Hela veckan har jag haft fullt upp på dagarna. Jobbat plus efter jobbet hård träning på gymmet. Så när jag kommit hem har de blivit direkt en dusch, mat & sedan vila i soffan. Haha!

Men idag var sista jobbdagen denna veckan, skönt med lång helg!

Trivs väldigt bra på mitt sommarjobb som förskolelärare. Barnen älskar mig :) o de gör mig super glad!

Likes

Comments

Proteinbaren som smakar Delicatoboll tog de ju inte lång tid för mig att smaka då jag fullständigt Älskar delicatobollar. Gick förbi ica idag igår påväg till gymmet efter jobbet o skulle köpa En freenoo och en sån proteinbar för att testa. Jag blev både glad och besviken.

Smaken var precis som Delicatoboll fast inte lika ”smörig” vilket Jag saknade men ändå över förväntan och jätte god med tanke på att det var en proteinbar och inget bakverk.

Lyckan höll i sig tills jag kollade över innehållsförteckningen o insåg att det skiljer ca 50 kalorier knappt bara mellan den baren och en vanlig boll. Kolhydraterna skiljer pyttelite, likaså fettet . Proteinet skiljer , det är ju en proteinbar… men det får man ju lätt i sig någon annanstanns.

Nae, den här belv ingen favorit för det. Jag trodde det kunde blivit en bra ersättare för mitt delicatobolls behov! Med tanke på hur lika dom är innehållsmässigt så kommer jag köpa en vanlig boll nästa gång jag blir sugen.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vad är de vita strimmorna som man ibland kan se på himlen efter flygplan?

Inga vetenskapliga bevis för ”chemtrails”

Det finns personer som tror att de vita strimmor som ibland uppkommer efter flygplan är medvetna utsläpp av farliga ämnen avsedda att skada eller manipulera människor. De benämner strimmorna chemtrails. Det finns inga vetenskapliga bevis för att så kallade chemtrails existerar och Transportstyrelsen bedriver därför ingen forskning eller utredning på området.

Likes

Comments