​Min top 10 motivation texter! 

Dem här motivations ''quotesen'' kommer inte i någon direkt ordning det är bara 10 stycken som jag känner motiverar mig bäst om jag ska lägga fram det på det viset.

1. Tro på dig själv annars kommer ingen annan göra det heller

2. 1 hour times provides a lifetime of prime

3. Get the pump it's the best feeling in the world. You get high without any stuff you just sweat.

5. You never lose if your better than yourself.

6. Be that one of a 100 that has an belief

7. Train when others sleeping

8. Lift others up. Don't pull them down

9. Love Life

10. Carpe Diem

Hoppas ni kände att dem här Motivations texterna kan ge er lite motivation så kommer jag lägga ut min review ifrån FitnessButiken.se imorgon ! Ha en bra dag!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, Allesammans!

Jag gjorde en sak som jag velat göra väldigt länge igår. Jag beställde nya kosttillskott :D 

Ni tänker säkert wow hur kan du bli så glad över det och egentligen så har jag inget direkt svar på det liksom jag bara älskar att få saker som hjälper mig att bli bättre.

Jag beställde

Xtreme BCAA:PAC Tropical Deal

det var ett erbjudande på FitnessButiken.se och där fick man 1kg Protein på köpet!! Asså hur bra som helst eller hur bra för musklerna och bra för ekonomin så jag slog till. Jag rekomenderar starkt att ni kollar in FitnessButiken.se för jag kan lungt säga att ni kommer hitta något som passar er perfekt. Jag kommer lägga ut bilder samt hur jag tycker  den smakar osv. Jag kommer lägga ut massa bilder på det och ge er min personliga first impression.

Det var allt för mig! Jag önskar er en fortsatt trevlig dag så hörs vi nästa gång!​

Likes

Comments

​Hej, Allesammans Mitt namn är isak jönsson och jag är 17 år.

Jag älskar att träna och jag har på dem senaste åren utvecklat en enorm passion för just Fitness. 

Så jag ska förklara varför jag tränar. Som mitt första inlägg tänkte jag att det var ett bra tema :D

Jag har alltid sen jag varit en liten grabb, velat kunna göra saker som ingen kunde haha. Sånna saker som t.ex Muscle ups som jag äntligen lärt mig att utföra. Det är en av dem sakerna jag alltid velat kunna för att det är hyfsat ovanligt. Jag har alltid bönfallit min mamma att köpa Fitness tidningar ända sen jag var 13 år. Det var vid 13 års åldern jag började bli intresserad av fitness på riktigt. 

Egentligen så vill jag bara träna för att se bra ut haha. Men såklart jag mår så jävla bra när jag tränar så man blir ju nästan besatt av det haha. Nä men jag har utvecklat en enorm kärlek till fitness över åren som jag tränat.

Jag har börjat att använda kosttillskot dessutom. Jag har hittat en sida som levererar bra produkter under kort tid. Jag har köpt riktigt bra kläder därifrån och deras kosttillskott är väldigt goda. Fitness Butiken heter sidan och jag rekomenderar den starkt. Jag ska beställa lite grejor därifrån just nu faktiskt. Så ni kommer få se en ''unboxing'' på min youtube och kommer förmodligen skriva om det här också! Fitnessbutiken.se

Hoppas ni tyckte detta var ett trevligt litet inlägg. Ha en bra dag och glöm inte checka in Fitnessbutiken.se VI hörs!

Likes

Comments