Som många av er vet, så är mitt mål det här året 2017 att köpa häst. Jag har kollat på så många annonser, hittat några jag verkligen tyckt om. Men i samma sekund som jag mejlar, så är hästen redan såld.
Varje dag minst 3 gånger om dagen kollar jag annonser, ringer mamma om jag hittat någon. Nu kanske jag slipper leta som en desperat galning, för på torsdag så ska vi kolla och prov rida en häst både jag och mamma verkar passa oss.
Jag hoppas nu att ingenting går i min väg, för en egen häst har jag längtat efter i stort sett hela mitt liv. I alla fall ända sen jag började rida, som var för 12 år sedan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Fredags ridpass på Bella igår var intensivt då vi endast var två på träningen. Bella och jag klickar bäst i hoppningen. När det gäller dressyr så blir hon lätt seg och ofokuserad, mitt problem är att jag spänner mig i ena sidan av kroppen när vi rider på en volt. Bella är väldigt känslig för ryttarens vikter, om jag lägger lite mer vikt till vänster så ramlar hon utåt. Man måste trampa ner lika mycket i stigbyglarna annars blir hon obalanserad.
Men på slutet var hon jätte fin, stor skillnad från i början av ridpasset.

Likes

Comments

Studenten närmar sig, 51 dagar kvar nu men om bara 30 dagar ska alla uppgifter vara inlämnade och klara. Såklart så blev jag sjuk i Tisdags när första skoldagen var efter lovet. Var med på en lektion, men mådde så dåligt så var tvungen att gå hem. Mitt mål är att lämna in en uppgift varje dag, vill bara få allt gjort så man kan slippa all stress som är inombords. Har lämnat in en uppgift idag och är snart klar med en redovisning som jag ska ha i morgon, hur det nu ska gå, för tillfället kan jag knappt prata.
Förutom alla uppgifter som ska in så måste jag även hitta en studentklänning. Så om ni vet vart man kan hitta en studentklänning för ett rimligt pris kommentera nedan!

Likes

Comments

I helgen så har jag och min pojkvän varit för första gången på Ystad Saltsjöbad. Vi har haft det jätte mysigt med spa och behandlingar samt god mat som innehöll 3-rätters middag. Jag har nog inte mått så här bra på länge, och detta var precis det jag behövde mitt i all stress med skolan och jobb. Tänkte inte skriva så mycket mer, bilderna säger en del om hur underbart vi haft det.

Likes

Comments

Alla mina tankar idag går till vår fina huvudstad Stockholm. Det som hände igår är svårt att inse, att det faktiskt hänt. Det kunde varit du eller jag.
Jag hoppas att det snart blir fred på denna jord.

Likes

Comments

Jag tror inte en Fredag kan bli bättre! Här nere i Skåne har vi 18 grader sol.
Dagens planer är att fika med min käraste, måste tyvärr prioritera bort honom en del nu när det är mycket plugg i skolan. Men nu är det helg och då ska jag ta vara på tiden med honom. Och om 1 vecka åker vi spa på i Ystad saltsjöbad, lyxigt!

Skriver ett inlägg senare om hur det gick på min första körlektion på körskolan. Värt att berätta om då det var lite svårare än vad jag föreställt mig!

Ha en underbar helg.

Likes

Comments

Kom nyss hem från kvällens hoppträning. Gick jätte bra hade Contesco Z som jag aldrig hoppat, men vi var som gjorda för varandra. En i stallet ramla av hästen så vi fick hjälpa henne till akuten. Och de människor som säger att ridsporten inte är någon sport, jag vill allt se er på hästryggen så får ni veta hur det är. Hästar är stora tunga djur och verkligen inget att leka med, men också underbara djur där man kan åka av hur många gånger som helst, de är fortfarande lika omtyckta.
Imorgon är det hoppträning igen, ser fram emot att hoppa sötnosen Contesco Z på 1.75 cm i mankhöjd, stor men snäll.

Likes

Comments

Det jag längtar mest efter just nu är körkort! Mitt mål är ju att ta det innan jag fyller 19 år, och igår kom jag ett steg närmre mitt mål. Jag skrev in mig på trafikskola, bokade risk ettan och körlektion som jag ska på redan i morgon! Så sjukt nervös så igår kväll var jag och mamma ute och körde mitt i natten haha. Vi ska köra i stan idag också så jag känner mig säker, vilket jag brukar vara, men nervositeten har tagit över lite, hehe.
Några tusen mindre på kontot, men en gladare Isa som snart har körkort!

Likes

Comments

Visste ni att det är våffeldagen idag? Jag firar de flesta temadagar för att göra vardagen lite roligare. Så idag blev det våfflor till frukost. Passade bra då vi inte hade något bröd hemma!
Har ni eller ska ni äta några våfflor idag?

Likes

Comments

Godmorgon!
Kände mig nästan tvingad att skriva ett inlägg när jag såg statistiken imorse. Nej men alltid kul att skriva av sig lite. Idag är jag ledig från skolan. Och så här se dagens planer ut.
Städa här hemma
Övningsköra
Tvätta kläder
Åka till Malmö
Träffa pojkvännen
Mitt rum är kaos just nu och nästan alla kläder ligger i tvättkorgen.
Ni får gärna kommentera vad ni ska hitta på idag!

Likes

Comments