Hejsan kära läsare som typ inte ens finns... jag är tillbaka med ett nytt blogginlägg! Denna vecka har skolan börjat på riktigt. Det kändes som att allt kom på en gång. Ibland önskar jag att jag gick på en skola som inte ger läxor men så ångrar jag mig snabbt för att jag vet att jag antagligen skulle behövt sluta senare vilket jag inte heller skulle varit så taggad på. Jag beställde föresten en väska för någon vecka sedan (se bild nedan) och jag har nu fått hem den och jag äälskar den 😝. Den är av fejk skinn helt svart och rätt sp stor vilket gör att jag får plats med rätt mycket böcker m.m. Jag köpte den på Zalando för 329 vilket var ett väldigt bra pris enligt mig sen sp har jag ju inte haft den så länge så vem vet, den kanske får sönder om en vecka men jag tror nog inte det. Den känns liksom bra. Jag har även varit i stan och skulle egentligen köpa ett par jeans men jag hittade inte dom jag ville ha så istället köpte jag lite block och överstrykningspennor (har aldrig insett hur långt det ordet är). Vad mer har hänt då?
-juste! Alla i årskurs 9 och 8 åkte till någon park och kollade på någon dans som btw inte alls var så rolig att kolla på utan mest jobbig då basen var hemsk. Trodde ärlig talar att jag skulle få någon hörselskada när jag satt där men hursomhelst, på vägen dit så gick vi förbi restaurangen där min mamma och pappa träffats och ni kanske undrar varför det är så speciellt och jag förstår. Jag har inte prata så mycket om min familj men grejen är den att min pappa är död. Han dog för bara 2 år sedan vilket gör att det fortfarande är ett ganska känsligt ämne. Jag vet inte riktigt vart jag ville komma med detta men nu fick ni iallafall en till fakta om mig och om ni kanske skulle vilja höra mer om hur jag kände osv. Så får ni gärna kommentera det så kanske jag kan skriva ett inlägg med temat döden. Det lät jätte hemskt men död är hemskt och jag tycker att det är viktigt att man tar upp det för man är liksom inte ensam även fast det känns som det. Okej, detta inlägg var inte menat att bli så deppigt men ibland får det bli så. Men jag hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll så hörs vi snart.

HEJDÅ💕💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag kom hem för typ 2 timmar sedan efter att ha seglat med klassen hela helgen. Inte så roligt och som den mobilberoende människan jag är blev jag inte så glad när dom sa att dom skulle ta in mobilerna under dagarna. Dessutom så fanns det ingen el eller riktig toalett eller någon dusch. Vi var dessutom indelade i grupper och enligt mig så fick min grupp typ dom jobbigaste uppgifterna som att typ städa uppe på däck och diska typ det jobbigaste men vi behövde inte städa "toaletterna" vilket jag egentligen borde jubla över men som den bortskämda snorungen jag är så tänker jag ändå gnälla. Detta kanske inte var den roligaste jag varit med om.
Denna vecka har jag även börjat skolan...sommarlovet är slut...nästa lov är höstlov...vilket är i oktober. Vi började i onsdags så jag har varit i skolan i 3 dagar och jag har redan skolkan från en lektion, det var dock inte med flit men det vet ju inte läraren så frågan är om min lärare någonsin kommer att förlåta mig. Men jag känner så mycket press och stress. Den enda lärarna pratar om är typ gymnasium då jag faktist ska välja gymnasium nu till vårterminen. Men det finns så många skolor och program vilket gör att jag blir trött bara av att tänka på det. Vad ska jag göra för att inte känna mig lika stressad? Folk säger alltid att "gymnasium är inte alltid det viktigaste" men det är ju fortfarande viktigt och sedan säger folk även "betygen är inte så viktiga fokusera mer på att ha kul" och "ingen kommer att vara intresserade av dina betyg från grundskolan" men gymnasierna går ju efter slutbetygen vilket faktist avgöra min framtid...typ. Aja nu ska jag sluta klaga tänka positivt och säga hejdå.

