Äntligen har jag hittat någon att springa med! Emilia och jag ska träna järnet nu inför skidresan i februari. Vi ska vara fit to fight! :D


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det var verkligen en perfekt storm igår! Det blåste mysigt, men inga träd trillade. Strömmen gick, men den kom tillbaka innan vi vaknade!
Idag kunde man knappast tro att det var storm igår! Solen sken nyss och det var perfekt springväder, som jag och emi utnyttjade.
Vi möttes på klinten och sprang en runda där, och emi behövde inte ens stanna en enda gång! så duktig♥
Nu drar det av mot stallet och lite mys och ridning.


  • 81 Readers

Likes

Comments

Nu är huset mörkt, väldigt mörkt.
Strömmen gick för ca 10 minuter sen, vilket är himla mysigt även om min planering var lika med noll. Har varken laddat telefonen, gått på toa eller duschat så jag hoppas att det kommer tillbaka imorgon!
Blåser gör det så att det knakar i huset, hoppas det står kvar imorgon! Jag bor ju själv ute på "vinden" så de första stormarna var det lite läskigt, tror faktiskt att jag sov där nere då, men nu är det sjukt mysigt att höra hur det blåser.

Ska mysa ner mig med ficklampa, ljus och allegiant eller bara lyssna på stormen tillsammans med pussel♥

Likes

Comments

Snart är den här! Stormen!

Haha jag älskar verkligen när det stormar, så sjukt mysigt Alla kurar ihop sig under filtar och spelar spel (eftersom strömmen har gått)

Dock kan vi som bor i skogen varken spola, dricka ur kranen eller ha något internet :( Det är beräknat att komma nu ikväll och inatt så hästarna ska gå in tidigare så att de inte blåser iväg. Har dock dåligt samvete för hon har inte fått gå sen i tisdags för att banan har varit blöt och nu idag kommer det blåsa för mycket :( Kanske hinner jag idag innan stormen drar in.. Om det har lugnat sig imorgon  kanske jag tar en lugn tur ut (om det inte blåser förstås) 

Det var ett tag sen hon var ute nu, om man inte räknar med skritturerna i beckmörker till ridhuset, vädret och tiden har verkligen inte varit på min sida de två senaste veckorna :( Brukar annars rida ut ca en gång i veckan nu när vädret är kasst.

Får se om internet försvinner och i så fall blir det nog inte uppdatering mer idag annars kommer det nog ett till inlägg lite senare ikväll.


Likes

Comments

Orkar inte skriva något för klockan är mycket och tiden springer iväg.. sorry


Likes

Comments

Idag var det hoppträning igen och det gick prima! :D
Har i stort sett bara arbetat med att få henne mjuk de senaste dagarna och igår tömkörde jag vilken gav en mjuk och fin häst idag :)
Redan när vi skrittade ner märkte jag hur enkelt hon flyttade sig för min skänkel och böjde sig fint.
Idag har även jag tagit ett stort steg fram. Har sjukt lätt för att titta ner, troligtvis för att se vilken galopp jag är i, men idag tittade jag nästan aldrig ner för jag känner vilken galopp hon är i. Har mest blivit en dålig ovana!
Idag hittade jag även balansen riktigt bra över hindret så jag kunde följa med henne helt, ibland hoppar hon av för tidigt och då måste jag vara med och vara mjuk.
Nu taggar vi för uteritt i mörkret imorgon och laddar ficklampan :)

Likes

Comments

En sak jag har tänkt på länge nu, och som faktiskt stör mig är varför inte alla  får vara onöjda. Först och främst vill jag bara säga att ni inte ska misstolka detta inlägg och tro att jag skryter eller något men det vill jag verkligen inte.

För ett tag sen slutade jag att säga hur det gick på mina prov, även till mina närmsta vänner för att folk hela tiden sa att jag skröt, att jag skulle sluta skryta osv. Jag skämdes nästan över att det gick så bra i skolan för mig. Jag kunde aldrig säga att jag inte var nöjd med hur det hade gått eftersom dem i min egen ålder säger att jag måste vara nöjd och att det gick jättebra för mig.

Men om man har lätt för skolan så sätter man  ju målen därifrån och om det då går sämre än man hoppats blir man såklart besviken. Om jag brukar få t.ex 38 poäng av 40, såklart att jag blir besviken om jag bara får 33, men nej det fick jag inte för att då är jag oförskämd. 

Alltid när jag skulle berätta hur det hade gått på ett prov så sa dem nä men sluta skryt och a-barn. Innan svarade jag sluta och nej lägg av, men nu säger jag tack och ler. Det är ju inget att skämmas över, jag ska ju vara stolt! Jag tar det som en komplimang även om det kanske inte var menat som det, för att det går bra i skolan är ju inget man ska skämmas över!

Så vill bara säga att ni ska vara stolta över er själva och inte bry sig över vad andra tycker! För så länge ni är nöjda så är allt bara prima, och är ni inte nöjda så tveka inte för att fråga efter hjälp och kämpa!

Likes

Comments

Idag ska vi till Mörrum för att gå på min systerdotters dop. Det är så mysigt att vara moster ♥
Det är lilla Felicia som ska döpas i samma kyrka som Liam döptes (hennes storebror) jag jag hoppas på att det blir lika trevligt som förra gången!
Förra gången skulle mamma fixa efterrätt men idag är det bara dricka som vi ska fixa.

Har plattar håret och sminkat mig, men fick dock sminka mig två gånger eftersom min eyeliner tog slut efter ena ögat, lite smått irriterande!
Var bara att ta bort och börja om utan eyeliner.
När vi var klara packade vi in allt i bilen och satte oss för att åka, gissa vad? Batteriet var slut så bilen var helt död -.-
Det var bara slänga ur allt och in med det i andra bilen och sen tuffa iväg!
Förhoppningsvis är inget glömt och kameran laddad! Kommer uppdatering ikväll med bilder från idag.

Likes

Comments

Shit vilken dålig uppdatering det har varit idag. Har gjort typ ingenting vilket inte skulle varit så kul att läsa om.
Jag gick upp 20 i sju för att släppa ut hästarna, fixa boxen och rida. Hon var riktigt duktig i galoppen och tänkte helt rätt men hon har blivit lite stel i sidan så det är mycket sidvärtes förflyttningar som står på schemat nästa vecka.
Sen när jag kom hem har jag typ bara kollat på orange is the new black ända till vi skulle ta in hästarna igen.
Elva hästar ska in, fodras och hela stallet ska sopas vilket tar lite tid men hemma väntade nygrillat kött och pommes♥ Pappa är världens bästa!
Nu ska jag bara ta en snabbdusch innan jag kryper ner i soffan för att kolla på film med familjen♥

Likes

Comments

Ja som rubriken lyder så ligger 15 cm av mitt hår troligtvis o en soptunna någonstans, och jag ångrar verkligen inte det en enda sekund! Det är så sjukt skönt att bli av med lite hår och äntligen kunna göra något med det. Innan var det typ bara långt hår som hängde där, ja ni ser säkert skillnaden.

Efter frissan stack jag direkt till Emilia för att ut att springa en runda med henne och vicky, så sjukt härligt!
Ska försöka att få dem att springa hela vägen för det blir några stopp på vägen, men kondisen är påväg upp :D
Förhoppningsvis ska vi kunna springa några veckor till innan vädret sätter stopp.
Likes

Comments