Hahah kanske inte borde ha blogg eftersom jag aldrig uppdaterar men men... Efter att jag hade varit i skolan idag cyklade jag ner på stan och klippte mig, fick även med mig shampot och balsamet som är på ena bilden, och självklart är det även en matbild, den är från i helgen när jag var i Gävle och shoppade och hade det myys med mamma.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Oj, jag suger på att uppdatera. Men iaf igår var det Valborg. Jag träffade Sara en snabbis på kvällen och sedan kom min tjejkompis Ida. Vi cyklade ner på stan och köpte lite gott, sedan hängde vi bara lite på stan och sen var vi hemma resten av kvällen. Vi la oss vid 2 och vaknade runt 11. Ida tog hojen upp till Ica och köpte lite goda frallor, frukt och så, och jag som är så lat stannade hemma hahahah. Så nu ska vi bara chilla, vi blev supermätta på frullen. Sen ska vi ut och springa och ha det mys. Ha det bra, hörs

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle prova att blogga lite, tycker själv att det kul att läsa andras bloggar. Jag tänkte skriva lite om vad jag gör, recept, träning och sånt. Jag går i åttan, är 14 år och heter Isa.

Vid tolv åkte jag och mamma ner på stan och kikade lite i butiker, jag köpte sånahär tunna strumpbyxor och underkläder. Sedan käkade vi lunch, jag tog en focaccia macka med kyckling och Sweet chili sås och en supergod kladdkaka, såå mysigt. Till middag blir det hamburgare och strips, det är ju helg😆 haha kommer någon ens läsa detta? Aja det spelar ingen roll men kul är det iaf. Ha en mysig lördagskväll!

Likes

Comments