Förra torsdagen drog vi en sväng till Åre med skolan och klassen! Det var riktigt kul o påvägen upp - även fast klockan var 6.30, hade vi "Russebuss" upp då några ekonomiare hade högtalare med sig! Vi körde gamla, men även nya klassiker o bussen sjöng med. Däremot var alla trötta när vi väl kom fram men med frisk luft och solsken tog vi vara på skiddagen med gulasch o våfflor till lunch! Mmm!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej o god eftermiddag!

Idag är det lördag och nu sitter jag i min soffa för jag har precis tittat på 2 avsnitt av Vamper Diaries (älskar!!). Btw, är det bara jag som inte gillar (spoliera alert) att Elena ska återupplivas? Förstås att säsongerna fortsätter är ju älskvärt men jag tycker att de är är bra utan henne... hehe, vad elak jag känner mig nu, men jag har alltid haft något emot henne. Kanske för att jag vill ha Damond by my self? Haha nejdå, men det blir sir säkert bra!

Förra veckan fick jag hem ett brev från EF språkresor och jag fick bekräftat att jag ska få åka 3 veckor till England i sommar, guud så kul det ska bli! Jag är så taggad på att utveckla min engelska, träffa o lära känna människor från hela världen o bara ha det allmänt kul där borta. Bland annat ska jag även till Spanien men min bästis Paula i sommar eftersom att hennes familj precis köpt en lägenhet i Sankt Sebastian... gud kan inte sluta längta till sommaren nu!

Nu har det gått ungefär en månad av 2017, det känns fortfarande ovant att tänka att det är år 2017! Liksom vi 00 kommer fylla 17 år och det är bara 1 år ifrån 18?! Gud tiden går så fort, men det här året ska bli det bästa. Just därför har jag skrivit upp lite "to-do things" som ska göra det här året bra:

- Ta tag i mitt rum och inreda det med tavlor, doftljus, mysiga ljusslingor, en spegel, blommor (t.ex vita tulpaner eller en murgröna) osv.

- Laga mat, drinkar och ta intiativ vid småmåltider. Jag lagar nästan aldrig mat och har inte haft något intresse av det tidigare men det finns några tjejer i min klass som visar vad de lagar, allt från tårtor till lyxiga pastarätter och jag måste ju säga att jag fått upp lite sug att prova! Sen är det ju roligare när man kommer hem från skolan att göra en god, fräsch smoothie istället för en tråkig skål med fil. Man kan ju fylla den med goda flingor osv isåfall!

- Göra saker man älskar och vara med personer man mår bra av att vara med. Till exempel vill börja dansa feminine vibe, jazz och modernt igen eftersom att jag mår så oerhört bra efteråt!

- Fortsätta satsa på skolan för sin egna skull och för att man ska få så mycket möjligheter i framtiden som möjligt, och inte någon annans!

- Våga utmana sina rädslor och utmana sin comfort zoon. Man utvecklas faktiskt av att sätta sig i situationer som inte alltid är så bekväma, fast förstås till vissa gränser!

- Våga ta första steget och inte själv vänta på att andra tar intiativ.

- Lyssna på mer roddar och på nyheterna!

- Sova utomhus, på balkongen, på studsmattan osv.Jag gjorde faktiskt det förra sommaren tillsammans med min kompis men också ensam för det var så sjukt mysigt!

- Gå på festivaler och konserter!

- Inte vara stressad utan njuta av varje stund.

- Inte hålla på med mobilen! Min engelskalärare berättade för oss att efter två år för man lägre IQ om man håller på med mobilen eftersom att koncentrationen "rubbas". Hehe... jag är nog redan ganska körd men man kan alltid ändra på det, och tänk all den tid som man håller på med mobilen som man kan ta till vara på.

- Titta på meteor show i sommar!

- Festa o träffa nya människor!

- Ta inte alltid och saker och ting så allvarligt utan relax o lev! Framför allt nu när jag går natur så är det viktigt att jag tar till vara på tiden då jag inte måste plugga :)Gud vad långt det blev, haha, men vi hörs tills senare!

Likes

Comments

Hej och välkomna till mitt första blogginlägg här på Nouw, faktiskt mitt alldeles första eftersom att jag inte har haft någon blogg tidigare! Jag heter Isa och är en tjej på 16 y/o från huvudstaden som för det mesta spenderar sina dagar- som många andra 16-åringar, i skolan, med sina vänner och sina fritidsaktiviteter på eftermiddagarna.

Jag går på en av Stockholms innestadsgymnasium där jag går ett naturnatur program med "en särskild variant av musik" (mycket bättre än natur natur kan jag säga ;)) och för ca en vecka sen påbörjade jag min andra termin i första ring, vilket jag har taggad upp mig rejält inför eftersom att det är rätt så tufft- men kul förstås! Det är en hel del läxor men jag tack vare att jag dansar balett 4 dagar i veckan samt feminine vibe & jazz, är med mina vänner o försöker ta till vara av varje ledig stund så flyter det på!

Varför jag bestämde mig denna lördagmorgon när jag vakande för att skaffa en blogg är för att det är så intressant o inspirerande att läsa andras och att man får ta del av andras erfarenheter! Vad är inte bättre då än att man själv kan få motivera & inspirerats andra? Sen att det är det förstås fett kul att skriva, fotografera & berätta om sin vardag!

Så yes, tror jag uppdaterar snart igen så puss tills vidare!

Likes

Comments