Jag älskar älskar älskar tumblr. Har haft min i flera år, kan sitta i timmar och bara titta på alla fina bilder och läsa texter, blir så inspirerad utav det. Nu för tiden är min tumblr mest en blandning av allt jag tycker är snyggt, inspirerar mig eller fascinerar mig. Tycker det är jätteroligt att bläddra långt tillbaka för jag ser så tydligt mina olika perioder i livet, saker som jag älskade för ett par år sedan som inte alls är "jag" nu. Hur som helst här är lite blandat från min tumblr och vill ni kika på den hittar ni den HÄR.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår var jag ledig, något som väldigt sällan händer på veckodagar. Det var även Yasemin så hon hämtade upp mig vid sju tiden för att åka in till stan där vi åt middag på Mr.P. Det är det jag och Yasemin gör 9/10 gånger vi umgås med varandra nu förtiden, äter middag någonstans. Tycker det är så mysigt och mycket trevligare än att åka hem efter jobbet exempelvis. Älskar även att umgås med Yasemin i övrigt, vi är så olika samtidigt som vi är exakt samma person.

​Gårdagens middag som blev råbiff för oss båda / Yassi

Likes

Comments

Vet inte riktigt om det är min grej egentligen, tycker det är läskigt att man inte har någon aning om vem som läser vad man gör på dagarna. Å andra sidan har ju de flesta blogg nu samt alla andra sociala medier. Hur som helst älskar jag allt detta med instagram, tumblr, kläder, smink och har även börjat få upp ett intresse för att fota så känns som att en blogg är ett bra ställe att samla allting på. Ska försöka förstå mig på min dator och kamera lite bättre sen ska det här förhoppningsvis gå bra. Shodelej


Likes

Comments