Sovmorgon, Khaled-MyStory, bagel och nollställd från drama! Det kan inte bli bättre.... I feel like a new man!
Skulle startat morgonen med en Studio-Session fast det blev ej av..... så jag satt mig på ett café och börja experimentera på nya låtar! För er som inte vet så håller jag på med en ny låt just nu som jag kommer släppa inom kort! Den handlar om en life-situation jag nyligen varit med om och den kommer blir AWESOME! Major key
🔑

Jag är fett tagg på framtiden och jag hoppas du som läser också är det! Stay inspired! 

 Believe

Much Love//Isac

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Det har varit en sjukt seg dag idag och jag tappa inspirationen snabbt... det är då viktigt att få tillbaka den! Det finns då en man vid namn "DJ Khaled" som kan liva upp mig snabbt!

Dj Khaled

🙏🔑🔑🔑🙏

The key to success... The keys to living a good life.... Major Key... Major Key-alert

Un-un-un-un-un-un-un-un-un-un-UNBELIEVABLE!

Det här några av anledningar till varför jag gillar honom så mycket:

1. Han är en Dreamer

2. Han är till 100% ingen realist

3. Skön personlighet

4. Inspirerande

5. Han är ett bevis på att man kan lyckas

Jag ska snart beställa hans nya bok som släpps inom kort... "The keys" heter den!

Jag har själv inte läst den men kan lova att man kan kommer bli inspirerad av den... Jag satt ut en länk under bilden om ni vill köpa den!

Likes

Comments

New start!!

Igår kväll fick jag ett mega ryck där jag bestämde mig för att bli mera aktiv! It's time to shape up again! Under senaste tiden har jag varit oproduktiv och "Low" när det kommer till att göra saker... få saker o ting att hända. Jag har haft människor som kommit in i mitt liv samt ut ur mitt liv. Människor som man vid första mötet blivit fast med är svåra att glömma och stöta bort.... och något säger mig att det är just dem personerna som har inspirerat en och gjort en starkare. Jag har känt mig väldigt nere vissa stunder under denna period med andra ord....

Men allt det här har sin betydelse tror jag... Jag har studerat, absorberat, expanderat i hur jag tänker, är som person mm... Allt har sin mening in livet! Innan denna period var jag stark och gick min egna väg trots alla som sett ner på mig... Och nu känner jag mig ännu mer starkare! It feels so nice haha! Så otroligt skönt att alla i denna värld har möjligheten till att gå sin egna väg om dem bara vill det. Tänk er en hel värld med människor som tänker annorlunda och inte följer strömmen, vilken "successful" värld det skulle bli då! Va inte som "dem".... BE YOU! Va något nytt och du kommer inte hamna på kontoret i framtiden.... för vem vill det? INGEN! Explore the world instead och förbättra det som kan förbättras till 110%!

Inspirationen till att skapa ny musik har nu kommit tillbaka! Musik som kopplar bort mitt gamla "Jag"... Musik som speglar mitt nya "Jag". Jag har fått tillbaka inspiration till att börja träna igen också och jag startar imorgon. Det är så mycket jag har inspiration till att göra och det är så skönt att vara tillbaka i "Inspiration tänket!! Jag ska göra min blogg större b.la, där mitt första mål är att få den nummer 1 i Västmanland. Måste jobba en del med den tills jag når det målet och jag är så exited för det! Det är så mycket tankar i mitt huvud som måste ut, så nu kör vi!

Pusha bort all negativitet och låt bara positivitet komma in till dig, för det är det jag bara kommer göra från och med nu.

Let's make a mark on this world!

Much Love//Isac

Likes

Comments

Tja tja allihopa!

Igår spela jag lite gitarr och fika med människor som har varit på flykt från andra länder. Många av dem jag träffa har OTROLIGT hemska historier bakom sig... och därför tycker jag det är viktigt att man visar medkänsla till dem, att man visar att man bryr sig om dem. Tillsammans hade vi en skön stund där vi prata och spelade gitarr. Jag skulle även ha sjungit några låtar för dem, men det blev ej av pga halsont...

Sjukt skönt med helg då man kommer bort lite från skolan! Hade tänkt att skriva något blogg inlägg i helgen men jag vet inte riktigt om vad än... Så om ni har något förslag så kommentera gärna! Har ni funderingar om något kan ni också skriva det så besvarar jag dem!

See yaa!

Much Love//Isac

Likes

Comments

Wake up and spread love!

