lite som dem vill, om de kommer överhuvudtaget. Därav blev det en god dag vid poolen idag. Sedan gick vi en långpromenad till båten som skulle ta oss från Gozo till Malta.

Vi är galet nöjda med helgen, den känns mycket längre när man åker på utflykt. Jag och Börn har hunnit gå genom hela ramsan att vi ska börja träna, äta nyttigt och dricka mindre alkohol. Sedan åkte vi hem till lägenheten och tömde en flaska prosecco. Jag vet inte varför men det är så gott att dricka lite bubblor när det är varmt ute.

​​​​Vi kommer definitivt besöka Gozo snart  igen!

  • 2293 readers

Likes

Comments