Blev en räksallad till lunch idag, bättre än pizza om ni frågar mig. Lite senare har skolan öppet hus och eftersom jag är ambassadör så kommer jag hem kl. 21:00 ikväll. Skolan bjuder på pizza som lön, haha inte min fave som ni läste ovan, men ändå helt okej!
Så nu blir det till att sitta och kolla serien SKAM i 3 timmar. Tyckte inte den verka alls bra när jag såg första avsnittet, men nu är jag fast.

Likes

Comments

Jag som har haft så mycket otur på senaste borde nog stanna hemma idag, men det är inte riktigt så verkligheten fungerar, Dagens planer är att åka till stallet för att rida Bella. Förra veckan var det minusgrader och Bella var ovanligt pigg och ofokuserad, får se hur hon är idag.

Idag ska även julen dansas ut, kändes som igår man pyntade granen, hoppas tiden fortsätter gå lika snabbt så man kan ta studenten redan i morgon!

Likes

Comments

Mamma och jag sitter vid datorn när vi hör en stor smäll men reagerar inte förens det kommer massa brandbilar och poliser.
Vi går ut för att ta reda på vad som har hänt och får reda på att en "bomb" har smält av i en tattuering studio några meter från vårt hus.
Så sjukt skrämmande!

Likes

Comments

Om det är något jag avskyr när jag går i affärer så är det dåligt bemötande av personalen.
Igår var jag på Hööks inne i Malmö, för det första så är personalen helt ointresserad av att man ens kommer in i affären. Jag fick säga hej, och till svar får man ett hej med ett otrevligt ansiktsuttryck.
Jag gick runt inne i affären länge och personalen frågade aldrig om jag behövde hjälp, sjukt dålig service.
När jag sedan ska betala så pratar hon i kassan inte med mig när jag pratar med henne, utan ignorerar en helt.
Hon vill knappt ge mig en kasse och säger inte ens hejdå.
Asså vad fan är det för bemötande! Man skulle ju kunna tro att hon hade en dålig dag, men det roliga är att hon alltid är så otrevlig när man är där.
Hon förstörde mitt humör något enormt!

Likes

Comments

Vakna nyss av att mobilen ringde, svarade och efter några minuters tystnad säger en till gjord röst "goodbye". Sjukt skrämmande då numret var okänt också, är det meningen att någon ska komma och döda mig nu eller?

Likes

Comments

Älskar min nya "pälsjacka" som värmer bra även på vintern! Fått många roliga kommentarer, man syns verkligen när man har den. Man sticker ut från folkmängden, men det har ändå blivit ganska vanligt nu med liknande jackor som den jag har.
Körde på svarta byxor och bruna stövlar till!

Likes

Comments

Igår var jag och Min boy på bio och såg andra filmen av 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann.
Tyckte den var helt okej, jag tyckte tvåan var lite bättre än första.
När vi sedan skulle ta bilen hem till mig så händer det som bara inte får hända, haha! Batteriet till bilnyckeln var slut så där stod vi i -10 grader i ca. 1 timme. När vi sedan gick och köpte batterier så funkade inte det heller så det slutade med att vi fick bli hämtade.
Dagen igår var inte så lyckad, men det kommer bättre dagar!

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från vårdcentralen och läkaren konstaterade att jag har navelbråck. Detta innebär att jag ska bli nedsövd och opereras, vet inte när men så snart som möjligt.
Jag hoppas att jag kan fortsätta min vardag som vanligt efter operationen, klarar mig inte utan hästarna!

Likes

Comments

Lite dålig update, jag vet, men finns inte så mycket tid de dagar jag jobbar.
I morgon börjar dagen med ett besök hos vårdcentralen och sen blir det tid till bloggen OM, dem inte skickar vidare mig till sjukhuset.
Fick denna vackra gigantiska kopp av mamma i julklapp, älskar den!

Likes

Comments