Header

Vi hade en riktigt lugn och härlig familjehelg. Vi har hittat en family park med lekplatser för alla åldrar och en stor hundinhägnad - gissa om vi kommer hänga där igen!

Dessvärre är det fortfarande lite för varmt för lekhäng, så efter vi hade besökt parken i lördags åkte vi direkt hem till plastpoolen på terassen.


Jag var också med på Melkers fotbollsträning för första gången den här helgen! Riktigt skön helg. Några vredesutbrott och bustrick från lilla Sturelito var det klart men mest var det härligt att få hänga tillsammans.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 77 readers

Likes

Comments

Fredag jeans och en första tripp till little Sweden.

Little Sweden är en pytteliten butik sprängfylld med svenska godsaker som marabouchoklad, kaviar, saft och KRÄFTOR.

Jag och Björn blev heltokiga och köpte ... en del. Nackdelen är att det är dyrt som sjutton, men vad gör man inte för att ha en kräftskiva!

Det blir jag Björn och Anna (aupairen) som ska kränga kräftor imorgon... Gott!


Ikväll hade vi i vanlig ordning fredagsdisco med JeanBanan och popcorn, sen var hela familjen nerbäddad innn kl 22. 

Ha en fin helg!

Likes

Comments

Jag och Melker har varit och kollat Storks 3D på bio. Det är mysigt att få egentid med honom nu när hans lillebror kräver mycket uppmärksamhet.

Som vanligt var det tomt i biosalongen. Melker tyckte inte filmen var någon höjdare men popcornen däremot!

  • 352 readers

Likes

Comments

Klarade att lämna sängen för att springa idag - highfive!

  • 379 readers

Likes

Comments


Dag två på Gozo (ö som tillhör Malta)
​Så sjukt osmidigt det är att ta sig runt med två små kids. Bilbarnstolen som passar från 13 kg och uppåt ska oftast borras ner i bilen (typ) och är helt omöjlig att flytta när den väl är på plats. Ännu värre blir det att förflytta sig när man befinner sig på en ö där bussar är enda alternativet, och de går lite som dem vill, om de kommer överhuvudtaget. Därav blev det en god dag vid poolen idag. Sedan gick vi en långpromenad till båten som skulle ta oss från Gozo till Malta.

Vi är galet nöjda med helgen, den känns mycket längre när man åker på utflykt. Jag och Börn har hunnit gå genom hela ramsan att vi ska börja träna, äta nyttigt och dricka mindre alkohol. Sedan åkte vi hem till lägenheten och tömde en flaska prosecco. Jag vet inte varför men det är så gott att dricka lite bubblor när det är varmt ute.

​​​​Vi kommer definitivt besöka Gozo snart  igen!

  • 520 readers

Likes

Comments

Vi njuter av Gozo (en ö som tillhör Malta)!

  • Malta
  • 582 readers

Likes

Comments

En hink kaffe och nyhetsmorgon så är jag redo för lördag. Jag är trött efter gårdagen, afterwork efterföljt av en middag på Truffle and truffles med vänner. Supertrevligt, och god mat (när den äntligen kom).

Anna (vår ängel till nanny) passade barnen så jag och Björn kunde följa med på drinkar efter middagen, hemma hos vännerna (freeeeedom) .

Idag ska Melker på fotbollsträning, sen åker vi alla till Gozo! Vi har inte varit där förut så det ska bli spännande.  • 603 readers

Likes

Comments

Den här torsdagen klagar jag inte på, lunch med gulliga kollegor och kvällsmys med Melker.

Slängde precis iväg en Ikea order - tyvärr tar det ett par veckor innan de skeppat sakerna från Sicilien till Malta. Jag beställde tjockare gardiner - måste börja rusta inför vintern som sägs vara fruktansvärt kall - inomhus! Eftersom vi bor i en lägenhet med skjutdörrar kan vi räkna med att det kommer blåsa in.

Förutom tjocka gardiner behöver vi köpa en avfuktare. Men det får bli ett senare projekt, det är fortfarande mellan 25-30 grader utomhus (men mer moln än förut) så jag hinner nog rusta innan vintern kommer :)


  • 668 readers

Likes

Comments

Freeeeeedag!

Melker har gått sin första vecka i maltesisk skola och är inte stormförtjust, dock inte heller förtvivlad så jag tycker absolut det går helt okej. Klart det är läskigt med ny skola, klass och språk, det pratas en hel del maltesiska.

Imorgon ska Melker börja spela fotboll, det kommer han nog tycka bättre om!

Det var konferens med jobbet idag, jag fick utmana mig själv och prata engelska inför 32 personer. Skrämmande (svimfaktor) men också utvecklande! Jag tror det gick helt okej för mig, jag minns förstås knappt vad jag sa.

Efter konferensen drack jag kaffe med några tjejer från jobbet, därefter somnade jag gott medan jag fick nya fransar tills det var dags att gå hem och köra fredagsdisco till JeanBanan.

Nu är klockan över 22.00 och både jag och Björn ska sova.. #pensionärer

  • 953 readers

Likes

Comments

Nu är min lilla Melker på väg hem efter att ha varit i Sverige en heeeel vecka!

...Och imorgon börjar han skolan, jag är nervös!
Skoluniformen, matlådan och skolsaker - allt packat och klart.

Hoppas han tycker om sin fröken och sin klass.

Håll tummarna!

  • 1161 readers

Likes

Comments