​Första helgen under påsklovet for jag till Hemavan. Både jag Sanna och Emma for samtidigt till Hemavan utan att vi planerat det. Dom for med deras familjer och jag for med min, vi planerade in en dag då vi alla plus Tim for upp på fjället med skotrarna, SUUUUUUPER mysigt!!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min Bucketlist för 2017:

1. Jag vill klara en chin up.

2. Jag vill skaffa ett extrajobb som jag kan jobba på helger och kvällar med.

3. Jag ska ha en vegetarisk vecka. (den har jag redan klarat)

4. Jag ska ha en sockerfri månad.

5. Ha en photoshoot

6. Jag vill lära mig gå på händer.

7. Jag ska gå hem från skolan två gång. (Ungefär en mil, i vanliga fall åker jag buss)

8. Jag ska ta en snygg yoga-inspo bild. (något sånt)

9. Träffa nytt folk

10. Åka på en road trip

11. Testa något nytt

12. Bli BRUN!!!!!

13. Starta ett företag

Likes

Comments

​Var under sportlovet i Hemavan och träffade lite släkt och var ut på lite skoterturer, absolut bland det bästa jag vet!!!!

Likes

Comments

Hej på er! Det var et tag sen hehe. Det har hänt en del del sen jag skrev sist, de var till och med innan Jul så ja, det var ett tag sen, som sagt har det hänt en hel del men tänker inte börja rabbla upp allt jag gjort så du får checka in ett gäng med bilder! Hope you like them!!

Likes

Comments

Jet vet! Varit usel på att uppdatera, finns egentligen ingen bortförklaring till att jag inte hunnit för de tar typ 5 min att göra ett blogginlägg beroende på hur mkt jag skriver om och hur mkt jag gjort. Men de jag kan säga är att jag haft mycket i skolan, och jag vet att jag inte har så mycket att jag inte hunnit göra ett blogginlägg spm tar några minuter men de är för att så fort jag fått lite ledig tid från skolarbetet så har jag chillat framför youtube eller serie heheh, asså de är sååå mysigt, särskilt nu när de är mörkt, älskar!!!!<3333

I Söndags så var de iallafall första advent och då gjorde jag och mamma 6 olika sorters fika som vi sedan fikade med familjen, så sjukt mysigt nu när julen närmar sig! Dock så får jag lite stress över att de inte alls är länge kvar till jul och jag inte hunnit med att köpa alla julklappar, har inte ens några idér om vad jag ska köpa till alla, får paniiiik!!!

Istället för att jag ska skriv allt jag gjort sedan senaste inlägget så får ni lite bilder:) Hope you like it!

Fått träffa en underbar liten kille som heter tim för första gången<3

Jag och min lilla hund Signe har matchande kläder<3

Hoppas ni mår bra och ni är taggade in för jul för de är jag! puss på er<3

Likes

Comments

Idag var jag hemma från skolan för att jag hade feber, kände redan igår att jag började bli förkyld för jag hade så förbannat ont i halsen, vill inte svälja för de gjorde så ont. Så idag har jag inte gjort mycket alls, sett serie och kollat på Youtube, vet inte riktigt hur de bli imorgon, får se hur jag känner på morgonen, men de känns dock bättre att vara hemma en extra dag så jag får vila upp mig helt istället för att fara till skolan halv frisk och sen bara bli värre igen. Hoppas på att jag blir bättre till imorgon så jag inte missar så mycket i skolan. Puss på er<33

Likes

Comments