Instagram@isa_claesson

Är så sjuuukt taggad till sommarn, i maj ska jag åka till cypern med la familia och får även ta med en vän! Ska även till Falstero med Ida och alva, det kommer bli såå himla kul.
Min mobil har även gott sönder, åhh så typiskt. Men vi ska antigen fixa den eller ska jag få en ny, vi får se!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Asså shit vad tiden har gått fort! De två bilderna jag har här uppe är tagna år 2012 och 2014. Helt sjukt vilken skillnad. Både på utseendet ​och klädstilen. 

Likes

Comments

Snart så börjar det bli jul och sedan nyår. Jag längtar sjukt mycket! Jag har direkt inte några planer på nyår. Men det bli säkert att vara med vänner! Har iaf hittat en super fin klänning som är perfekt om man ska ut te.x på nyår. Du hittar den här 

--> http://dmretro.se/produkt/dasha-dress/  

Jag tycker den är sjukt värd sitt pris!

 

Likes

Comments

Likes

Comments

Hade tänt och slinga mitt hår. Det är sjukt snyggt och jag vill göra något nytt med mitt hår!
Likes

Comments

Har tagit en paus från bloggandet ett litet tag. Har inte haft lust att blogga. Men nu kommer jag blogga lite hit och dit. 

I förregår var det Måndag. Och då åkte jag och min mamma till kista galleria för jag skulle köpa nya kläder nu till hösten. Jag kommer så småning om lägga upp bilder på kläderna jag köpt. Efter vi hade varit där åkte vi till Täby Centrum för att endas gå in på hollister. (Kommer som sagt komma upp bilder) 

Hahah en bild från förra veckan i skolan..

Likes

Comments

 


Likes

Comments

Nu har det äntligen blivit höst. Men nu de senaste dagarna har det varit runt 22 grader. Ska iaf åka iväg en sväng någon vecka här och köpa nya höstkläder, har även nyligen köpt ett par Johnny Bulls nu till hösten som kommer va sjukt fint att matcha med massa snygga outfits nu till hösten.

Skolan har precis "börjat" nu. Med det riktiga schemat osv. Usch alltså. Vi har redan fått läxor och hinner med knappt med allting som händer i skolan. Men det blir säker bra. 

 


Likes

Comments