Dessa fransar är de bästa jag testat, de är ganska så lika ardells fransar men dem här är tusen gånger billigare, 5 par för 50kr är inte dåligt. 1 par ardell fransar kostar runt 69kr. Fyndiq är en utav mina favorit sidor när de gäller billigt smink , m.m.

Puss puss hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Jag ville testa något lite nytt nu till julen så jag kollade runt lite på internet efter ett recept på pepparkaks cheesecake. Men hade inte riktigt alla ingredienser hemma. Iaf, så jag gjorde min egen och blanade alltihop.

God Jul på er!

Likes

Comments

​Köpte sjukt snygg jacka hos New Yorker i Linköping. Original pris: 599kr men de var rea just då så fick den för 199kr. 

Älskar färgen, den passar så grymt snyggt till ett par svarta jeans & speciellt till mitt blonda hår ;)

Likes

Comments

Idag hade jag & mamma de riktigt mysigt 👌🏼 vi kollade lite julklappar åt riktigt go mat på restaurang & fika efteråt (; Jag älskar min mamma från månen och tillbaks miljontals gånger, hon är som en bästavän för mig.

Hittade några julklappar & mamma också däremot. Älskar när dem pyntar det så fint och mysigt med alla juleljus i stan osv.

Hörs! Puss, xoxo

Likes

Comments

Här är en text jag skrev i Juni när jag sommarjobbade... Satt inne på toaletten & grät när jag jobbade, så jag valde o skriva ut ALLT jag kände just då. Tiden jag mådde som värst ! Allt har gått fel i mitt liv, på gud.

Tänkte skriva ut mina känslor just nu. Ledsen, arg, besviken, deppig, hungrig, sorgsen, ångest o allt de där dåliga..
Jag och min kille har varit tillsammans i 7 månader & ca 2 veckor. Det är det längsta förhållandet jag haft. Nu är det så att han och hans familj hade sökt Asyl när dem kom hit i Januari 2014. Deras advokat lovade dem att göra allt han kunde för att hjälpa dem. Men nu denna månaden, 25 Juni så var deras utvisnings datum och nu är min pojkvän i Albanien redan (deras hemland). Dem kom hit för en stor anledning. Hans farbrors familj sökte också Asyl och det var bara dem som fick postivit svar och kommer få stanna här i Sverige. Min pojkväns familj var de som blev drabbade. Nyheten finns uppe på YT dessutom och det hemskaste är att dem bott här i Sverige i mer än 1 och 1 halvt jävla år nu och Sverige bestämmer att skicka hem dem den här tiden istället. DOM KUNDE BARA SAGT INNAN ISTÄLLET ATT DEM KOMMER ÅKA TILLBAKS..... Barnen har gått i svensk skola, Min kille och hans lillebror kan svenska och hans syster och bror bra engelska. Förstår fan inte varför dem skickar hem dem nu, det är som att dem redan tänkt "vi ska skicka hem dem" direkt från första början. Som om Migratkonsverket redan hade bestämt det när dem kom hit. Jag saknar min pojkvän så sjukt mycket. Jag går runt och mår dåligt 24/7... Det ända vi kan prata på är Viber, Skype, eller Messenger (på FB). Jag önska verkligen att han fick bo kvar här. Men vår kärlek är stark. Vi älskar varandra. Vi lägger ner så mycket energi på att prata 24/7 varje dag. Vill att han ska gå i samma skola som mig nu i Gymnasiet. För det är också så att alla i min gamla skola, där jag och han gick så har alla vänt ryggen mot mig. T.o.m mina föredetta vänner. Alla snackar skit om mig. Sprider falska rykten om mig. Skriker smutisga ord till mig som "hora, bitch, pussy". Men det finns bara så jävla mycket mer & berätta så det nästan inte ens är sant... tro mig. De är sick!! Jag tror det beror på avundsjuka för så fort jag blev tillsammans med min pojkvän så börja dem flesta ignorerar mig, kalla mig saker, kolla konstigt på mig. Har fått mycket hot på ask också. Och pga allt detta så har jag missat halva terminen i skolan. I början tyckte jag det var jävligt kul att gå dit varje dag. Att få träffa min pojkvän i skolan på rasterna och vara med honom, eller träffa alla mina kompisar o umgås på raster m.m. Men sista tiden har allt blivit värre.

Livet är tufft. Saknar hur de va i början på detta år. / en upprörd o ledsen tjej..

Likes

Comments

Fyfan vilken jävla rolig lördag, fett chill & lugnt ändå. Tänkte börja blogga lite mer nu, skulle jätte gärna börja med YT (youtube) i Januari, mitt nyårs mål eller vad de nu kallas, haha så jävla trög. Puss belli

Likes

Comments

Kollar på Hemlock Grove. Är redan på säsong 2 & älskar den.

Likes

Comments

Jag har absolut ingen aning om vilken soffa jag ska välja... Alla 3 är bra till mitt rum som jag vill inreda lite mer. Den svarta Divan soffan kaske blir för stor. Men de vet jag inte än. Förhoppningsvis kommer den bli bra i rummet så får se längre fram vilken jag köper hem.

Puss puss från mig. xoxo

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta fick jag hem på posten idag. Allting är från hemsidan www.fyndiq.se (super snabb leverans och grymmaste hemsidan) De mesta kom direkt dagen efter !

Likes

Comments