Header

Hoppas alla har en fin Lucia!
Jag tänkte dela med mig av en bildbomb på Tobbes egensydda tomtedräkt. Detta har vart ett projekt han velat göra i många år nu, men aldrig kommit till. Nu när varken jag eller han har tillgång till våra smedjor har vi sjukt mycket fritid, så då passade han på!
Jag är på riktigt imponerad. Det är galet vilket arbete han la på den, och hur fin den blev.

Givetvis var han tvungen att beställa isblåa linser och skägg han limmade fast.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God kväll!
Hemma hos mig är julstöket redan igång och projekten avlöser varandra. Idag har jag prickat av en liten julfotografering och gjort det sista inför julmarknaden på Lördag. Bengt, Mamma och jag har pysslat ihop en gran till tävlingen som hålls där. Tycker det är så kul att ha ett speciellt projekt att arbeta runt. Något att fokusera på för att slippa tänka på andra onödigheter.

Imorgon ska jag förresten arbeta för första gången sen min sjukskrivning började. Jag är lite nervös trots att det bara är en halvdag, för att se hur det funkar, men ändå. Jag längtar tills jag är tillbaka på riktigt. Det är jobbigt att hålla igång livet utan rutiner.

Har börjat älska upplägget med trä, päls (givetvis oäkta) och silver!


Likes

Comments

Det känns galet att december redan är här och att julpyntet har börjat leta sig ut ur sina lådor. Man har redan hunnit smaka på både pepparkakor, julmust och glögg och några klappar ligger inslagna under den alldeles för tidigt uppsatta julgranen. Så sett måste man passa på att njuta av allt julstök och mys nu innan det nya året är här och man börjar räkna ned till sommarens värme. Vart har 2017 tagit vägen?


I helgen tog vi hela lilla familjen, plus Sofis pojkar och åkte till Brålanda där vi mötte upp resten av ekipaget. Normalt besöker vi inte paraden, men nu verkar det bli en ny tradition. Ralf kan ha varit den sötaste tomten där.


Kvällen avslutade vi frusna hemma hos mamma med hennes goda soppa, brödkaka och dubbelt bebisgos.
Hoppas att alla har haft en bra helg, och att denna veckan har börjat lika fint!

Likes

Comments

Detta är ytterligare ett av mina försök till att få lite ro i sinnet. Att skriva har alltid hjälpt, och att publicera det för alla att se ger en känsla av att man vågar prata om sina tankar och problem högt, fast ändå inte.

Jag ska försöka få ut delar av min kreativitet, ångest, fotograferande, kärlek, hat och allmänna sinnesstämning här.
Kanske uppdaterar jag inte alls, och kanske blir detta min tillflyktsort. Vilket som så är det lite spännande.

Likes

Comments