Bästa Oasis Åhlens city gänget. Ni är guldvärda Elinor och Jenny, golden worth you are !! Saknar våra knasiga arbetspass tillsammans och längtar tills vi ses igeeeen!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej. Tänkte ge ett försök till att börja blogga igen. Det är så sjukt kul att se tillbaka på livet flera år tillbaka, så nu kör vi :)

25 februari 2017

Likes

Comments

Oktober 2016

​Förra årets födelsedag. Då 20 bast. Om 2 månader blir det 21 årskalas. Då är frågan vad som händer, inte planerat något ännu men det blir nog roligt! Wiho. Drack seriöst de godaste drinkarna på min fölsis förra året, drinkarna på bilden uppe till vänster - oh my gaaaaad , så godaaaa!!!! MUMS YUMMY YUM 

Likes

Comments

Hur kommer det sig att vi kallar vissa människor för stjärnor? Att man värdesätter vissa framför andra?

Varför värdesätter vi ett klädmärke som något finare bara för att det är dyrare?
Varför dömer vi människor efter utseende och varför skiter vi inte bara i att följa flocken? Varför är det så jäkla svårt att vara rätt i dagens samhälle? Det är nästan som att det är tufft att vara självsäker. Om något är "tufft" , då vet vi att det blir status på grejen. Typ en keps, alla vill bära den kepsen.

Precis så känner jag att det blivit i dagens Stockholm. Man ska vara framåt , självsäker och PANG PÅ köra sitt race. Det är trenden. Vad händer med de lite lugnare själarna som har en självsäkerhet men inte har intresset att visa det utåt?

Absolut, jag äääälskar människor som kan stå för att de älskar sig själva. Vad jag inte älskar är den här pressen vi känner från ung ålder, att har du inte bra självförtroende, kommer människor "köra över dig"
Vadå köra över någon, är vi bilar eller?...
Det ligger en stark frustration inom mig då jag i hela mitt liv tänkt att jag verkligen har bra självförtroende, men jag är blyg. Jäkla sjuk kombo egentligen. Jag känner att jag finns och behövs i världen, men jag vill verkligen inte köra sådär "hårt" som samhället vill att vi födda på 90-talet ska göra.
Jag vill vara en snäll flicka på 20 år som bara behandlar folk väl. Haha.... ironin lyser igenom?

Det finns så mycket som tål att tänkas på. Frågan är om det leder någon vart av att bara tänka utan slutsats. Näe, men i alla fall , jag ville skriva något så nu skriver jag klart.

De flesta journalister älskar information, de flesta författare älskar att berätta och gå in i sin egen fantasi. De flesta människor vill uttrycka sig.

Alla människor är födda till stjärnor. Jag är den där personen som typ aldrig gått på en konsert. Dels för jag lagt mina cash på annat, men också för att jag inte finner den där kändishysterin intressant. Alltså jag vill inte ha en autograf av någon jag beundrar. Jag vill lära känna personen. Jag blir så avundsjuk att massa gillar samma person jag gillar, så att stå på en konsert för mig är som att utbilda mig till en utomjording. Jag står där, lyssnar, alla andra lyssnar, och det var det. Sedan ska jag hem till min planet.
Jag vill inte fastna bland normaliteten. Att se upp till någon du inte vet ett skit om privat
Jag vill se upp till någon som kanske ser mig,

är det kanske dags att se upp till sig själv? Ska man göra sig den tjänsten att man faktiskt sätter på sig ännu mer självförtroende och följer trenden?

Jag gör det, ikväll är jag lite coolare än igår. Mer skinn på näsan. Ikväll testar vi att vara den där bitchiga kaxiga bruttan som man blivit uppfostrad till under 2000-talet. Idag ska man synas höras och bli förstådd på samma gång. Hur sjukt det än kan vara, så är det meningen att vi ska utveckla vår människoras, och med detta blogginlägg så utvecklar jag rasen på så vis att jag faktiskt utmanar mig själv. Hjärngympa!
Jag började skriva om att självförtroende typ är ett problem. Jag avslutar med att säga att självförtroende är något som alla har. Det är bara frågan om hur pass många människor som varit snälla mot en i sitt liv och hur mycket man lärt känna sitt eget självvärde. Jag tror på oss människor. Och nån jävla dag ska vi väl fan lära oss att vara schyssta mot varandra?
Likes

Comments