Hej!!
Förlåt för ja inte uppdaterat på ett dag😉
Men det har varit lite hit & dit på senaste tiden och jag har inte orkat eller velat. Faktiskt.

Men jag har funderat på en sak:
EMOJIS
Alltså emojis. Alla vet liksom vad det är. Men såklart om man skulle ta in en nedfrusen man från 1700 talet, och fråga: vilken emoji använder du mest??
Då skulle ha förmodligen inte kunna svara, eftersom han var nedfrusen. Men om han skulle kunna prata så skulle han väl bara se väldigt förvånad ut och svara:
Ööööööö.... Vad snackar du om? Emojis? Vad e det?
Och så hade väl jag svarat:
Små gula huvuden som finns i en mobil. Ja du vet typ iPhone, Samsung, Nokia...
Då skulle han säga:
iPhone?? Samsung?? Små gula huvuden?? I en mobil?? Har du fängslat små gula huvuden i... En mobil människa?!?

Ja. Det skulle inte gå så bra. Men ändå. EMOJIS. Mina 5 mesta använda emojis är:
💎😂❤️🦄💩
Kommentera vad era mest använda emojis!😘💕
Men nåja! Det var väl allt!
Hejdå!🐽⭐️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

HEJ!!!!
Jag har inte uppdaterat på länge här på bloggen så uppdaterar nu!! Däremot vet jag som vanligt inte vad jag ska skriva om! Ni kan väl ge förslag på vad jag ska skriva om i kommentarsfältet!😘

MITT💖

Likes

Comments

HEJ ALLA I VÄRLDEN IDAG SKA VI PRATA OM MATTE! BARA MATTE! MATTE MATTE MATTE!

Nej, jag skämta. Vi ska INTE prata om matte. Om det är något jag har fått nog av i mina 10 år så är det matte.

Men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Jag tänkte bär jag startade bloggen att jag skulle skriva om hästar, eller nåt. Men jag rider två gånger i veckan. Annars händer det inte så mycket bland hästarna. Ibland kanske jag går nån extra kurs, eller tävlar. Så jag tycker just nu att det ända jag skriver om är vad jag har gjort under dagen/veckan. Och det tycker jag själv inte är så roligt att läsa om. Men men. Om jag inte kan skriva om nåt annat så får det bli som det blir.

Märkte nu att detta inlägget blev ganska långt. Men vem bryr sig???
Här kommer iallafall lite bilder på lite vad som helst😄😄😄👇👇👇

Jag som hoppar från ett tak

Stallkatten

Choklad🍫🍫🍫🍫🍫

En Björn från snapchat🐻🐻🐻

Likes

Comments

Jag vet att jag inte har uppdaterat på så länge, men vi har vart i min stuga i en vecka och där har vi inge internet. Och så har jag inte orkat, och jag har inte haft nåt att skriva om. Men jag har vart i Råneå, och träffat en massa hästar😊 de var supergulliga, men en var bäst. Hon heter Pippi💕 Det kommer lite bilder på henne här nere 👇

Det där var Sötisen⭐️

Likes

Comments

Heeeeeej alla små läsare, eller unicorns, som jag säger det 😊🦄 Imorn har jag PRAO!! Lucky. Eller mer glad eller, pirrig, eller nåt. Inte vet ja. Men jag har väl inte så mycket å säga. Ville bara blogga så jag tog upp mobilen och började skriva. Ville få detta inlägget till det längsta hittills. Känner mig inte så trött en. Börjar kl 10 imorn, så jag kan sova till halv nio typ. Alla andra börjar vid åtta eller tidigare. Så jag får sovmorgon! Hejdåååååå!

Likes

Comments

Jag vet att det var länge (jättelänge) sen jag uppdaterade här på bloggen. Men jag har inte orkat. Jag har inte haft lust, och det händer inte så Mycket just nu. Jag ska ha PRAO på tisdag. Taggad på det. Imorn är det en helt vanlig skoldag. Inte lika taggad på det.

Bässa fabbe

Likes

Comments

Godmorgon!
Här kommer lite bilder från igår😊

Fabbis💕💕

Likes

Comments

Nu är jag hemma. Efter flera timmar i stallet, från kl 07:30-15:00 ungefär. Tävlade som ni kanske vet. På Fabbe. Det gick superbra. Vi fick felfritt och rosett!👍👍

Fabbe❤️❤️

Likes

Comments

Nu har jag lov! Jippiiiie! Taggad för tävling imorn, och islandshästridning på måndag. Måste kliva upp kl 6 på morgonen imorn, och bege mig till stallet. Men ville bara säga det!

Likes

Comments

Hej!
Har inte uppdaterat nåt idag så tänkte göra det nu. Har precis kommit hem från stallet. Blev inte världens bästa ridlektion, men ändå bra. Fick en ganska seg ponny. Danne heter han. Han var pigg i hoppningen, men inte lika pigg i galoppfattningarna. De blev alldeles kraschade. Men annars har väl dagen varit bra. På skolan på rasten, blev jag instängd under en bänk, och kom inte ut för en när rasten var slut. Oj,oj... Det kanske låter lite konstigt, men det är sant. Tror jag...⛄️⛄️

Likes

Comments