Gud vad längesen det var jag bloggade!! Eftersom jag och alla nior fick lämna tillbaka våra datorer har jag inte bloggat så mycket! Det har hänt en hel del! Jag var på Håkan i lördags, jag har bal imorgon, på torsdag är det skolavslutning och det är exakt en vecka kvar tills jag åker till España!!! Idag har det varit en toppen dag, efter skolan åkte jag till en sjö där några vänner väntade på mig. Vi badade, åt vattenmelon och solaaa. Nu ska jag sova eftersom imorgon ska jag gå 1,3 mil, berättar mer imorgon!! Puss & Natti
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter skolan pluggade jag lite och tog en kort powernap! Runt 6 gick jag till Harrys där jag och några andra skulle njuta och äta! Nu ligger jag i sängen och är riktigt trött! Så jag säger godnatt med dessa två smaskiga bilder..  

Likes

Comments

Här får ni några bilder från helgen!

Likes

Comments

Eftersom som jag fick en kommentar om vilket gymnasium jag ska börja på tänkte jag skriva vad jag har för tankar angående gymnasiet!  


Vilket gymnasium ska du börja på? :)

 Jag har kommit in på Alströmmer, så det kanske blir Alströmmer! Men eftersom jag alltid har velat gå i Göteborg har jag börjat funderar jag på att byta mina val! På ett sätt vill jag träffa nya människor och jag älskar att åka tåg så jag ser inget negativt med att pendla, jag har alltid älskat storstäder och Göteborg är verkligen en fin stad!  Jag är inte riktigt säker än men vi får se men annars blir det Alströmmer (teknik)!  


En annan sak!! Om ni kollar åt vänster ser ni att ni kan följa mig på både Blogkeen och Bloglovin. Så passa på och följ mig!! 

 

Likes

Comments

Guud vad längesen det var jag bloggade,eller aa ett tag sedan. Den här helgen har varit toppen, på både fredagen och lördagen var jag i Gbg. Det blev shopping och god mat. På söndagen  var jag med Evelina och kollade på när Sveriges bästa handbolls lag var på torget (eftersom dom vann SM!!!!!). Idag var jag med Alex och pluggade en hel del sedan drog jag mig hem och tog en promenix men mina inlines och mamma! Men nu ska jag sova, natti!!

Likes

Comments
Likes

Comments