Hej alla!
Idag lördag så vaknade jag kl 9 och kollade på mobilen ett tag för att då vaknar jag lättare, eller är det bara jag? I förmiddagen hade jag bara myskläder och rensade mitt rum, så skönt att bli av med mycket skräp! Sen så åkte jag med Viktoria (min låtsasmamma) till mamma och sedan åkte jag på och tränade dom som är 6 år. Sedan åkte jag på egen träning och det var riktigt skönt.

Idag så fick jag också mina svarta Johnny Bulls av mamma, sååå glad! Är jättenöjd men kan inte visa skorna nu för jag ska sova nu så lägger ut bilder imorgon på outfiten. Outfiten idag var bara myskläder från RL och sen träningskläder. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla!
Förlåt att jag inte bloggade igår men det var för att jag var med mina kompisar och jag tänkte helt enkelt inte på det.

I fredags så var jag hos tandläkaren på morgonen vilket gick bra, i mars så ska jag veta om jag ska få tandställning eller inte! Men efter skolan så var jag med Sofia, Clara och Stella och vi gick på en fest på kvällen. Dagen efter alltså idag på lördag så spelade jag en fotbollscup i Rimbo med damlaget, jättekul!

Outfiten på discot var en vit croptop från new yorker och ett par jeans från Levis. Idag så har vi gäster på middag så jag har på mig en rosa gant skjorta och ett par marinblåa jeans. Kram <33

Likes

Comments

Hej!
Idag så började vi 10:45 vilket var jätteskönt men det var för att våran idrott blev inställd.

Skoldagen var faktiskt inte så himla tråkig, vi hade elevens val i 30 min och sen teknik i 2,5h... Men tekniken var faktiskt ganska rolig, för att vi fick använda laser! Men efter skolan så var jag med Sofia och Stella i Täby Centrum och vi handlade och åt. Jag köpte inget speciellt bara mat haha.

Min outfit idag var en rosa tröja från burberry som jag fick av Josephine, så fin!! Till det hade jag marinblå Hollister jeans igen.

Snart ska jag gå och lägga mig så vi hörs imorgon, kram!

Likes

Comments

Idag så har inte den bästa dagen varit, idag så var lektionerna ganska roliga. Men efter skolan så åkte jag hem till Josephine. Vi gjorde inget speciellt men vi hade jättekul! Men jag fick också tre tröjor av Josephine vilket var jättesnällt! En rosa RL skjorta, en rosa burberry tröja & en rosa kabelstickad tröja från RL, såå fina!!

Sedan när jag skulle åka hem så inser jag på bussen att jag har glömt mina nycklar hemma och ingen är hemma! Men min kusin bor jättenära mig och dom har en extra nyckel så dom kom med nyckeln så nu så sitter jag jag o soffan och kollar Netflix medans jag äter lite rester från igår.

Dagens outfit var en rosa tröja ifrån Levis som du hittar på bilden längre ner och till det hade jag ett par marinblå hollister jeans.

Kram! <3

Likes

Comments

Hej! Nu blir det två inlägg på samma dag men aja.
Idag så är det tisdag och dig hade vi bara två lektioner i skolan, SO och svenska men lektionerna är 3h långa så det var som en vanlig skoldag.

När jag kom hem så har jag varit ute med Soda & Pepper (två av mina hundar) och sen så har vi bara legat i soffan och kollat på Netflix för att idag har jag inga träningar.

Min outfit idag var att jag hade en vanlig svart off schoulder tröja som jag faktikst inte vet vart den kommer ifrån, men till den tröjan hade jag ett par gråa Hollister jeans till det.

Likes

Comments

​Hej allihopa!

Jag heter Isa och jag är 13 år och bor i Stockholm. Jag går på fotboll och är med kompisar på fritiden. Jag kommer att blogga om mitt liv, outfits osv. Hoppas att ni kommer att vilja följa mitt liv på min blogg.

Ni kan följa mig på instagram där heter jag @ isaramstrom. Kram! <3

Likes

Comments