HEJDÅ💕💕

Likes

Comments

Hej! Förlåt för att jag inte bloggat på ett tag och jag har egentligen inte något att skylla på men jag gör det ändå...sommarlovet, det gör så att jag knappt har koll på vilken dag det är sedan kan det även bero på att jag är lite lat. Men vad har jag gjort den senaste månaden då? Helt ärligt, inte så mycket. Har varit med vänner, varit i Skåne och fyllt min garderob. Jag har bl.a. Köpt ett par Yogapants som jag väldigt länge sagd åt mig själv att inte köpa för att jag inte vill vara som alla andra utan vara lite "speciell". Jag kan ju bara säga att Yogapants är det bästa som någonsin hänt mig. Jag har även den senaste månaden lärt mig att om någon skulle försöka kidnappa mig så skulle jag nog antagligen inte göra så mycket motstånd utan bara stå där helt stilla och skaka nått så fruktansvärt. Hur vet jag det då? Jo det ska jag bäretta. För någon vecka sedan så var det en man på kanske 50 år som stoppade mig när jag var ute på en promenad (själv) jag trodde först att han ville fråga om vägen men icke. Han började prata om hur vacker jag var och det säkert fanns massor med killar som "kastade sig över mig" och jag bara stod där. Varför stannande jag ens, varför stod jag bara där. Men jag var hursomhelst livrädd. Sedan har jag en fråga, vad tycker ni om att vara själva? För jag själv älskar mitt eget sällskap när jag är hemma men när jag kommer ut i allmänheten så blir jag mest nervös. Jag skulle till kicks en dag dör att jag behövde en ny concealer för att min gamla nästan var slut så jag tänkte varför inte åka dit själv. Jag gjorde det men jag blev så nervös. Jag kunde knappt andas för att jag tänkte att jag andades för högt vilket gjorde att jag försökte andas tystare. Sedan tappade jag saker hela tiden för att jag skakade så mycket. Är det normalt? Brukar du också bli nervös när du ska någonstans själv? Jag vet inte om det jag något med min blyghet att göra eller om jag faktist har någon form av socialfobi. För jag har även svårt att prata i telefon. Jag kan tex. inte ringa till tandläkaren det låter jag alltid mamma göra och jag ringde för första gången till frisören själv för bara någon månad sedan. Det är verkligen ett handikapp. Att inte kunna ringa samtal eller gå någonstans själv för att man är så blyg och om det är någon som känner ingen sig så får ni gärna kommentera💕 Föresten, bilderna är från Skåne! Fina va?😉

Hejdå❤️❤️

Likes

Comments

Hejsan, jag hopps att ni har haft en bra vecka! Min vecka har faktiskt inte varit så jätte intressant. Jag har dock fått rätt så mycket gjort. Jag har tex rensat ur in garderob vilket inte var det roligaste men det var bra att jag fick det gjort för att nu så får jag plats med allt men det känns dock som att jag knappt har några kläder kvar men det ger mig bara en anledning till att faktiskt köpa lite nytt. Så om du är som jag som inte rensat garderoben på jätte länge så gör det nu, bara gör det, tänk inte för mycket på det för att då kommer du aldrig få det gjort. För att jag kan lova dig att det kommer vara värt det sen i slutändan. tänk bara känslan av att vakna på morgonen och veta vart allt finns och vad som finns. En till sak jag gjort denna vecka det är att träna. Asså jag är så stolt över mig själv. Jag har liksom tränat nästan varje dag! Jag vet jag förtjänar typ en applåd eller kanske till och med ett pris...eller kanske inte, men jag är ändå så stolt över mig själv. Nu låter det som att jag aldrig brukar träna men det brukar jag faktiskt, jag brukar bara inte träna så mycket som jag fakist gjort denna vecka. Okej över till något annat. Jag tänkte prata om den populär drycken Nocco. Jag har smakat dom tre olika smakerna Caribbean, Tropical och Cassis och hata mig inte föralltid nu men jag tycker själv inte att dom är så goda. min lillasyster älskar dom och har nu under hela veckan letat efter Nocco-glassen i varje affär vi har varit i och jag bara undrar vad tycker ni om Nocco? Är det gott eller äckligt? vilken är er favoritsmak? tycker ni att det är någon smak som jag inte redan provat som jag borde testa? Kommentera så skulle jag bli jätte glad! Jag träffade förresten William Spetz häromdagen i mataffären. Jag som är rätt blyg blev så nervös och det första jag sa var "får jag ta en bild?"... seriöst. Du kunde väll i alla fall sagt hej. Ibland blir jag så irriterad på mig själv. Aja detta var min vecka det hände liksom inte så himla mycket mer än så. Men jag vill bara varna er att det kanske inte kommer något inlägg på söndag den kanske kommer några dagar tidigare eller senare för att jag kommer vara i Skåne och jag är inte helt säker på att det ens finns någon teckning där.

HEJDÅ!

Likes

Comments

Välkommen till min blogg! Detta är mitt första inlägg så därför hade jag tänkt att introducera mig själv och min blogg sedan så ska jag skriva om min vecka på söndag istället. Jag heter Isabelle, är 15 år och bor i Stockholm. Jag älskar att var med kompisar, sjunga, dansa, läsa och skriva och det är väll pga. mitt skrivintresse som jag faktiskt väljer att starta en blogg. Jag bestämde mig igår kväll för att det var dags att skapa en blogg. Jag vet inte om det är för att bloggandet börjar bli populärt igen eller om det bara är för att jag är i den åldern men många av mina vänner har hursomhelst precis starta blogg och jag kände bara att jag också ville det och nu sitter jag här nästan ett dygn efter och skriver mitt första blogginlägg. Jag tänkte försöka blogga på söndagar klockan 18.00 då jag känner att jag skulle få slut på saker att skriva om ifall jag skulle skriva ett blogginlägg varje dag så jag hoppas att ni följer med mig på "min resa genom livet" och tack för att du tog dig tiden att läsa detta rätt så tråkiga blogginlägg men det kommer som sagd ett nytt kanske lite mer intressantare blogginlägg på söndag så jag hoppas att vi ses då.

HEJDÅ <3

Likes

Comments