Det kanske inte är så många som är inne regelbundet på min blogg än då jag fortfarande har den lite hemlig för att jag känner att jag vill bli lite säkrare i bloggandet innan jag delar, men om någon har märkt så har det varit lite tomt på min blogg på det senaste. Jag är lite besviken på mig själv som inte kunnat uppdatera men jag har bara inte mått så bra så det är anledningen. Jag ska försöka att i alla fall få upp ett inlägg denna veckan men känner att det r viktigare att jag mår bra själv innan jag fokuserar på massa annat!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En throwback till Grekland i slutet av augusti 2017. Saknar det såå mycket!!

Likes

Comments

Hello! Idag har verkligen varit en typisk söndag. Har gått i mjukiskläder hela dagen och har inte gjort något viktigt alls!
På kvällen kom i alla fall min bror förbi innan han skulle ta tåget tillbaka till Göteborg. Älskar när han kommer eftersom jag inte ser honom så mycket. Vi åt kvällsmat och pratade lite innan han utmanade mig i en match på NHL 18. Det var lite fusk då han har några extra timmar i spelet, men jaja, kul var det i alla fall och jag förlorade inte så stort som tur var.

Likes

Comments

Bilder från en mysig mârten med mina småkusiner! Älskar stunder som dessa när så många i släkten är hemma, så nu när mârten är över så längtar jag redan efter jul! Haha.

Likes

Comments

Godmorgon! Äntligen lördag och jag är så taggad på idag. Denna helgen är det arvika mârten så först idag ska jag jobba lite och hjälpa till i butiken då set är mycket folk på stan och sen ska jag och mamma gå runt lite på torget. Efter det blir det den årliga kålsoppan hos min moster och nästan alla mina kusiner och kusin-barn är hemma så ska leka lite med dom! Så mysigt!!

Likes

Comments

Godkväll! Idag har känts såå lång, men den har inte varit tråkig som tur är! I skolan har vi jobbat med UF typ hela dagen. Hoppas verkligen det fungerar bättre i år då vi hade lite problem förra året, haha.
Efter skolan så fick vi vänta en timme för mössutprovning! Vi har nämligen bokat våra studentmössor idag och jag är så taggad på sommar nu!!
Efter det gick jag, Ida, Eveline och Joline hem till Ida och pratade lite och spelade kort. Älskar kvällar hos Ida, det är så mysigt i hennes lägenhet!

Likes

Comments

Det känns som att solnedgångar alltid kopplas till sommaren, för att det är mysigare att sitta ute om det är varmt typ, men dom finaste solnedgångarna är alltid på hösten eller vintern. Bilderna ovanför är från idag och dom nedanför är från 2015.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Musik - Låtarna jag lyssnat mest på denna månaden är;

1-800-273-8255 - Logic ft. Khalid & Alessia Cara. Älskar denna låten såå mycket och ämnet om psykisk ohälsa är så viktigt att prata om, är så glad att Logic valde att göra det.

Shirtsleeves - Ed Sheeran

Bubbly - Colbie Caillat

Kläder - Köpte nyligen en röd jeansjacka och jag är in LOVE.

TV - Denna månaden har jag kollat på Rick & Morty, längtar så efter nya avsnitt!

Film - Jag är en sån person som knappt kollar på film, men när jag gör det är det 90% chans att det är en Marvel film. Netflix la nyligen till massa Marvel filmer så jag valde att kolla på de filmerna igen, även om jag sett nästan alla. Min favorit för tillfället är i alla fall Thor.

Från min kamerarulle - Mina favvo stunder från september som jag lyckats få på bild.

Likes

Comments

Godmorgon! Idag har jag få men (relativt) roliga planer. Först ska jag till skolan, inte så kul men men, och sen ska jag med min mamma och min kusin till karlstad för att gå på ikea och bergvik! När jag kommer hem ska jag nog bara se på en film eller se på säsong 8 av Modern Family som nu finns på netflix. Äntligen!!

Likes

Comments

Idag har vi haft en sån mys-dag på skolan, känns som vi har haft sånna ganska ofta senaste tiden i vår klass haha! Men i vår kurs ledarskap har vi fått i uppgift att planera och hålla i en egen lektion och alla har planerat så mysiga lektioner.
Så vi började dagen med att baka cupcakes fram till lunch och efter det spelade vi badminton. Men jag ska inte klaga! Detta passar mig såå bra för jag är så skoltrött, räknar ner dagarna till studenten!!

Likes

Comments