Hej fina!
Precis som jag skrev i fredags så kände jag mig så sociala medie trött första halvan av veckan, det är en tråkig känsla tycker jag. Fast sen blev jag ledig, fick tillbaka inspiration så nu har jag försökt ta ikapp fotandet de senaste dagarna. Låt oss ta en titt på vad jag gjort:

⁕ Varit på jobbintervju på stället ovan. Ska provjobba på tisdag så antar det gick ganska bra. Så roligt för jag gillar verkligen stämningen där. Och caféet hörni. Caféeeeet! Utbudet! Utsikten! Wow.

⁕ Nouw strular för mig - IGEN - så jag kan inte svara på era gulliga kommentarer tyvärr. Men jag måste ta upp en från det här inlägget (angående mina messengertips) där någon skrev att man kan ”markera meddelandet som oläst”. Då vill jag upplysa er alla om att den man fått meddelandet från ser det som läst ändå, den funktionen finns bara för ens egen skull så man ska komma ihåg. Tog ett tag innan jag fattade det själv så nu vill jag sprida kunskapen vidare, haha.

⁕ Druckit bubbel har jag gjort minsann!

⁕ Jag har fått en ny kompis på gymmet. Jag älskar hur lättsam stämning det är på gym.. förstår verkligen att människor som är ensamma gillar att hänga där, känns som man kan prata med alla på ett avslappnat sätt.

⁕ FIKAT!

⁕ Har sett filmen Catch me if you can. Himla bra, se den om ni inte gjort det redan.

⁕ I onsdags blev jag från ingenstans hemskt sugen på att gifta mig. Oj vad sugen jag blev. Ett pampigt jävla lyxbröllop vill jag ha!

⁕ Har också spelat minigolf på sådana här äventyrsbanor. Vann!

⁕ Har frysit så mycket denna vecka att det är galet! Min kropp har uppenbarligen inte hunnit anpassa sig till vinter än.

⁕ Slog ihjäl lite tid i shopen på Fotografiska innan intervjun. De hade så mycket spännande, och snygga, böcker. Hade kunnat stå och bläddra länge, de där två ovanför var intressanta.

⁕ En sak jag började tänka på i veckan; i många filmer när det plingar på dörren hemma hos någon så öppnar (oftast) kvinnan i hushållet. Hon hinner utbyta typ en mening med personen utanför innan (oftast) mannen ropar inifrån "älskling vem är det?". Så gör man väl inte?! Känns väldigt ohyffsat och orealistiskt. Om jag var hemma i Karlstad och mamma öppnade dörren skulle inte jag ropa "veeeem är det?" efter en sekund. Haha. Tänk på det nästa gång ni ser en film, det är alltid så.

⁕ Har klämt lite på dessa gosiga tröjor. Hej perfekta höstkoftan! Älskar den där blåa färgen.

⁕ Måste få ur mig detta om balkongerna som jag nämnt lite kort tidigare. Är nämligen väldigt bitter över detta! Hade precis fått ordning där ute när jag fick en lappen om att det ska saneras och måste vara helt tomt. Kommer därför behöva bo med mina balkongmöbler i vardagsrummet en månad. Samt ha en byggställning precis utanför och noll ljusinsläpp. Precis vad som behövs denna tid på året :))

Berätta om er vecka! Varit bra?

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Vet ni vad jag har kommit på gällande mig själv? Att jag hela tiden känner att jag behöver göra lite bättre ifrån mig än andra för att vara okej. Att jag behöver se lite bättre ut, vara lite trevligare, lite roligare att vara med och lite gladare. Att andra kan ha ”brister” men ändå vara härliga personer medan jag måste väga upp mina ”brister” genom att överprestera på massa andra områden.

Läste en så klockren mening: ”perfectionism is the belief that if we live, look and act perfect we will avoid the pain of blame, judgement and shame
Jag tror det är väldigt sant. Inte för att jag anser mig vara perfekt eller har någon form av perfektionism rent prestationsmässigt (tex skolan, jobbintervjuer, träning) men som person.. ja, då har jag sån stark känsla av att jag inte duger om jag visar mina mänskliga sidor. De som vi alla faktiskt har. Jag tror att jag undermedvetet tänker att om jag får uppskattning och bekräftelse kommer det göra så dåliga/jobbiga känslor inte kommer. Som att vi bara har plats i kroppen för några få känslor och om jag ser till att desperat fylla dem med någorlunda positiva så slipper jag de andra.

Det här är ett ohållbart sätt att vara på. Gissar att enda sättet att komma ifrån det är att fortsätta jobba med att stärka sig själv och allt det där. Ville som vanligt bara skriva av mig lite :) Hoppas ni får en bra kväll och helg bästa ni!

Följ mig här

Gillar

Kommentarer

Är verkligen nyfiken på hur människor som jobbar hinner/kan/orkar skaffa nått intressant bildmaterial till sina bloggar? Har haft en så extremt oglammig vecka och då blir jag så oinspirerad att fota överhuvudtaget. Därför får det bli några gamla höstbilder bara för att ha nått ;)

Hejhejhej!
Hoppas ni mår bra idag! Här är allt fint, ska träffa Elin om någon timme och hitta på nått mys och senare blir det vinkväll. SÅ bra avslut på veckan :)

Annat jag ska göra i helgen är:

⁕ Träffa Katja, är det okej väder kanske vi ska spela minigolf. Haha, oklart var det kom ifrån och jag vet inte ens om man kan göra det såhär års men vi får se.

⁕ Göra en mental packningslista för New York.

⁕ Kanske gå ut och ta ett glas vin imorgon med. Snart kommer ”ett glas vin” ta över efter ”en fika” som mitt vanligaste sätt att umgås. Gillar den förändringen!

⁕​ Hämta ut ett paket!

⁕ Tömma min balkong på alla saker. Utvecklar varför i ett annat inlägg, är inte glad över att detta måste göras iallafall.

⁕ På söndag blir det en mysig fika med en kompis. Om någon missat det har det varit skitkallt i veckan men enda fördelen med det är att fikastunder blir så jäkla mysiga.

⁕ Gå på bio. Okej, det är inte alls inplanerat men är så sugen att göra det, var föööör länge sen. Nästan sugen på popcorn till och med!? Väldigt konstigt eftersom jag inte ens gillar det. Tror jag vill ha en klassisk bioupplevelse helt enkelt.

Vad ska ni hitta på? PUSS

Följ mig här

Gillar

Kommentarer