En väldigt sen måltid eftersom dygnet blivit förstört. #feberfrossa

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså, det värsta jag vet är att få åka på en sjukdom.. Vilket jag nu har gjort.

Jag trodde Es förkylningen berodde på resfeber men nej, det var bannemig på riktigt och vem tar mest stryk av oss två och förvandlas till en jätte bebis mån tro?
Tyvärr är det jag.

Jag har spenderat två dagar i sängen, druckit ingefära, sovit till och från och duschat ca 4 gånger idag då jag känner mig så frusen.
Värsta av allt är att jag har frågat runt till 10 st om dem har vägarna förbi Ica för att köpa halstabletter men det är verkligen ingen som kan. Så frustrerad, ja jag skulle mer än gärna handla själv men att gå ut med världens yrsel på gränsen till minsta lilla snyting så det känns som att jag ska svimma så står jag över det.
Ber om ursäkt för ett kort inlägg men är både seg och en aningen grinig just nu.

Likes

Comments

Ingen uppdatering idag, sjuk som bara den och vill inget annat än att sova ut tills jag blir frisk.

Likes

Comments

Godkväll!


Idag åkte min kära E till Amsterdam, han ringde för ett par timmar sedan och berättade att flyget och allt har gått bra. Han och hans vän hade bokat ett vandrarhem, eller rättare sagt så är det hemma hos en privatperson som hyr ut hemma hos sig.
På "vandrarhemmet" får man även ta med sig ägarens två katter in på rummet och gosa med om man så vill, jag som är en riktig crazy catlady hade mer än gärna velat vara där just nu. Ska bli intressant hur E klarar av det då han faktiskt är allergisk mot katter. Stackarn..

Så nu när man är ensam tills början på nästa vecka så har jag haft flera olika idéer på vad jag kan göra idag (Allt från gym till att fixa iordning naglarna).
Det började med att jag vaknade upp, kramade om E innan han drog iväg, gick och la mig i sängen igen och tog en powernap och nu bloggar jag. Vad har jag gjort emellan det? Absolut ingenting.. Inte ens en enkel middag har jag orkat slänga ihop. Jag nöjde mig med ett par mackor och en stor kastrull med spenatsoppa.

Skulle inte förvåna mig att jag börjar springa runt i lägenheten kl 01 och möblerar som den nattugglan jag är. Men jag tänker inte sitta uppe och låta det hända då jag har ett par samtal imorgon som jag ska ringa vid 9 tiden.
Hoppas att ni har haft en bra dag.

Likes

Comments

Här sitter dessa fräna grabbar som betyder oerhört mycket för mig. Jakob till vänster och min älskade E till höger och sippar på lite kaffe i det fina vädret.

E verkar ha fått resfeber, han åker till Amsterdam imorgon och kommer vara borta tills måndag kväll (äntligen lite egentid) . Går runt och snorar och känner sig allmänt seg, hoppas att det går över när dem väl kommer fram.

Idag har det inte hänt så speciellt mycket förutom att vi har handlat lite mat, solat och umgåtts med vänner.
Tycker att det varit alltför blåsigt här på västkusten så jag har aldrig riktigt haft tid till att få glassa i solen, vilket snabbt resulterat i att jag fått tillbaka min blekfisa hudton.
Men nu i helgen har jag gott om tid till att njuta, om väderprognosen håller vad den lovar.
❤️

Likes

Comments

Då var det dags för ännu ett firande. Nämligen USA som idag har sitt nationaldagsfirande.

Jag saknar faktiskt USA väldigt mycket, i augusti var det 10 år

se

dan som jag spendera en hel vecka ute i Clearwater beach Florida, amerikanerna var oerhört välkomnade mot oss och jag trivdes som fina fisken.

Jag har varit i USA 5 gånger och åkt över halva landet, från Phoenix till Chicago. Även spenderade jag två dagar i Las Vegas. Värmen, havet, folket, maten och nöjeslivet var verkligen perfekt.

Tyvärr har jag inte pengarna och min flygrädsla har överstigit dem senaste åren, visst är det kanske dags att försöka komma över rädslan med att faktiskt åka. Men att sitta stilla i ett plan i nästan 12 timmar sträck skulle jag nog inte klara av, det ger mig ångest över att jag har en syster som tar sin examen i Japan nästa år.. 16 timmars flygresa dit, hua mig säger jag bara!
Vi fortsätter fira här hemma med film och massa mys tillsammans med vänner och kärestan min.

Likes

Comments

Nej det är inte jag som fyller år (viva la deciembre), utan Es vän Filip.

Efter en sväng på Ica så köpte jag med lite tårta och glass till oss alla och firade hans 21 års dag denna måndag.
Vad har ni haft för er ikväll?

Likes

Comments

Godkväll kära läsare.
Idag gjorde jag något som jag aldrig tycker om att göra och det var att städa hela lägenheten.

Men det som gör det hela lite roligare är att man kan passa på att inreda på nytt när man lyfter/dammar av alla saker.

Det kanske borde bli en ny rutin att städa varje söndag vad vet jag? Söndagar händer det ju inte speciellt mycket förutom att man går runt med klump i magen dagen innan jobb, jag som inte jobbar kan ändå känna av den känslan ändå och det har blivit av vanesak att jag sover bort hela dagen. Det måste jag försöka ändra och tur det så lyckades jag med att göra det idag.

Efteråt kom E och tog med sig lite sushi till mig, åh vad han är bra!

Likes

Comments

Bloggen är rensad och jag har startat om på ny kula.

Många verkar anta att man har helg hela veckan bara för att man är sjukskriven och kan lägga all sin tid på bloggen, men så är inte riktigt fallet.
Vissa dagar med extrem ångest så orkar jag bara inte med saker som jag tidigare tyckte var kul. Enda dagen kan jag tycka att det är så roligt att få dela med mig av min vardag här på nouw medans nästa dag så är bloggningen lika tråkig som att se färg torka.

Nu blev det ju ett rejält hopp mellan dagarna (då planen var att blogga varje dag och dokumentera mina framsteg) och då kände jag att det fick bli storstädning, idag är jag tillbaka igen och kommer att fortsätta som vanligt med att blogga om livet som sjukskriven, ångestfylld, inredningsfreak och med hjärta på rätta ställe.

Likes

Comments