Header

God morgon!

Sitter just nu och käkar jag frukost och tittar på ett avsnitt av New Girl, har verkligen snöat in på den serier på sistonde, kunde inte starta dagen bättre. Ser faktiskt fram emot dagen fast den är så oplanerad den kan bli, går inte allt för länge idag och har bara ämnen som är roliga,utom franskan men det sovar man sig igenom...


Hade ingen annnan bild så ni får en till ifrån gårdagen

Likes

Comments

Hej!
Tisdag idag, vilket är en bra dag, har relativt kort dag vilket känns skönt eftersom jag inte hade någon större lust att lämna sängen. Måste ha världens förkärlek till allt som är mjukt, varmt och mysigt. Aja ha bara tre lektioner idag så det lär väll gå.

Hoppas er dag blir bra.

Likes

Comments

Hello bloggen, tankarna flödar och jag kan inte slappna av. På senaste tiden så har jag känt att jag har förändrats, mina vänner har förändrats, hela min omgivning har förändrats och jag är inte den jag var för 1 år sen, inte ens för 6 månader sen. Jag var ofta den personen som sällan såg allvaret i saker och kanske inte gjorde det jag skulle eller borde, fast vad betyder "borde" egentligen?

Allt ordnar sig, tänkte jag ofta, vilket jag kanske kan tycka stämma även nu. Nu har jag insett att ens handlingar kan få konsekvenser vilket jag såklart var medveten om även då jag var yngre, men det kändes så mycket lättare då det ordnar sig de var glömt två dagar senare. Men det var för länge sedan, det var en helt annan grej än vad det är idag.

Något av det viktigaste i livet är att vara självständigt och oberoende,vilket jag insett allt tiden har gått. Jag vill inte va den som gör allt jag blir tillsagd eller ska tycka precis som alla andra bara för jag är rädd för vad de ska tycka om mig. Förut tänkte jag kanske inte på att det men det jag tycker och tänkte får folk att tycka och tänka saker om mig. Jag önskar jag var lite som det gammla jag. Idag bryr jag mig för mycket om vad andra tycker och tänker, jag är rädd för att va den utan vänner eller den som alla ogillar och tycker är konstig, jag vill kunna stå för den jag, och bli omtyckt för det, vilket jag tycker är det jobbiga eftersom, hur ska någon annan kunna tycka om mig för den jag är då jag knappt själv kan gör det?

Det är inte lätt, det är inte lätt att va den som ska leva upp till allas förväntningar eftersom det är omöjligt att göra alla nöjda, det är omöjligt att vara den som alla vill att du ska vara för oavsett vem du frågar så kommer det finnas något som är fel. Och då försöker du ändra på dig för att göra den nöjd fast det egentligen är det sista du ska göra eftersom det inte spelar någon roll alls . Det ända som spelar roll är att du är den du själv vill att du ska va, Vilket jag kan tycka är det svåraste som finns eftersom en inte alltid vet vem en är och eftersom jag hela livet har lyssnat på vad andra tycker och bara gjort det andra har sagt åt en vad man ska göra, och det är männskligt. Du är bara människa och det ska ta tid att hitta sig själv, du ska gå vilse, och ibland ska du gå dom stigar som andra säger åt dig att gå för att utforksa det okända, fast alla gånger kanske man inte hittar tillbaka, tilbaka till sig själv.


Likes

Comments

Hej!

visst jag skrev i inlägget nedanför att jag skulle börja blogga igen men det verkade inte hända så ibland så ändras planerna. Nej Seriöst nu ska jag ta tag i detta! vill kunna skriva vad jag vill och lägga ut vilka bilder jag vill vilket jag på den senaste tiden jag inte känt att jag kan, det sitter nog i att jag har sån stor press på mig själv och att allt ska va perfekt, vilket jag inte bara känner här på bloggen utan övrigt i livet också, jag ska sluta känna pressen att jag måste ha genomtänkta inlägg med fina bilder, ska bara uppdatera lite då och då, då jag känner för det. Hoppas bara det blir så denhär gången ;-)

Likes

Comments

Hej!

Det va ju knappast igår jag skrev här på bloggen, anledningen till att jag uppdaterar nu är att jag är fruktansvärt uttråkad och har inget vättigt att göra, jag har även tänkt på bloggen en hel del senaste veckan, att det kanske är dax att ta tag i den igen.

Det har hunnit varit både jul och nyår och jag har tänkt lika lite på bloggen som vanligt, alltså ingenting,. Jag vill och jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen detta år, vilket jag har sagt alla år och vilket jag säger varje gång men nu ska jag verkligen försöka!

2017 har mycket att erbjuda och jag ser framemot att dela med mig av det!

Likes

Comments

Hejsan folket!
Kom precis hem ifrån 3h träning, vilket var super skönt då jag inte har tränat en enda gång under hela lovet, och ska nu hoppa In i duschen, sen lär jag väll fixa lite käk.

Förutom träning idag har jag gått omkring med grovaste ångesten, har aldrig egentligen haft problem med söndagar men tror det egentligen är massa andra saker men det känns bara bekvämt att skylla på att det är söndag. sköt även upp en psykologiuppgift, som vi haft 3 veckor på oss att göra, som ska in imorgon till sista minuten så fick sitta 2h med den idag. Inte direkt en rolig söndag men men:((

Likes

Comments

Hejsan!
Har precis vaknat, ligger och kollar Instagram och Twitter, efter gårdagens "utekväll". Jag åkte först till Tilda där vi hängde en stund innan vi drog in till stan för att käka middag med Tilde, efter vårt besök på kinaresturangen drog vi vidare till en fest, dock så varade inte festandet så länge då det inte var speciellt roligt så vi drog hem runt 23 tiden då vi satte oss och kollade på film you youtube.

Likes

Comments

Hej
Eftersom det var så längesedan jag blogga tänkte jag göra en lite catch up på vad som har hänt den senaste tiden.

Jag har varit på massa roliga,och mindre roliga tävlingar,!

Har fått varit på massa roliga fester och haft turen att få festa med mina bästa vänner!

Jag upptäckte nyligen VSCO,om man kan säga så(??), vilket har lett till massa selfies och försök till inspobilder.

Och det bästa av allt var nu i onsdag då jag åter världen bästa brunch!! Emmas Bruncher är dem bästa!!

Likes

Comments