Header

Godmorgon!

Idag ska jag och Björn på vårt första maltesiska bröllop! Sisådär 500 personer är standard  här. Jag kan därmed inte säga att jag vill ha ett stort bröllop med 100 gäster, då skrattar malteserna (har hänt)  ;-)

Happy Saturday!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I fredags spenderade familjen fredagsmys på ett folktomt Funland. I lördags åkte vi till Gozo (liten ö som tillhör Malta) över en natt, bodde på ett litet enkelt (med betong på enkelt) rum på Gozo B&B.

Mysigt att komma bort, men jag föredrar hotell så det är lätt att komma till restauranger, lekplatser och pooler.

Idag fick barnen leka vid stranden sen åkte vi hem i tid och städa och dona. När vi var klara unnade jag Björn och Rebecka oss ett glas prosecco och ostbricka i den gassande solen (kl 18.15). Det är galet varmt på ön redan, det kommer bli en stekhet sommar!

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Likes

Comments

Fredagslek  för kidsen och fredagsöl för föräldrarna :-)

Likes

Comments

Jag "vill du äta lunch idag?"

Björn "kan inte vi ska simma in till ett lunchställe nu"

Därefter får jag dessa bilder.. Björn hade minst sagt en bra dag på jobbet!

Imorgon fyller Björn år och jag har köpt present i sista minuten, helt i vanlig ordning. Melker hjälpte mig att slå in presenten i en papperspåse.

Likes

Comments

Jag älskar måndagar! Måndagar är min sovmorgonsdag. Jag tar oftast morgnarna på helgen eftersom jag är 10 gånger mer morgonmänniska än Björn, jag kan tycka det är ganska skönt att sova en stund på dagen istället.

Upp halv 8, litte jobb på det sen var jag och tränade. Jag har tagit upp träningen igen, jag kör två gånger i veckan på Startan Kettlebells Malta. Det är två svenska systrar som äger gymmet och de är super trevliga. Det är förstås HÅRD träning med rep, tyngder, pull-ups, skivstång osv. Men tränar man bara 2 gånger i veckan vill man känna sig helt slut efteråt, och det gör jag verkligen.

Nu är det dags att lägga Melker och väcka Björn som somnade med Sture,

Trevlig kväll,

Likes

Comments

Det har gått en tid sedan jag uppdaterade bloggen. Dagarna bara flyter förbi, vardagarna består mestadels av jobb medan helgerna spenderas på diverse badplatser. Att bada pool kostar skjortan på Malta men det är skönt att slippa sand ibland. Vi testar ofta nya badplatser för lite variation. Vår har dock en favorit strand med kristallklart vatten i Pretty Bay.

I dag kände jag och Björn att vi var trötta på stranden, vi åkte istället till en mindre  pool med en stor lekplats sidan om. Perfekt för att både vårt vattendjur och vår  lilla landkrabba skulle vara nöjda!

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Likes

Comments

Söndagen bjöd på utflykt. Vi testade att ta bussen till Popeye Village men jag hade glömt hur hemskt det är att ta bussen här! Vi satt som packade sillar och alla fick klättra över barnvagnen när dem skulle på och av bussen, det finns nämligen bara en dörr på bussen.

Väl framme hade barnen super skoj :)

Sen blev det taxi hem ;)

Likes

Comments

Vi hade en minst sagt fantastisk semester i Sicilien. Fyra barnfria dagar, bara jag och Björn. :) Romantico!

Likes

Comments

Den 1a Maj fyllde min lilla Sture 2 år. Stures farmor kom från Sverige, vi åkte till stranden och Sture fick självklart massor av presenter, bland annat en ny pool!

Likes

Comments

I fredags bjöd jobbet på tjejkväll tillsammans med personal från NYX. Vi fick tråda ögonbrynen, testa hudtyp, bli sminkade och vi kunde få naglarna fixade - Kul! :)

Likes

Comments