Jag har alltid vart extremt älskad av människor, samtidigt som specifika människor alltid har haft "agg" mot mig. Av vilken anledning har det varit så? Antingen så har människor tyckt om mig för min personlighet, mina ambitioner och mitt driv till att få saker att hända... och på andra sidan har vi också människor som hatar mig för det. Deras rädsla över att jag försöker åstadkomma någonting i mitt liv och att jag har förutsättningar för det driver dem till att hata. Konstiga blickar på stan, kränkande kommentarer på internet just to mention a few.... Jag ska inte säga att jag får jätte mycket hat , men det kan förekomma ibland. Det har blivit mindre på senaste tiden då folk har fått upp mer respekt för mig. Personligen så blir jag mer driven av hat... men komihåg att många mår enormt dåligt av det! Love each and everyone around instead! Sprid positivitet till alla och beröm någon istället för att trycka ner den.

Här va lite bilder med mina nya vinterkläder i vinterklimatet! Jag och Jonathan Klemola (Fotograf) gick runt till olika ställen i Västerås och tog bilder. Tycker ni om vinterjackan/kappan eller skorna ni ser på bilderna så har jag länkar under fotona till webbsidor ni kan köpa dem på!

See yaa!

//Much Love Isac


Likes

Comments

Tja tja allihopa!

Idag börja "The reality" igen, vilket innebär skola och plugg... Fast det är nice! Jobbigt med läxor såklart, fast skönt med lite rutiner i vardagen.

Idag skulle jag dragit igång med träningen igen fast det blev ej så lyckat... Min kompis Harald och jag skulle köra ett så kallat "Rocky-pass" fast sluta med att vi garva hela tiden. Vi gav upp och skippade gymmet för idag... Och för er som inte känner mig så ska ni veta att jag har en tendens att börja garva väldigt lätt! Man kan förstå det när namnet Isac betyder "Den som skrattar". Imorgon kör jag på igen!

Som rubriken tyder ska jag idag söka modelljobb. Jag har alltid velat bli modell och se bra ut sedan jag va liten.... men just för någon dag sedan slog det mig att jag borde börja söka runt till olika modellagenturer. En tjej från Holland som jobbar inom modell- och TV-branschen hade sett några bilder på mig. Hon sa att jag såg ut som en "Top model" och fråga om information (längd osv) om mig. Hon sa även att jag borde söka runt till olika agenturer här i Sverige om jag va sugen att testa på modell-livet. Så ikväll blir det lite plugg sen söka runt!

Följ mig på Instagram : isacssundstedt

Lägg till på snapchat : isacsundstedt

See Yaa!

//Much Love Isac

Likes

Comments

Tja tja allihopa! Va idag och igår i Stockholm för att fira min födelsedag i efterskott. Igår strosa jag runt på Mall of Scandinavia (Mos) för att hitta lite nya kläder osv... Efter det gick jag och ut på kvällen för att äta med min farsa!

Idag va jag hemma hos min morfar och vi fira mig lite där. Sedan drog jag tillbaka till "MOS" för att lämna tillbaka lite grejer jag inte var nöjd med. Efter det åt jag lunch och handla lite mera kläder. Nästa vecka kommer det bilder från det jag köpte!

Denna vecka har jag tagit ett break från träningen och verkligen inte brytt mig ett "piss" om vad jag har stoppat i mig.... Men imorgon drar jag igång med träningen och kosten igen!
Får se om det blir ett tränings-inlägg imorgon...

See Yaa!

//Much Love Isac

Likes

Comments

All black

Tja tja allihopa! Här kommer lite bilder från dagens outfit!

Jag drog ner på stan med min kompis Emma Lundbäck och tog lite sköna bilder! Gilla och kommentera om du tycker om "The outfit"

Jag skulle dragit till Stocholm idag egentligen men det blir förmodligen i helgen istället! Jag bloggar lite därifrån då! Har ni något ni vill veta om mig eller bara något förslag till nästa inlägg så kommentera. Får jag in tillräckligt med frågor kan jag besvara dem i nästa inlägg.

Följ mig på Instagram : isacssundstedt

See yaa!

