Header

Hej, Dagen har varit fylld med äventyr! klev upp runt 10-tiden för att gå ner till längd spåret, åkte ungefär 1mil vilket var skönt då jag inte kört skate (??) på några veckor. Efter lunch var det dax för slalom, vilket var lagomt roligt eftersom jag har åkte så fruktansvärt mycket slalom här och backarna är inte direkt dem roligaste i världen :-(

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej, här sitter jag utan ursäkter...igen. Jag som precis hade kommit in i det här med bloggandet, det var verkligen länge sedan jag skrev något. har ingen riktig bra ursäkt eller anledning till att jag inte har skrivit något. Trodde jag att den skulle uppdatera sig själv då inte jag gjorde det? Ursäkter då? har ingen, ingen alls. Skolan har inte varit överdriven, mer jobbig för jag inte orkar ta tag i saker, så jag kan inte skylla på den, men det måste man någongång. Nu tror jag ska bli bättre på det, det här med bloggen alltså, på riktigt.

I Måndags då jag hade mysig vinter-picknick med Emma och Evelina

Spontan middag på Allstar med tilde efter ett ännu spontanare besök på bion.

Likes

Comments

Hej, denna dag började inte bra direkt. Redan igårkväll kände jag mig inte helt 100 men bestämde mig i morse för att gå på skolan ändå, påväg tillbussen känner jag hur huvudet börjar verka och flimret framför ögonen sakta kom. Första lektionen idag var alltså bland dem värsta lektioner jag varit med om, tillbringade mestadels av lektionen inne på toan med släkt lampa för att bli kvitt migränen, som tur var släppte den precis innan lunch och med lite mat i magen var jag som vanligt igen. Efter skolan stack jag direkt och tränade vilket jag kommer göra dem närmaste veckorna. Så jag är rädd att det kommer bli lite samma sak här på bloggen.

Likes

Comments

Känns verkligen som dessa byxor har varit med på bloggen way to many times men det blir så då det är mina favvisar, utifrån byxorna som är ifrån Hollister så är , Skorna ifrån Nike och Tröjan ifrån Cheap Monday.

Likes

Comments

Hej, ligger återigen i sängen efter middagen, som idag bestod av asiatisk buffé, och kollar på tv. Jag ont i bena fötterna och huvudet men det är smällar en får ta efter en heldag på tävling, en tävling med mycket bra resultat! OBS: Om ni inte förstår något av följande rader så är det lugnt.

Jag var hur nervös som helst inför dagens tävling eftersom jag bara behövde få en prick till innan superstar, jag gick ut på golvet utan förväntningar och som vanligt fick jag ca 1000 total blackouts som tydligen visade sig fungera eftersom helt plötsligt står jag i finalen av ca 70st startande. Jag gav allt men även finalen bjöd på några stunder av minnesförlust haha, måste verkligen lära min min koreografi bättre. Under prisutdelningen blev jag väll ändå lite besviken men kunde inte vara mer nöjd över en 4:e plats än vad jag är nu. Jag tog min sista prick till superstar, Sveriges näst högsta klass, efter mycket slit. Även par bjöd på oväntat bra resultat då vi tävlade vår första star-tävling som slutade med en 3:e plats. Sweet taste of success.

Likes

Comments

God morgon, har precis kommit upp ifrån frukosten och ligger just i sängen framför tv:n och vilar lite. Idag är det dags för tävling! Jag är både nervös och taggad, eftersom det var så länge sedan sen sist. Jag har mina mål med denna tävling men kommer inte bli allt för besviken om de inte uppnås. Eftersom det är tävling hela dagen kommer uppdateringen här på bloggen vara väldigt dålig idag men det är sånt en får ta.

Likes

Comments

Halloj! Vi kom fram till hotellet runt 17-tiden, vi stannade bara upp i Uppsala, ;-), för att släppa av min pappa hos min bror, vi gjorde inte så mycket föräns vi skulle ut och äta. Jag åt en medelmåttig club sandwich på O'Learys men fina bilder blev det iallfall.

Likes

Comments

Halloj! Tänkte dela med mig lite utav hur jag väljer kläder när jag ska resa en heldag, som denna;-)

Jag har, nästan, alltid en tjocktröja på mig eftersom det ofta kan dra lite kallt om man tillexempel åker bil eller flyg, Denna hoodie ifrån GANT har jag i princip varje gång vi åker bil eftersom den inte har några dragkedjor som stör när man sitter i bilen och försöker hitta den där perfekta positionen, plus att den är inte för varm eller kall och framför allt är den hur skön som helst, även om man inte har något under. Jag har också alltid en keps då jag är på resande fot eftersom vem orkar fixa håret när man bara ska sitta i en bil och den är perfekt att bara att slänga på sig om man tex ska kliva ut och äta.

När det gäller byxor så gäller samma sak där, jag tar dem skönaste jag kan hitta, vilket i detta fall blev ett par klassiska Adidas byxor. Eftersom jag har en tjockare tröja på mig har jag också min tunna dunjacka ifrån peak som är jättelätt att bara dra på sig även den, den är också tillräckligt tjock för att he på sig som en filt om det skulle vara för kallt i bilen. Skor Är A och O när man reser tycker jag, man vill ha några som är sköna men inte heller för krångliga att ta av och på eftersom jag är en sån person som hatar att åka bil med skor på så tar jag alltid av mig dem såfort jag kliver in.

Hoppas ni fick ut något av detta inlägg så hörs vi ;-)

Likes

Comments

Hej, vi har precis lämnat Max bakom oss där vi käkade. Jag käka en halloumi-burgare MUMS, är lite less på att åka bil nu men eftersom vi har ca 4 timmar kvar så får jag bara härda ut.

Likes

Comments

Såhär när en åker bil kan det va schyst med lite bra musik i lurarna, därför tänkte jag dela med mig av 6 utav mina favoritlåtar just nu.

Likes

Comments