Hoppas ni alla får en bra Fredag! Kunde varit bättre väder, men regnet hör ju nästan till midsommar lika mycket som sillen, potatisen och jordgubbarna gör.
Jag och T var en sväng och kolla på midsommarstång, ett måste för mig för att få in känslan av att det är midsommar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Kom nyss hem har bara bytt om från ridkläder och packat, ska snart åka in till stan för att äta.
Vi kollade idag på en häst vi prov ridit en gång tidigare. Då visste vi inte att hästen som vi egentligen ville köpa inte skulle gå igenom besiktningen. Men nu åkte vi dit igen för att ge denna häst en till chans. Idag gick det bättre än förra gången och vi har även tagit några språng över ett hinder, känns väldigt bra! Det ända är att det kommer ta lång tid innan man kommer ut på tävling då denna hästen är ganska grön. Men om vi vill ha en fin häst, så är detta helt klart ett rätt köp!
Innan vi bestämmer oss ska vi dit minst två gånger nästa vecka. Längtar redan, hästen har potential och är verkligen så himla fin.
Om ni har tips vid hästköp, får ni jätte gärna kommentera, vi behöver all hjälp vi kan få!

Likes

Comments

på individen som kommer uppfylla och bli min livs största dröm.
Vi har kollat på en valack nu ikväll och i morgon ska vi upp tidigt för att åka och titta på ett sto som vi varit hos en gång innan. Hästarna är väldigt lika, men vi får se vilken som är den bästa hopphästen.
Nu ska jag sova, är såååå trött!
Godnatt <3

Likes

Comments

Då var det ny vecka igen, tiden går så fort nu! Känns konstigt att inte ha rutiner där man går upp tidigt för att ta bussen till skolan. Ridlektionerna på Fredagar kommer vara borta för evigt. Det är nu ett nytt kapitel startar i mitt liv. En tid där jag först måste hitta mig själv för att veta vad jag vill i livet.
De ända planera jag har nu är att köpa häst och jobba. Vill även resa utomlands, men jag tror jag gör det till hösten när det är skit väder i Sverige.
Nu är jag hemma igen från Stockholm, haft det riktigt bra!

Likes

Comments

I torsdags tog jag och några vänner flyget till Stockholm för att vara här en weekend. Var länge sen man var i huvudstaden! Grymt fint väder har vi haft, såg att ni i Skåne haft en del regn.
Vi åker hem i morgon kväll, nästa vecka blir det till att leta häst och jobba!
Hoppas nästa vecka blir lite bättre, då jag haft en del otur denna vecka... Hästen vi tänkte köpa skulle besiktas igår, men var halt så vi fick avboka det. Jag trodde min dröm var nära, men så fel man kan ha. Nu är det bara att börja om på ruta ett igen...

Likes

Comments

I morgon är det min tur att köra upp. Vill så himla gärna ha det där körkortet! Vet att det är ganska många procent som inte klarar uppkörningen på första försöket, men jag ber till Gud att jag inte är en av dem. Haft 2 körlektioner idag och har en i morgon kl. 07:00. Sen på eftermiddagen är det dags, håll alla tummar för mig!
Jag är redan nervös, men spy tänker jag inte göra, även om det känns som det...

Likes

Comments

Alarmet ringde kl 04:45 imorse, följde med en kompis som skulle tävla på Grevlunda hos Lisen och Peder Fredricsson.
Stannade kvar och kollade på Volkswagen Grand Prix 1.50 m där man fick se Malin Bayard rida banan och se Peder som tävla. Blir så motiverad när jag ser så duktiga ryttare, hoppas en dag kunna bli lika duktig om inte ännu bättre! 🌟
Solen var framme hela dagen, så bränt sönder ansiktet utan att ha märkt något, haha.
Nu är jag hemma, imorgon ska jag upp tidigt igen, körlektion 07:00!

Malin Bayard

Likes

Comments

Gjorde kunskapsprovet till körkortet igår. Gick skit dåligt rent ut sagt! Var riktigt besviken på mig själv, och är det fortfarande. När jag såg att det stod "icke godkänd" blev jag chockad då jag haft godkänt på alla tester jag gjort hemma. Har känt att jag har haft läget under kontroll, men tydligen inte. Sen stör jag mig så mycket på att dem ska omformulera frågor med konstiga svenska ord som man inte hört tidigare. Ett exempel på ord jag hade i en fråga var vållande... aldrig hört det ordet tidigare! Känns som att dem vill att man ska misslyckas genom att lura en i frågorna.
Jag tyckte att frågorna var enkla när jag satt där, var kanske 5 frågor jag var lite osäker på.
Så ett tips till er som ska ta körkort, läs hela svenska ordlistan så ni kan förstå deras avancerade språk.
På tisdag är det uppkörning, klarar jag inte den då går jorden under... Bye

Likes

Comments

Ligger just nu i sängen och lyssnar på låten vi ska springa ut till på fredag. Kan ni fatta att det bara är 2 dagar kvar nu?! Idag har vi i klassen målat lakan och därefter mötte jag upp en kompis för att göra spray tan. Imorgon har jag mitt teori prov till körkortet, så sjukt nervöööös.... Sen måste jag och mamma även stor handla. Och just det ska dessutom ha hoppträning på morgonen, ska hoppa min favorit.
Funderar på att filma så mycket jag bara kan på min student för att sen ladda upp på youtube. Kan vara kul att se, eller vad tycker ni?
Vi får se hur det blir, nu måste jag öva inför teori provet imorgon.
Puss!

Likes

Comments