Dette er da det siste jeg har malt og ønsker å høre hva dere tenker!
Er lenge siden jeg har arbeidet med oljemaling.. Så alt er nok ikke perfekt!

​Ønsker dere å se mer av tegninger og malerier? Fortell meg gjerne hva dere ønsker å se mer av! 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

God morgen!

Dagen startet med å begynne å skrive mail og skrive søknad til jobber jeg er interessert i. Jeg har en god stund nå vært på jakt etter en ny jobb, men med det arbeidsmarkedet har å tilby for tiden har det vært vanskelig å finne noe som både virker interessant og som er heltid og ikke deltid.. Tålmodigheten min har virkelig fått seg en prøvelse og datamaskinen har fått mer oppmerksomhet fra meg enn noen andre..
Det er en kjedelig prosess å måtte komme seg igjennom, men mat må man ha og mat får man ikke uten penger!

Det har ikke bare vært jobbing og søking av jobb i hverdagen i det siste, men også en god del trening..! You heard me.. Ikke noe jeg syns er det kjekkeste, men resultatene gjør det kjekt!

Solen skinner i Bergen og den friske kalde brisen utenfor får meg til å tro at dette blir en bra dag! (Forhåpentligvis)


Ja.. Dette er da meg.

Ha en super dag folkens!

Likes

Comments

Etter mye om og men bytter jeg plattform og vet dere hva..? Jeg elsker det!
Det blir som en ny start med nye ting og forhåpentligvis vil jeg være mer aktiv på bloggen ettersom mye ny inspirasjon har begynt å blomstre igjen. For dere som ikke aner hvem jeg er... Hallo, jeg er Iselin!
Skriving er min måte å få ut ting på, alt fra lykkelige øyeblikk, sinne og det jeg brenner for! Andre ganger legger jeg ut prosessen av malerier eller arbeid jeg holder på med, rett og slett ting jeg har lidenskap for!

En annen ting jeg har lyst å begynne å legge ut er hudprodukter.. Nei jeg er ingen hudlege eller hudspesialist jeg har bare en enorm interesse for det... Vet ikke helt hvor den startet men den har nå vært der så lenge jeg kan huske! Jeg vil gjerne bli bedre kjent med dere og gjerne finne andre bloggere å følge!

Nedenfor kan dere se noen av bildene jeg har malt opp igjennom!

Likes

Comments