Låt mig säga något till dig som du redan vet...

livet är inte som du exakt tror, den är inte regnbågar som alltid lyser i himlen med dom glada färgerna som kan göra dig glad. livet är jätte menad och äcklig ställe och jag bryr mig inte hur tuff du är den kommer att SLÅ DIG så hård så att du kommer ligga där och tänka på hur dålig du är.. Du kommer aldrig bli så krossad mer än hur livet ska krossa dig. Men det är inte hur hård du blir krossad som gäller, det gäller om att hur hård du slår tillbaka mot livet och fortsätta rulla FRAMÅT,HUR MYCKET DU KAN TA OCH FORTSÄTTA RULLA FRAMÅT, DETTA ÄR HUR VINSTEN SKER.


Sorg.... Det är en jätte äcklig känsla den kan stanna i en sekund, en timme, en dag eller till och med ett år, men med tiden kommer denna känslan att försvinna, något annat kommer ta hennes plats, om jag ger upp hur som helst, det kommer att stanna för alltid hur som helst.


"du har en dröm!, DU SKA SKYDDA DEN. Om du ska bli något ska du kriga för det. Om du gillar något ska du göra det. om du vill leva din dröm ska du börja jobba för den. Om du vill ha något, gå och få det, FÅ DET."

va inte rädd för att förlora. Du kan inte alltid vinna men va inte rädd av att göra massa beslut. Du måste tro att något annorlunda kan hända. han som har sagt att hon kan och hon som sagt att han inte kan, har båda två egentligen rätt. långt långt in i dig... fråga dig själv... VILKEN VILL DU VARA, vem vill du vara och vart vill du vara. Fundera för dig själv, vad är det som kan göra dig glad?, det spelar ingen roll hur overkligt det låter för folk, GÖR EN BESLUT, där du bestämmer ved kommer det att bli, vem det kommer att bli, hur du kan göra det... TA BESLUTET BARA.


" varför kan jag inte bli värdens nya fotbolls stjärna?, varför kan jag inte bli värdens bästa basket spelare, varför kan jag inte bli det?! varför?, varför kan jag inte göra det?"


För att bli bra på vad som helst, du måste upptäcka vem du är och vart du kommer ifrån!. Många av er kommer inte bli något för när du pluggar och tröttnar så ger du upp. "jag kan inte mer än detta", DU har rätt. Du har aldrig pluggat. Du är inte bra på att läsa för att du aldrig läst förut!!, Om du inte gör någons annans liv bättre så slösar du tid bara.

Varje dag är en ny dag, varje ögonblick är en ny ögonblick så rör på dig nu och visa alla vem du är och vad du kan göra. Du och alla människor har styrkan. Styrkan är en maskin som alltid gör nya egenskaper åt oss, styrkan bildar glädje. Du och alla har styrkan att göra denna livet fri och vacker, för att göra livet för ett vackert sälle och leva i.

NU... VAD ÄR DET DU SKA GÖRA?!...


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är feminism och alla borde vara det!

Mycket skäll... Lite uppmärksamhet... Mycket hat.... Lite kärlek... Myvket orättvist.... Mindre lön...


Detta solklara meningarna kan påminna mig om något.. ja visst varför får min pappa mer lön än min mamma för? Medan dom jobbar i samma skola med samma elever och samma utbildning?

Kan detta vara orttvist eller är detta bara värden vi lever i är så? Varför får jag som invandrare tjej som har kommit hit mindre lön än denna killen?. Ska jag kalla detta för rasist eller lever alla kvinnor detta livet?


Varför lyssnar ingen på mig när jag frågar alla dessa frågor och varför får ni mer uppmärksamhet än mig? Jag har ju rätt också att dela av mig vad jag tänker omkring allt.

2016... snart 2017.., finns fortfarande massa kvinnor som inte får tillräckligt med uppmärksamhet vad vi önskar oss. I år har tekniken nått toppen. Vi har i mobiler som vi kan använda oss av till sa saker som som vi inte kunde göra för 100 år sen. Massa med saker som gör oss alltid nyfikna. Men en negativ tanke som har alltid funnits som är men och kvinnor...

Jag är en kille på 17 år som skriver detta. Varför skriver jag det? Vad är anledningen till att jag skriver detta nu?

Jo för att jag är en av dom bland killarna som vill att min mamma ska bli behandlad lika bra som min pappa blir behandlad i samhället. Jag vill att när min lilla syster ska växa upp så ska hon bli lika bra behandlad som mig när jag blir en vuxen människa. Jag vill att hon ska få lika mycket rättigheter som jag får och får chansen att bestämma över samma saker som jag bestämmer över. Jag vill att hon ska kunna säga att hon inte tycker att detta är rättvist mot henne om hon tycker det utan att ha en ända liten röst av rädsla i hennes hjärta. Att hon ska kunna jobba med vad som helst utan några problem av några som bestämmer över kvinnor....


Skriver detta för jag har sett nu att det finns jätte många kvinnor och tjejer som inte vågar säga det. Inte vågar säga vad dom tycker och tänker bland saker dom själva upplever!, Så jag står här och säger det för deras skull. Ni tjejer som är stolta över att ni är feminism har jag så så stort respekt för. FORTSÄTT MED DET.


Alla ni andra som är rädda för att säga det ni vill. Tänk att ingen kan stå emot er, för ni är starka till sammans. En dag kommer min mamma bli lika bra behandlad som min pappa i jobbet och min syster samma behandlad som mig som vuxen.

HÖJ DIN RÖST EMOT DEN ORÄTTVISA SAMHÄLLET!!

Likes

Comments