Much love//Isac

Likes

Comments

Wazzup allihopa! Nu när jag kommit igång med bloggen så hade jag tänkt att ni ska få en bättre insyn i vem jag är. Så här kommer lite om mig…

Isac Sundstedt heter jag och är 17 år. Jag bor i Västerås men är född i Solna. Jag bodde i Kina i 1 år när jag va väldigt väldigt liten... Yes believe me, men tyvärr kommer jag inte ihåg något från den tiden haha!
Jag gick på Fryxellska skolan från årskurs 5-9 med inriktning musik. Idag går jag 2:a året på CEH där jag pluggar Ekonomi/Entreprenörskap. Jag har aldrig varit "The Smart Boy" i skolan, utan jag skulle ranka mig själv som en vanlig/medel student om ni förstår mig. Visst satsar jag på skolan, men jag tror vem som helst kan lyckas utan den om man verkligen jobbar för sin drömmar.

Om ni inte visste det redan så är jag en "Dreamer". Ingenting är omöjligt och allt går att uppfylla, och om du skrattar när du läser det här så borde du tänka om. Jag tycker inte om människor som är "Non-dreamers" eller ser på allting negativt. Se allting positivt istället! Varje liten människa på denna jord ska ha rätten till att göra sin egen grej. Jag har mycket att säga till om när det kommer till det här ämnet för att jag har en del erfarenhet när det kommer till detta, haters osv.... Men vi tar det i något framtida inlägg istället.

Mer om mig nu... Jag älskar musik och skulle inte kunna leva en dag utan den. Många (speciellt i Västerås) känner igen mig från mina låtar/musikvideos på Youtube. I år så var jag även med i TV-programmet "Idol" där jag kom top 60 och åkte ut i gruppmomentet (Videon finns där nere). Jag är även DJ och brukar spela på evenemang för företag, fester osv. Dem jag diggar mest till idag är Michael Jackson och Justin Bieber. Dem båda är kungar men jag prioriterar alltid Michael's musik för någon annans! Det här var bara lite om musiken/artisteriet... Det kommer komma mycket mycket mer om mig och musiken i framtiden, jag lovar er!

Träning och kost är också något jag brinner för! För cirka 1,5-2 år sedan va jag en grabb med lagom mycket fett på kroppen haha... så av många olika anledningar bestämde jag mig för att bli "Fitt".
Gymmet blev som ett andra hem för mig och idag tränar jag cirka 5-6 gånger i veckan. Mer om mitt nyttiga liv och motivation/tips till träning kommer ni få här på min blogg i framtida inlägg.

En till sak som jag brinner för är mode. Mitt intresse för mode kom fram i samband med att jag börja träna och kom i form. I love to dress up sometimes samtidigt som jag älskar att bara gå runt med en chill-hoodie. Jag väljer kläder ifrån hur jag känner mig och hur jag vill känna mig. Mer om mode och snygga bilder kommer också komma upp på min blogg här i framtiden!

Det här vara bara lite om mig så att ni får en uppfattning om vem jag är och vad ni kommer kunna förvänta er av mig på min blogg. Det finns så mycket mer om mig som jag vill ni ska veta, men ni får helt enkelt följa mig här på bloggen så ska jag hålla er uppdaterade. Jag är sjukt exited över detta, hoppas ni också är det! See yaa!

Har ni frågor/tips eller förslag på saker jag kan hitta på här på min blogg så skriv en kommentar!
//
Much Love Isac
Videos 

Likes

Comments

Välkommen till mig blogg! Jag bestämde mig för en vecka sedan att jag ska testa på att blogga och nu är jag igång! Jag har ingen erfarenhet av detta så det är sjukt spännande att testa på något nytt! Anyways.... Idag fyller jag 17 år och jag har nu bestämt mig för att börja testa på nya saker i mitt liv, bl.a. blogga. Lugn.... ni kommer lära känna mig genom framtida inlägg! Detta inlägg är till för att ni ska veta att jag nu har skaffat en blogg och jag är sjukt EXCITED för att komma igång!

17 År!

Jag fyllde 17 år idag och bestämde mig för att gå ut och fota lite till blogg starten! Med mig hade jag en av mina bästa vänner "Jonathan" som hjälpte mig att fota, Creds till dig Klemman! Han har varit med mig länge och vi har upplevt många saker tillsammans, ni kommer se mycket av han...

Anyways... Vi tog lite bilder och sen drog vi och valde ut lite bilder på ett café. Jag kom nyss hem och ska fira lite med familjen, sen ikväll drar jag på bio med en polare. Vet inte om det är jätte mycket mer jag kan skriva om den här dagen, utan ni kommer helt enkelt att få följa med i mitt liv under mina framtida inlägg. Alltifrån min musik resa till mode, träning till min fritid... EVERYTHING! Hoppas ni kommer gilla att läsa mina inlägg, ser framemot det! Bye!

Likes

Comments